15/16 Final | Galatasaray 1-0 Fenerbahçe | MS | 26 Mayıs | KUPA BİZİM!!!

Yasin , sabri , umuta kalırsak yandık

umut 1 atmis 2 kacirmis
sabri'nin penalti atmisligi yok
yasin 5 atmis 3 kacirmis (trde 1 tane atmis o kacmis)

kaynak transfermarkt. baya kötü ya bunlara kalirsak isimiz allaha kalmis demektir. umutun topa vuracak hali yok, yasin de cakma ronaldo böyle sokak topculari hep kacirir.. reyiz herkesin malumu

1-3 fb alır

Sent from my iPhone using Tapatalk

motivasyon açısından daha avantajlıyız.
biz avrupa için cezamızın iki yıl olmaması için sahaya çıkacağız fener ise bize darbe vurmak için.
ancak fener yakın zamanda ligi kaybetti moraller bozuktur ..yoksa iki takımın da teneke kupasını önemsediği yok .inşallah kazanırız ama içimde kötü bir his var.

motivasyon açısından daha avantajlıyız.
biz avrupa için cezamızın iki yıl olmaması için sahaya çıkacağız fener ise bize darbe vurmak için.
ancak fener yakın zamanda ligi kaybetti moraller bozuktur ..yoksa iki takımın da teneke kupasını önemsediği yok .inşallah kazanırız ama içimde kötü bir his var.

qB2GkR.jpg

Fener enson penatilarla elendigi mac 2001'deki Genclerbirligi finalidir herhalde.

Muslera
Linnes..Chedjou..Hakan..Carole
Emre..Selçuk..Bilal
Sinan..Podolski..Sneijder

Hiçbi fb maçında umutsuz olmam ama.Maçı nasıl kazanacağız bi fikrim yok.. Umutta yok..

Penaltılara kalalım yeter. Keşke yekta gönderilmeseydi de bizi penaltılarıyla coştursaydı. Şaka bir yana bizde penaltı becerisi olan oyuncu az. Selçuk , Emre başkada aklıma gelmiyor.

Sneijder yazmadık çünkü bize geldiğinden beri penaltı attığını görmedim yada hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla penaltı ile arası çok iyi değil. En son Milli takımında çok kötü penaltı kaçırmıştı herhalde ondan sonra tövbe falan etti

Tahminen Bilal , Sinan'da bence iyi penaltı atar.

Son düzenleme:
ben izlemiycem,ama bi şekilde takip edicem : )

Penaltılara kalalım yeter. Keşke yekta gönderilmeseydi de bizi penaltılarıyla coştursaydı. Şaka bir yana bizde penaltı becerisi olan oyuncu az. Selçuk , Emre başkada aklıma gelmiyor.

Sneijder yazmadık çünkü bize geldiğinden beri penaltı attığını görmedim yada hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla penaltı ile arası çok iyi değil. En son Milli takımında çok kötü penaltı kaçırmıştı herhalde ondan sonra tövbe falan etti

Podolskiye ve Musleraya ayip olmuyormu :)

penaltılarda bizi elerler. uzatmada bitirelim bu işi :)

Geri
Üst Alt