GSCimbom
15/16 ÇF M:2 | Atlético Madrid 2-0 Barcelona | M.S | 13 Nisan
Alper Altun

15/16 ÇF M:2 | Atlético Madrid 2-0 Barcelona | M.S | 13 Nisan Sayfa 9

Alper Altun ·

Cevap
277
Okunma
12,5K
Sayfa
9/14
CanlıAtlético Madrid20BarcelonaM.S
Real-Atletico kesinlikle birbirine dusmez bak gorursunuz. ya Real-Bayern yada Real-City yaparlar.

Kabullenin artık, Barça'ya koydular hem de öyle böyle koymak değil içinde gezdirdiler. Bu çirkeflere ve o uyuz pas futbollarına birinin ders vermesi gerekiyordu artık, tebrikler Atletico.

Messi durdu aga messi durdu sıkıntı o :red: 5. vitese takmış giderken bir anda durdu adam inanılır gibi değil. Bekliyordum bu sonucu sürpriz olmadı. Barça kupayı alır diyordum lakin Messi'de sıkıntı var. Ne olduğu konusunda ise en ufak bir fikrim yok. Bu kadar etkisiz oynaması sadece Atletico'nun defansif başarısı ile açıklanamaz.
Vergi kacirma sirketleri yuzunden olabilir.

O mevzu bir ara geçti de nedir ne değildir bilmiyorum. Neymiş bu vergi kaçırma muhabbeti yav?
Abi alinti olarak veriyom haberi:

Futbol dünyasından birçok isim "Panama Papers" belgelerinde yer alıyor. Bu isimler arasında en dikkat çekeni, Barcelonalı yıldız Lionel Messi.

Beş kez dünyanın en iyi futbolcusu seçilen Barcelonalı yıldız ve babası İspanya’da vergi kaçakçılığı suçlamasıyla yargılanıyor. Babası Jorge Horacio ve Lionel Messi'ye Belize ve Uruguay’da deniz aşırı şirketleri kullanarak devletten milyonlarca dolarlık vergi kaçırdıkları şüphesiyle dava açılmıştı.

Son belgelere göre Arjantinli yıldız ve babasının Mega Star adında deniz aşırı bir şirkete daha sahip olduğu ortaya çıktı. Mossack Fonseca'ya Şubat 2012'de kaydolan firmaya Ağustos 2013 tarihinde 5 milyon euroluk bir para aktarımı yapıldığı belgelerde bulunuyor.

Bu tarih, İspanyol savcıların Messi ve babasına dair vergi kaçakçılığı dosyasını açmasının yalnızca 2 ay sonrasında olması dikkatleri çekiyor. Ortaya çıkan yazışmalara göre Messi, savcıların bu dosyayı açmasının ardından mevcut şirket belgelerinin kontrol edilmesi sorumluluğunu eski yetkilisinden alıp Mossack Fonseca’ya transfer ediyor. "Panama Papers" hakkında Lionel Messi ve babasıyla 2 hafta önce iletişime geçen Guardian gazetesi muhabirleri, ikilinin yorum yapmayı reddettiğin aktardı.

Geri