15/16 YF M:2 | Bayern München 2-1 Atlético Madrid | M.S | 3 Mayıs | TRT 1

Real-Madrid-Flag-87809.gif

Bayern son 3 sezonda da yarı finalde İspanyol takımlara elenmiş.

2014: Real Madrid
2015: Barcelona
2016: Atlético Madrid

#iyibilgi

Geçen sefer ligi alıp clyi vermişlerdi,bu sene tersi olacak gibi

Kupayı atl Madrid hak etti bu sene.
Barça ve Bayern ı elediler resmen yani.
Bir çok izleyiciye güzel gelmeye bilir oynadıkları futbol ama bence muhazam defans oyunu sergiliyorlar

Bence kupayı değil, çoktan elenmeyi hakettiler ama futbol adil değil..

Kupayı alma şansları var ama hakettikleri sonuç kim gelirse gelsin şamarı yemektir :)

Mourinho'nun rezil olmasından sonra simeone için de benzer bir sonuç umuyorum..

Ben olsam guardioloyu bu gece kovardim.

Atletico Madrid son yıllarda çok başarılı oldular ve bu başarının büyük faktörü, Simeonenin kurduğu sistem

Ortalama oyuncudan ne farkı var dediğimiz topçular oldukça iyi oynuyorlar, defansı yardım etmez dediğimiz topçular sürekli defansı yardım ediyorlar ve disiplinli oynuyorlar

Çirkin ve defansif futbol olmasına rağmen gayet başarılı oldular.

Lewandowski ne kabız bir topçudur arkadaş. Şu maçta yerine Higuain oynasa hattrick yapmıştı. Vidal de asla ve asla Schweini'nin yerini dolduracak kapasitede topçu değil. Martinez de stoper değil taş gibi ön libero. Heynckes zamanında Dünyanın en iyisiydi hatta.

öldük öldük dirildik bayern Allah seni bildiği gibi yapsın. ayrıca cüneyt adam değilsin

Bayerni eleyen kupayı alıyor,gelenek bozulmaz Simeone hocam kapakları takacaktır

Bence kupayı değil, çoktan elenmeyi hakettiler ama futbol adil değil..

Kupayı alma şansları var ama hakettikleri sonuç kim gelirse gelsin şamarı yemektir :)

Mourinho'nun rezil olmasından sonra simeone için de benzer bir sonuç umuyorum..
Huraaa hucum futbolunu sadece sevenler doğal olarak nefret eder atl Madrid gibi takımlardan.
Ben futbolun savunma tarafına çok daha ilgi gösterdiğim için seviyorum bu tür üst düzey defans oynayan takımları.
Ama hucum oynayan takımları da izlemek ayrı bir keyif tabiki.

Hem barca hem bayerni elemek kolay iş değil real wolf ve ciyt i geçmiş olacak helal olsun adamlara

Huraaa hucum futbolunu sadece sevenler doğal olarak nefret eder atl Madrid gibi takımlardan.
Ben futbolun savunma tarafına çok daha ilgi gösterdiğim için seviyorum bu tür üst düzey defans oynayan takımları.
Ama hucum oynayan takımları da izlemek ayrı bir keyif tabiki.

Ya bırakın aga bu işleri, bu herifler savuna oynamanın yanında rakibi sindirmek için her türlü çirkefliği yapıyor. Bu heriflerin bir tane maçı yok rakiple dalaşmadıkları.

Geri
Üst Alt