GSCimbom
15/16 ÇF M:2 | Atlético Madrid 2-0 Barcelona | M.S | 13 Nisan
Alper Altun

15/16 ÇF M:2 | Atlético Madrid 2-0 Barcelona | M.S | 13 Nisan Sayfa 12

Alper Altun ·

Cevap
277
Okunma
12,5K
Sayfa
12/14
CanlıAtlético Madrid20BarcelonaM.S
Cikmiyorsan tercumanimi devreye sokarim :D

fft81_mf2227012.Jpeg
melo_25345.jpg

:D

Layığını bulmuşsun ne diyeyim hahahaha

Yalnız Ronaldo'yu biraz zor döversin gibime geliyor neyse girmeyelim hiç konuya :D ama ben kendimden emin bir şekilde söylüyorum, Messi'nin ağzını burnunu kırarım, üstün krav maga tekniklerimi kullanmaya bile tenezzül etmem, amele sümüğü gibi yapıştırırım yere sonra üstüne basarım.

Bugün fazla mı kaçırdım ne :D
Kucuk-Eniste...-Minik-ama-atarli-karikatur-bir-tip..Tum-dunyada-kabul-gormus-sempatik-bir-karakter-a.jpg

:D :D

Erman Türker Allah sabır versin ailecek çok üzüldük ya. Sizin bücürün topu ''Vicento Calderon''a kaçmış, orada başına çok kötü şeyler gelmiş. Umarım çabuk atlatırsınız.

@Erman Türker Allah sabır versin ailecek çok üzüldük ya. Sizin bücürün topu ''Vicento Calderon''a kaçmış, orada başına çok kötü şeyler gelmiş. Umarım çabuk atlatırsınız.
Heh sen eksik kalsan şaşardım zaten kardeşim :D Bücürün topunun bir yere kaçtığı yok adam oynamıyor yapacak bir şey yok. Oynamadı ve Barça elendi bu kadar basit. Atletico gibi bir defans takımını Suarezlerle Neymarlarla açamazsın. Real Betis olsa belki lakin karşındaki takıma karşı Messi oynamazsa turu geçemezsin. Futbol bu matematik değil :D

Heh sen eksik kalsan şaşardım zaten kardeşim :D Bücürün topunun bir yere kaçtığı yok adam oynamıyor yapacak bir şey yok. Oynamadı ve Barça elendi bu kadar basit. Atletico gibi bir defans takımını Suarezlerle Neymarlarla açamazsın. Real Betis olsa belki lakin karşındaki takıma karşı Messi oynamazsa turu geçemezsin. Futbol bu matematik değil :D

Biz Simeone karşısında daha önce ne oynadığını da gördük sizin bücürün. Simeone amcasından çok çekiniyormuş diyorlar :D

Biz Simeone karşısında daha önce ne oynadığını da gördük sizin bücürün. Simeone amcasından çok çekiniyormuş diyorlar :D
Simeone'yi takdir ediyoruz zaten adam başarılı helal olsun demekten başka bir şey gelmez elden :D Lakin Atletico'nun özellikle Simeone'den sonra Barça ve Messi'ye ters geldiği de doğrudur :D Lakin son 3-4 haftadır Messi de oynamıyor bu da bir gerçek.

Simeone'yi takdir ediyoruz zaten adam başarılı helal olsun demekten başka bir şey gelmez elden :D Lakin Atletico'nun özellikle Simeone'den sonra Barça ve Messi'ye ters geldiği de doğrudur :D Lakin son 3-4 haftadır Messi de oynamıyor bu da bir gerçek.

Dedim ya topu kaçmış. Bu çocuğa göz kulak olun. Yalnız bırakmayın sonra ortada Küçük Emrah gibi dolaşmasın. Neyse sağlık olsun. İspanyol olmadıklarını söyleseler de ellerinde bir İspanya ligi kaldı. O da beynelmilel bir organizasyon sayılır katalanlar için :D

Dedim ya topu kaçmış. Bu çocuğa göz kulak olun. Yalnız bırakmayın sonra ortada Küçük Emrah gibi dolaşmasın. Neyse sağlık olsun. İspanyol olmadıklarını söyleseler de ellerinde bir İspanya ligi kaldı. O da beynelmilel bir organizasyon sayılır katalanlar için :D
Catalonia is not Spain kardeşim uzatma işte hasta etme adamı :D :D Benim katalan damarıma basma fena olur :D

Geri