15/16 Son 32 1.Maç | Galatasaray 1-1 Lazio | MS | 18 Şubat | Tivibu

Bu sene bizim takıma gol yemez demek için yürek değil kürek yemiş olmanız lazım inş öyle olur o ayrı tabi..

Mustafa Denizli: "Galatasaray'ın yaşadığı 2 tane hava vardır: Bir Türkiye'de, bir de Avrupa'da."
Mustafa Denizli: "Avrupa'da Türkiye'nin yüzünü güldüren bir Galatasaray vardır. Bu defa da öyle olacak."
Mustafa Denizli: "Galatasaray gücünü katlayarak ortaya çıkaran bir ekip. Genlerinde Avrupa olan bir takım."
Mustafa Denizli: "Defalarda bu havayı teneffüs ettik. Zaman zaman düşünmediğimiz sonuçlar oluyor, özellikle ligde. Bunun telafisi mümkün."
Mustafa Denizli: "Takımımdan iyi bir sonuç bekliyorum. Takımımızın şartlarını, günün şartlarına uydurmak mecburiyetindeyiz."
Mustafa Denizli: "Galatasaray, hangi takım ile oynarsa oynasın favoridir."
Mustafa Denizli: "Bu maçlara hazırlık süresi bizim için belki zaman olarak kısa ama, algı olarak geniş kapsamlı oldu."
Mustafa Denizli: "Bu maçlarda değişiklik bazen kaçınılmaz oluyor. Ben takımımın şartlarını en iyi şekilde kullanmalıyım."
Mustafa Denizli: "Yaptıklarımız teorik, bunları pratiğe çevirecek olan oyuncular. Bizim için başlamak çok önemli, bitirmek daha önemli."

#gazver

Dede yine masal anlatiyor cocuklar icin uyku saati

Ama kazanacagiz Bunu da belirteyim

İnşallah daha 5.dakikada homurdanan 'seyirci' değil.Takımın arkasında destekçi 'taraftarlar' olur.

4 3 3 oynamadıkça maç falan kazanamaz bu takım. Orta saha yol geçen hanı. Gelen geçen tecavüz ediyor. Takım kız gibi topa giren topçulardan oluşuyor. Semih , selçuk , umut , olcan mümkünse bırakın abi şu futbolu ya. Bir ara saç ektirdiği için hava topuna çıkmayan gökhan ünal vardı Yemin ediyorum onu getirin o bile daha hırslı iştahlı oynar ya

Su mac bizi biraz olsa toparlasa diyorum. Güzel bir skor olsun. Lazio'da da fazla is yok bu sezon. 1-0 , 2-0 hatta 0-0 bile güzel bir skor olabilir. Stad dolmali bu sefer. Oyunculara suc atip stadi doldurmamak'ta bir suc.

Bir renktaş vardı ısrarla Denizli için laf ebesinden başka bir şey değil diye. Onu tebrik ediyorum cidden ancak bu kadar cuk diye otururdu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sacini sariya boyayan dededen hayir gelmez dedik, anlatamadik.

denizlihoca.jpg

ciddi bir atak bile yapabileceğimizi sanmıyorum yapsak bile umut yada yasin yada herhangi bir evlat topu auta yollayacaktır hadi mucize eseri bir gol bulduk diyelim donk semih yada sabri nin basit top kaybı sonucunda topu kalemizde göeceğimiz kesindir !! moralini bozup depresyona girmek sinirlenmek için çok güzel bir maç ama benim tavsiyem maç saati güzel dinlendirici bir müzik dinleyin sonrada uyuyun derim

Geri
Üst Alt