Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Yekta da iyi penaltı atardı.. R.i.p
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder Çine postalanmali mi diyorsun? Acik konus da bizde ona gore muamele edelim sana MurkyimMaalesef fazla penalti atan oyuncumuz yok.
Bu dörtlüden sonrasi yok;
Selçuk
Emre
Podolski
Bilal
fark yiyecezalacaz lan alacaz merak etmee
Yasin , sabri , umuta kalırsak yandık
fark yiyecez
Gercek Gsli gibi davraniyorsun son gunlerde, boyle devam olacak olacakfark yiyecez

fark yiyecez
Yekta da iyi penaltı atardı.. R.i.p
motivasyon açısından daha avantajlıyız.
biz avrupa için cezamızın iki yıl olmaması için sahaya çıkacağız fener ise bize darbe vurmak için.
ancak fener yakın zamanda ligi kaybetti moraller bozuktur ..yoksa iki takımın da teneke kupasını önemsediği yok .inşallah kazanırız ama içimde kötü bir his var.

Hiçbi fb maçında umutsuz olmam ama.Maçı nasıl kazanacağız bi fikrim yok.. Umutta yok..
Penaltılara kalalım yeter. Keşke yekta gönderilmeseydi de bizi penaltılarıyla coştursaydı. Şaka bir yana bizde penaltı becerisi olan oyuncu az. Selçuk , Emre başkada aklıma gelmiyor.
Sneijder yazmadık çünkü bize geldiğinden beri penaltı attığını görmedim yada hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla penaltı ile arası çok iyi değil. En son Milli takımında çok kötü penaltı kaçırmıştı herhalde ondan sonra tövbe falan etti
Tahminen Bilal , Sinan'da bence iyi penaltı atar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Penaltılara kalalım yeter. Keşke yekta gönderilmeseydi de bizi penaltılarıyla coştursaydı. Şaka bir yana bizde penaltı becerisi olan oyuncu az. Selçuk , Emre başkada aklıma gelmiyor.
Sneijder yazmadık çünkü bize geldiğinden beri penaltı attığını görmedim yada hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla penaltı ile arası çok iyi değil. En son Milli takımında çok kötü penaltı kaçırmıştı herhalde ondan sonra tövbe falan etti
Tahminen Bilal , Sinan'da bence iyi penaltı atar.
Sent from my iPhone using Tapatalk