Selcuk Serin
10 Numara!
arda da cenabetlik var kesin madridime gelmedi iyiki
Kıyaslama zaten gerek yokAbi bu Real-Barcelona kiyasindan gina geldi artikForlan formam var kac yillik bir cikartip bakayim dedim, giydim cuk diye oturdu üstüme icimden de cikarmak gelmedi
![]()
Kıyaslama zaten gerek yokGerçekler apaçık ortada
![]()
Katalanlar mübarek insanlardır ırkçılık yapmayalım lütfenVay be Erman Türker gibi bir baba yiğit bir gecede ne hallere geldi. Dramdır dram. Bitirdiniz kardeşimi hain Katalanlar. Parkinson başlamış kardeşimde kafasını bile tutamıyor![]()
Geçen senenin CL şampiyonu kim arkadaş o kadar da değil yapmayın etmeyinDoğru. Madrid'in iki takımı yarı finaldeKatalanlar evinde. Neyini kıyaslayacaksın ? Katılıyorum kardeşim.
Katalanlar mübarek insanlardır ırkçılık yapmayalım lütfen![]()
Johan Cruyff'un yüzü suyu hürmetine sizi saygıya davet ediyorum Ozan Bey kardeşim
Geçen senenin CL şampiyonu kim arkadaş o kadar da değil yapmayın etmeyinBarça'nın son 10 senesine bak Real'in son 10 senesine bak. Yükselen değer Barça
Önümüzdeki 10 yıl içerisinde lig şampiyonluğu ve CL şampiyonluğu sayısında Real denen çıplak kralın takımını geçecektir allahın izniyle
![]()
Çooook uzun tartışma olurKıyaslama zaten gerek yokGerçekler apaçık ortada
![]()

Bir acım yok kardeşim Barça Messi vs... benim babamın oğlu değilTamam kardeşim acın büyük anlıyorum. O yüzden seni acınla baş başa bırakacağım. Cipram falan iç biraz kafan rahatlasın. Cidden içim sızlıyor seni bu halde gördükçe![]()
Bir acım yok kardeşim Barça Messi vs... benim babamın oğlu değilSiz halacılar da ciddi bir sıkıntı var uzun zamandır onu çözemiyorum bir türlü
Nedir bu Barça kompleksi anlam veremiyorum
![]()
Eyyy Ozan Tokgöz!! Katalan sevgisini sizden öğrenecek değiliz hamdolsun :asd22:Ben Franco evlatlarından da, sizin katalanlardan da zerre haz etmemKompleks yok komplike eleniş var
Barça, Messi babamın oğlu değil diyorsun vıcık vıcık Katalan ırkçılığı yapıyorsun
Utanmasan üçlü teslis yapacaksın. Baba, Messi, Ruhul barça diye
![]()
O dediğin şeyi içsem Galatasaray yüzünden içerdim kardeşimBuda geçer sıkma sen canını dediğim gibi yanındayız. İçtin mi la cipramını![]()
Eyyy Ozan Tokgöz!! Katalan sevgisini sizden öğrenecek değiliz hamdolsun :asd22:
O dediğin şeyi içsem Galatasaray yüzünden içerdim kardeşimNe içeyim allahın barcelonası yüzünden
![]()
Hah şöyle kendine gel! Titre ve Galatasaraylı olduğunu hatırla. Katan mıdır, satan mıdır nedir senin ne işin olacak onlarla![]()
Parmak arası terlik olayını sen söyleyince farkettim kardeşim yalan değilİnce görmüşsünBenim indimde parmak arası terlik kadar değerleri yok demek istiyorsun anladım
Aferin la! Tam Galatasaraylı gibi davrandın tebrik ederim
![]()
![]()
Bu ikiliden biri yuvaya dönmeli artık