Şükrü Erden
Baba Gündüz
Hakem destegi ile kazandiklari maç sayisi Einsteinin IQ'sünden daha çok olan takimin çakma taraftari hakem hakkinda yorum yapmamasi lazim bence.
Simeone ye ayri bir saygim var zaten ama Atletico takimina bende hic sempati duymadim sirf oynadiklari futboldan dolayi. Ben o penalti pozisyonunda demistim 100% penalti oldugunu ama tabiki pasi atan Iniesta da bir kac dakika oncesinde atilmaliydi onu da es gecmeyelim yaniAtletico gibi bir takıma karşı niye objektif olalım Alper?Hani şu 90. dakikada hakemin 2 metre önünde penaltımızı vermeyen ve bizi hakemle kupadan eleyen, sonrada gidip UEFA ve Super Kupa şampiyon olan takıma ben niye objektif bakayım
Simeone'yi takdir ediyorum gerçekten çok başarılı lakin Atletico denen uyuz takımı hiç sevmem. O penaltı muhabbetinden beridir uyuzum bu heriflere...
Atletico zaten hep cirkef bir takimdi hala da oyle orasi ayri. Heleki buyuk maclarda 1-0 one gectiklerinde ondan sonra 11 kisi duvar orurler ve sert/cirkef oyunla rakibi bozmaya calisirlar.
Ben es geçiyorum var mı itirazı olan??Simeone ye ayri bir saygim var zaten ama Atletico takimina bende hic sempati duymadim sirf oynadiklari futboldan dolayi. Ben o penalti pozisyonunda demistim 100% penalti oldugunu ama tabiki pasi atan Iniesta da bir kac dakika oncesinde atilmaliydi onu da es gecmeyelim yani![]()
Abi seni kenara alalim oyuncu degisiklik hakkimi kullanimBen es geçiyorum var mı itirazı olan??![]()
![]()
Kardeşim o iddiam ile alakalı bir sıkıntı bir pişmanlık duymuyorum. Ben iddia ediyordum lakin futbol bu Barcelona da elenebilir elbet lakin bu elenme bana normal gelmiyor. 5. vitese takılı giden bir Messi bir anda durdu normal değil bu. Yani en azından bana hiç normal gelmiyor. Sadece Atletico'nun defansif başarısı ile de açıklanamaz bu durum. Herif durdu yav bildiğin oynamıyor. Herhalde vergi kaçırma ve bunla babasına soruşturma açılması vs... muhabbetleri doğru demek ki. Ben başka şekilde izah edemiyorum.@Erman Türker N'oldu gardaş ? Elenecek dediğimde pek bir emindin kendinden, kupayı alacaklar falan diyordun.![]()
Kardeşim o iddiam ile alakalı bir sıkıntı bir pişmanlık duymuyorum. Ben iddia ediyordum lakin futbol bu Barcelona da elenebilir elbet lakin bu elenme bana normal gelmiyor. 5. vitese takılı giden bir Messi bir anda durdu normal değil bu. Yani en azından bana hiç normal gelmiyor. Sadece Atletico'nun defansif başarısı ile de açıklanamaz bu durum. Herif durdu yav bildiğin oynamıyor. Herhalde vergi kaçırma ve bunla babasına soruşturma açılması vs... muhabbetleri doğru demek ki. Ben başka şekilde izah edemiyorum.
Allah yazdıysa bozsunMessi'yi bırak Ronaldo'cu ol, Messi futbolcu olmasa yolda görsem tekmeyi basarım öyle sümsük bir adam...![]()
![]()
Çıkmıyorum ülen çıkmıyorumAbi seni kenara alalim oyuncu degisiklik hakkimi kullanim
![]()
Cikmiyorsan tercumanimi devreye sokarimÇıkmıyorum ülen çıkmıyorum![]()
![]()
Enteresan.Abi alinti olarak veriyom haberi:
Futbol dünyasından birçok isim "Panama Papers" belgelerinde yer alıyor. Bu isimler arasında en dikkat çekeni, Barcelonalı yıldız Lionel Messi.
Beş kez dünyanın en iyi futbolcusu seçilen Barcelonalı yıldız ve babası İspanya’da vergi kaçakçılığı suçlamasıyla yargılanıyor. Babası Jorge Horacio ve Lionel Messi'ye Belize ve Uruguay’da deniz aşırı şirketleri kullanarak devletten milyonlarca dolarlık vergi kaçırdıkları şüphesiyle dava açılmıştı.
Son belgelere göre Arjantinli yıldız ve babasının Mega Star adında deniz aşırı bir şirkete daha sahip olduğu ortaya çıktı. Mossack Fonseca'ya Şubat 2012'de kaydolan firmaya Ağustos 2013 tarihinde 5 milyon euroluk bir para aktarımı yapıldığı belgelerde bulunuyor.
Bu tarih, İspanyol savcıların Messi ve babasına dair vergi kaçakçılığı dosyasını açmasının yalnızca 2 ay sonrasında olması dikkatleri çekiyor. Ortaya çıkan yazışmalara göre Messi, savcıların bu dosyayı açmasının ardından mevcut şirket belgelerinin kontrol edilmesi sorumluluğunu eski yetkilisinden alıp Mossack Fonseca’ya transfer ediyor. "Panama Papers" hakkında Lionel Messi ve babasıyla 2 hafta önce iletişime geçen Guardian gazetesi muhabirleri, ikilinin yorum yapmayı reddettiğin aktardı.
Allah yazdıysa bozsunSonradan görme apaçilerle işim olmaz çok şükür
Bunu yolda görsem apaçi katili olurum. Messi'ciyiz Messi'ci kalacağız hamdolsun
![]()