- 19 Mart 2014
- 28.175
- 29.640
- 2.598
Bana oy verenler gidip o Last us denilen parçaya göndermiş olabilir. Benim 120 den fazla olması gerekiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Champimi isterimThe Last of the Mohicans ile The Last of Us'ımı karıştırdı bu gpt yaw![]()
Tüm verilere bakayım tek tek bu kez hesaplayalım excele geçelim
Leventim sözünü tutsun fotoyu atsın, ben kabulümEvet şahsım adına cevap hakkı doğdu, ben ne şarkıyı bilirim , ne fbyi , Levent abi 2000 TL + 4 maç tutmuş kupon veririm dedi , pişmanım , Levent abiyi atın, parayı aramızda kırışırız
Yoo ilan edildi bitti o iş. Şampiyon olduk bitti. Atı alan Üsküdar'ı geçti.
Garip şekilde ilave puan var da 5 6, neden nasıl böyle bir hata yaptı bu anlamadım. Apache ile benzer şarkı da yok karıştırsın. Bu GPT basit matematiksel toplamayı kotaramıyor mu yaw 2025'deApaçi 96
Mohikan 94 puan
Bende sayacağım herkes puanını yollasın. Sahada kazandığımızı masada yedirmeyiz.Mohikan 94 oy almış saydım
Bunlar matematiği neden yapamıyorlar yaw
Garip şekilde ilave puan var da 5 6, neden nasıl böyle bir hata yaptı bu anlamadım. Apache ile benzer şarkı da yok karıştırsın. Bu GPT basit matematiksel toplamayı kotaramıyor mu yaw 2025'de![]()
Foto gelirse belki af çıkarLevent abi hem kazanamadı hem banlanacak![]()
Abi yeni formata geçiyoruz, duyuracağız. Sıfırdan alıyoruz artık. 140 eski usul ile son idiGeçmişte katılınmış şarkılar normalde olmamalı Journey gibi. Ama liste çok uzun takip edilemez