15/16 Son 32 1.Maç | Galatasaray 1-1 Lazio | MS | 18 Şubat | Tivibu

Musap yeter be kardeşim yeter. Her mesajında bir selçuk, diğer oyuncular bi mok yapıyormuş gibi selçuk selçuk ://

CbhostXW8AEzzIc.jpg

Kimse kusura bakmasın da Ersun bile şu takımı oynatırdı.

Hoca seçiminde en kötü tercihi yaptık.

Tercüman Mert bile daha iyi olurdu.

Lazio beklediğimden kötü çıktı. Tempo getirmezsek 1-2 tane daha yeriz. Yasin'in girmesi lazım iyi veya kötü.

yenilirsek bakalim denizli ne diyecek veya yönetim ne yapacak

Denayer ve muslera birazda carole gerisi yalan

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla yalan söylemeyim ben daha kötü bekliyordum rezil olurduk diyordum.
Demekki Lazio kötü

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Beyler kareografinin net fotogragini atar misiniz mactayim bakamiyorum

Musap yeter be kardeşim yeter. Her mesajında bir selçuk, diğer oyuncular bi mok yapıyormuş gibi selçuk selçuk ://

Kes lan

5 tane kritik Top kaptır. Gerizekalı gibi topu bekleyip kaptır. Bir pas sonrası mükemmel mi. Bas git çıktığın yerden alintilama

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yemisim turunu lan protesto etsenize takimi. Donku isliklayin. Burada bizi ekran basinda hasta etmeyin.

Jose ne lan cildirdinizmi
O yumusak girerse fark yeriz
Giriyosa bilo girsin

~tap

En azından sezon ortalamasının üstünde oynadığımızı ve çıkan kardonun gayet güzel olduğunu düşünen bir tek ben varım herhalde.

Şu kadro şu ana kadar Denizli'nin sahay sürdüğü en mantıklı 11.

Kadroyu beğendin onu geçtim de, oynadığımız şeyin sezon ortalamasının nasıl üstünde olduğunu anlamadım. 5 pas üst üste yapamadık. Hiç bir farkı yok önceki maçlarla, hatta daha da etkisiziz.

Kimse kusura bakmasın da Ersun bile şu takımı oynatırdı.

Hoca seçiminde en kötü tercihi yaptık.

Tercüman Mert bile daha iyi olurdu.
Hic bir b.k yapamazdi bikmadiniz mi artik su yerli teknik adamlardan. Hamza gelmeden önce 'hamza iyi yyeaaa' geldiginde 'gitsin yeaaw kötümüs Denizli kurtarir'. Simdi de 'Denizli kötümüs Ersun yeaa' demeyin.

Ersun ne arkadas Ersun ne? Adam bir sampiyonluk elde etmis su vasat ligte. Ulan Hamza 3 kupa birden aldi bu ligte. Ersun ne arkadas nedir su Ersun?

Ben esas bu kadar stoperle çıktı diye şaşıranlara şaşırıyorum.

Adamın tarzı bu.

BJK'de kaç maçta böyle oynattı takımı.

Ona oynamak denirse tabii.

Ulan ne mi yaptı???? 1 pas hariç 5 tane kritik Top kaptırdı

SALAKCA topu bekledi kaptilar

Daha ne mi yaptı lan

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

canim kardesim takim dengesini kaybetti ne yapacagini sasiriyo oyuncu bunlar deneme tahtasi degil her yaptigin tutmaz kime nasil oynicaklarini sasirdilar taslar birbir yerinden cikti önce bilal jose oynardi solda yasin sagda sinan simdi bak donk malina söleyin ne sölicekseniz ben sahsen ona bi kirmizi bekliyorum !

Geri
Üst Alt