GSCimbom
15/16 ÇF M:2 | Atlético Madrid 2-0 Barcelona | M.S | 13 Nisan
Alper Altun

15/16 ÇF M:2 | Atlético Madrid 2-0 Barcelona | M.S | 13 Nisan Sayfa 10

Alper Altun ·

Cevap
277
Okunma
12,5K
Sayfa
10/14
CanlıAtlético Madrid20BarcelonaM.S
Bu atletico çok gıcık ve çirkef bir takım.Münih le eşlessinlerde, Münihte 5-0 falan biter.Almanlara sökmez.

Konunun messiyle neymarla falan alakasi yok. Konu tamameb ardaylan alakali. Arda takima katildi katilali takim her gecen gun biraz daha dusuyor. Konuyu saptirmayip ardadan yuruyelim lutfen.

Evet ceza sahası dışında frikik verdi buna...

Sonrada atletico haketti.

PkV91d.jpg

Borçtan ardanın taksitini ödeyemeyen takıma bak lan ne hale geldi. Örnek olsun bizim ulke futbolunu yöneten sığırlara.

Gerçekçi olacak olursak bu 4 takım içinde en zayıf halka City gibi duruyor, diğer 3 takım da City'i isteyecektir. City'i çeken final yapar diğer eşleşme biraz belirsiz gibi geliyor bana. Ama sanki ATM, Bayern'i çekse eler gibi. RMA ters geliyor, onda elenebilirler.

Bu atletico bizede çirkeflik yapmıştı.O yüzden sevemiyorum bir türlü.
Atletico zaten hep cirkef bir takimdi hala da oyle orasi ayri. Heleki buyuk maclarda 1-0 one gectiklerinde ondan sonra 11 kisi duvar orurler ve sert/cirkef oyunla rakibi bozmaya calisirlar.

Şu anda Açık ara Dünyanın en İyi Savunma Yapan Takımı Atletico Madrid...

Barcelona sempatizanı olarak söylüyorum Atletico Haketmiştir sonuna kadar.. Her zaman Barcelona CL'yi alacak diye bişey yok..

Birazda diğer Takımlar nasiplensin.. iyi forumlar :)

Kardes, biraz objektif olsan pasi veren Iniesta oldugunu gorursun ve o pozisyon dan 2 dakika once kirmizi kart ile atilmasi gerekiyordu diger tarafta.
Atletico gibi bir takıma karşı niye objektif olalım Alper? :D Hani şu 90. dakikada hakemin 2 metre önünde penaltımızı vermeyen ve bizi hakemle kupadan eleyen, sonrada gidip UEFA ve Super Kupa şampiyon olan takıma ben niye objektif bakayım :D Simeone'yi takdir ediyorum gerçekten çok başarılı lakin Atletico denen uyuz takımı hiç sevmem. O penaltı muhabbetinden beridir uyuzum bu heriflere...

Geri