Kaan Tekin
Parçalı Üye
- 12 Temmuz 2015
- 3.541
- 263
- 333
Biz de elerdik bu lokomotifi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu adam ve mehmet tokat kust olabilir
emin yalcin kesin de
mehmetten emin degilim
AnlaşıldıRenktaş açıklayayım ; Lokomotiv Moskova en son maçını 10 Aralıkta oynadı... Yani Rus Ligi biteli 2,5 ay oluyor... Mart ayında tekrar başlayacak... rakip takım tam 3 aydır maç yapmıyor diyeyim sen anlaşikeciler çok ballı gercekten
kustluk yapiyosun
bu adam ve mehmet tokat kust olabilir
emin yalcin kesin de
mehmetten emin degilim
Abicim iki mesajını gördüm bugün.Birinde fb bu gökhan gönülü nereden bulmuş mesajındı.2. mesajında bizim taraftar kral diye bağırır.Sen futbolu takibe yeni mi başladın? Her stada gelen taraftar senin gibi cahil mi? Burak yılmaz daha iki üç hafta evvel taraftar tarafından saçma sapan yuhalandı.Takım bu sebepten oyundan düştü.Az daha sivasspora puan verecektik.Bunlardan haberin var mı? Muhtemelen yok. Çünkü stadın burak yılmaz diye bağırdıgını iddia ediyorsun.
Forumda açılan gs taraftarı bitti tarzı konular var ya.Aha işte bu tip çocukların stada gitmesinden dolayı oluyor bunlar.Sosyal medya bu garipleri gazlıyor.Bu gariplerde takıma anlamadan zarar veriyorlar.Her başlık altında yazmaktan bıktım.Galatasaray malesef topçusuyla yönetimiyle cahil taraftarıyla iflas etmiş durumda.
Haftasonu trabzonla maç var.Çok isterim gidip takımımı destekleyeyim benim gibi insanlarda sadece takımı desteklesin ama malesef gidilmiyor.Oraya gideceğim ua cimbombomum benim çekecek.Doğu tribün türk oyuncuları yuhayalacak.Güney tribün 20 yaşında ispanyol çocugun top ayağına gelince ıslıklayacak.Stad şu alıntı yaptıgım eleman tarzı gariplerle dolu olacak
Buyur?Beyler![]()
AnlaşıldıBir de Lokomotiv'in en kreatif oyuncusu fernandes olarak göründü
Cidden dibi görmüş bunlar yoksa şikecilerin avrupa kupalarında bu kadar iyi oynaması normal değildi. Şimdi anlamış olduk
![]()
Olabilir. ://kustluk yapiyosun
emin yalcindan eminimEmin iyice inceliniyor renktaş. Peşine adam taktik. İpini çekecegiz.
Eze eze kazandilar. İyi konsantre olmuşlar.
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lokomotiv 3 yer demiştim ama 5 atacakları maçta beceriksizlikleri yüzünden 2'de kaldılar.
Lokomotif aynı Galatasaray, kağnı gibi takım. Fener deplasmanda da yener.
R'taş istersen başka mesajlarımı okuda öyle gel diklen.
Adam ol gel öyle konuş benimle. Cahil mahil nediyorsun lan sen?
O fener ile yaptığım 2 yorumun arkasındayım. Birisinde gg iyi bir bek dedim , ikincisinde taraftarımız pamuk gibi dedim. Eğer bu dediklerimizin aksini düşünüyorsan o senin kişisel görüşün ama bir çok renktaş hak verecektir...
ADAM OL SONRA GEL ADAM GİBİ KONUŞ BENİMLE..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eze eze kazandilar. İyi konsantre olmuşlar.
Bunu Hakan'a da anlatır mısın lütfen?Eze eze kazandilar. İyi konsantre olmuşlar.
Kuş musun?Bunu Hakan'a da anlatır mısın lütfen?
Bi b.k oynamadan iki gol attılar diyordu
Biz böyle oynasak ben havalara uçarim.