GSCimbom
15/16 ÇF M:2 | Atlético Madrid 2-0 Barcelona | M.S | 13 Nisan
Alper Altun

15/16 ÇF M:2 | Atlético Madrid 2-0 Barcelona | M.S | 13 Nisan Sayfa 13

Alper Altun ·

Cevap
277
Okunma
12,5K
Sayfa
13/14
CanlıAtlético Madrid20BarcelonaM.S
yav-he-he_582553.gif

Vay be Erman Türker gibi bir baba yiğit bir gecede ne hallere geldi. Dramdır dram. Bitirdiniz kardeşimi hain Katalanlar. Parkinson başlamış kardeşimde kafasını bile tutamıyor :D

Vay be Erman Türker gibi bir baba yiğit bir gecede ne hallere geldi. Dramdır dram. Bitirdiniz kardeşimi hain Katalanlar. Parkinson başlamış kardeşimde kafasını bile tutamıyor :D
Katalanlar mübarek insanlardır ırkçılık yapmayalım lütfen :D :D Johan Cruyff'un yüzü suyu hürmetine sizi saygıya davet ediyorum Ozan Bey kardeşim :D

Doğru. Madrid'in iki takımı yarı finalde :D Katalanlar evinde. Neyini kıyaslayacaksın ? Katılıyorum kardeşim.
Geçen senenin CL şampiyonu kim arkadaş o kadar da değil yapmayın etmeyin :D Barça'nın son 10 senesine bak Real'in son 10 senesine bak. Yükselen değer Barça :) Önümüzdeki 10 yıl içerisinde lig şampiyonluğu ve CL şampiyonluğu sayısında Real denen çıplak kralın takımını geçecektir allahın izniyle :D

Katalanlar mübarek insanlardır ırkçılık yapmayalım lütfen :D :D Johan Cruyff'un yüzü suyu hürmetine sizi saygıya davet ediyorum Ozan Bey kardeşim :D

Geçen senenin CL şampiyonu kim arkadaş o kadar da değil yapmayın etmeyin :D Barça'nın son 10 senesine bak Real'in son 10 senesine bak. Yükselen değer Barça :) Önümüzdeki 10 yıl içerisinde lig şampiyonluğu ve CL şampiyonluğu sayısında Real denen çıplak kralın takımını geçecektir allahın izniyle :D

Tamam kardeşim acın büyük anlıyorum. O yüzden seni acınla baş başa bırakacağım. Cipram falan iç biraz kafan rahatlasın. Cidden içim sızlıyor seni bu halde gördükçe :D

Luis Enrique sevdiğimiz bir abimizdi, janti bir adamdı. Adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi, mesela ben bilmem. Çok gülerdi, ben gülmem..

diego-simeone-atletico-madrid_de9jyopdcr0q1vrh75oh0ypee.jpg

Tamam kardeşim acın büyük anlıyorum. O yüzden seni acınla baş başa bırakacağım. Cipram falan iç biraz kafan rahatlasın. Cidden içim sızlıyor seni bu halde gördükçe :D
Bir acım yok kardeşim Barça Messi vs... benim babamın oğlu değil :D Siz halacılar da ciddi bir sıkıntı var uzun zamandır onu çözemiyorum bir türlü :D Nedir bu Barça kompleksi anlam veremiyorum :D

Bir acım yok kardeşim Barça Messi vs... benim babamın oğlu değil :D Siz halacılar da ciddi bir sıkıntı var uzun zamandır onu çözemiyorum bir türlü :D Nedir bu Barça kompleksi anlam veremiyorum :D

Ben Franco evlatlarından da, sizin katalanlardan da zerre haz etmem :D Kompleks yok komplike eleniş var :D Barça, Messi babamın oğlu değil diyorsun vıcık vıcık Katalan ırkçılığı yapıyorsun :D Utanmasan üçlü teslis yapacaksın. Baba, Messi, Ruhul barça diye :D Buda geçer sıkma sen canını dediğim gibi yanındayız. İçtin mi la cipramını :D

Ben Franco evlatlarından da, sizin katalanlardan da zerre haz etmem :D Kompleks yok komplike eleniş var :D Barça, Messi babamın oğlu değil diyorsun vıcık vıcık Katalan ırkçılığı yapıyorsun :D Utanmasan üçlü teslis yapacaksın. Baba, Messi, Ruhul barça diye :D
Eyyy Ozan Tokgöz!! Katalan sevgisini sizden öğrenecek değiliz hamdolsun :asd22:

Buda geçer sıkma sen canını dediğim gibi yanındayız. İçtin mi la cipramını :D
O dediğin şeyi içsem Galatasaray yüzünden içerdim kardeşim :D Ne içeyim allahın barcelonası yüzünden :D

Eyyy Ozan Tokgöz!! Katalan sevgisini sizden öğrenecek değiliz hamdolsun :asd22:

O dediğin şeyi içsem Galatasaray yüzünden içerdim kardeşim :D Ne içeyim allahın barcelonası yüzünden :D

Hah şöyle kendine gel! Titre ve Galatasaraylı olduğunu hatırla. Katan mıdır, satan mıdır nedir senin ne işin olacak onlarla :D

lig barca'ya kaldı. tek kulvarda rahat rahat şampiyon olurlar.

cl'de iki sene sonra tekrardan real madrid-a.madrid finali güzel olur.

Son 5 maç performansı

Villareal 2-2 Berabere
(2-0 öne geçmesine rağmen)
Real Madrid 1-2 Mağlubiyet (1-0 öne geçmesine rağmen, rakip 10 kişiyken)
Atletico Madrid 2-1 Galibiyet (Rakibe erken dakikalarda çıkan haksız bir kırmızı kartla)
Real Sociedad 1-0 Mağlubiyet
Atletico Madrid 2-0 Mağlubiyet

Futbolu takip eden ama son haftalarda pek bakmayan biri şu skorları görse Granada, Eibar ya da Rayo Vallecano'nun son 5 maçı zanneder. Hangi futbolsever der ki sezon başından Mart ayı sonuna kadar inanılmaz oynayan ve eze eze kazanan Barcelona 5 maç üst üste kötü oynayıp bu skorları alacak. Şampiyonlar Ligi gitti, ligde de tehlike çanları hızla çalıyor. Kalan 6 haftada 3 puanlık farkın kapanması hiç de zor değil gidişatın her geçen gün daha kötüye gittiği düşünülürse..

Geri