- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
atleticonunkini diyorsan net olarak degilPozisyon net penaltı.
agir cekimde bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
atleticonunkini diyorsan net olarak degilPozisyon net penaltı.
Bayern dortmundan bedavaya oyuncu ayarta ayarta tabiki para harcamazHemen hemen aynı parayı harcadılar, Bayern'in 2008-2009'dan bu yana Atletico'ya kıyasla 13 milyon Euro fazla harcaması var. Buraya sürekli kaynak koyuyoruz kimse bakmıyor. Atletico fakir kulüp değil, Asya'lılar ortak oldu Atletico'ya, iki takım da pahalı değil akıllı transfer yapıyor.
![]()
Bayern dortmundan bedavaya oyuncu ayarta ayarta tabiki para harcamaz![]()
Huraaa hucum futbolunu sadece sevenler doğal olarak nefret eder atl Madrid gibi takımlardan.
Ben futbolun savunma tarafına çok daha ilgi gösterdiğim için seviyorum bu tür üst düzey defans oynayan takımları.
Ama hucum oynayan takımları da izlemek ayrı bir keyif tabiki.
Lewandowski? Şimdide hummelsBi Götze'yi aldı Dortmund'dan, ona da 37 milyon verdi daha ne istiyorsun?
Lewandowski? Şimdide hummels
Futbol da şans her zaman var ve olacak.müller golü atsa defans oyunulari ortada kalacakti.
sans iste.
müller son 8 penaltinin 4 kacirmis nasil kulanabiliyor penaltiyi sasirlicak.
orda selcuk olacak tilt game over![]()
Hakem notlarına nerden bakabilirim ?Yorumun dogru baslayip yanlis bitmis .. Evet hakemin oyuncunun dustugu yere gore karar vermemesi gerekir , fakat ihlal noktasi basladigi yer de denemez. Darbe hangi anda geldiyse karar orda verilmeli
Malum pozisyon icin darbe ya tam cizgi uzerinde ya da bir miktar disarida olmus gibi duruyor
UEFA asla boyle kararlardan nokta 1 puan bile kirmaz, atleticonun golu de ofsayt degil , yani hakem bu macta 8.5-9.0 arasi bir not alacaktir
Topa vuran ve bazi sertlik yapan oyunculara iki takim adina da biraz fazla musamaha gosterdi
Dortmund küçük kulüp mü yahuLewandowski'yi Dortmund'dan almadı Bayern, Dortmund Lewandowski'yi satmadı, Lewandowski sözleşmesi bitince "ben artık küçük kulüpte oynamak istemiyorum" diye ayrıldı. Ya Bayern'e gidecekti ya Real'e, Bayern'i tercih etti.
Selçuk İnan'ı bize Trabzon mu bedava verdi?
Genoa ne yapmış?Hemen hemen aynı parayı harcadılar, Bayern'in 2008-2009'dan bu yana Atletico'ya kıyasla 13 milyon Euro fazla harcaması var. Buraya sürekli kaynak koyuyoruz kimse bakmıyor. Atletico fakir kulüp değil, Asya'lılar ortak oldu Atletico'ya, iki takım da pahalı değil akıllı transfer yapıyor.
![]()
Dortmund küçük kulüp mü yahu![]()
Dortmund lu olarak kırıldım buna şimdi. Almanya'nın en iyi ikinci takımı küçük olamaz
Dortmund küçük kulüp mü yahu![]()
Dortmund lu olarak kırıldım buna şimdi. Almanya'nın en iyi ikinci takımı küçük olamaz
İnsanoğlu işte çiğ süt emmiş. Hummels de ''beni bırakın, Münih'e gidem'' demiş. Edepsiz şerefsizler..
Objektif olarak yorumum evet haklısın maalesef.Dortmund Bayern'e göre küçük kulüp kusura bakma. Yani Bayern-Barca-Real-ManU-Juventus vs ayarı değil Dortmund. Dortmund yıldız alan değil yetiştiren ve sonra o yıldızların başka kulüplere gittiği bir kulüp. İkinci kategori yani, Liverpool-Atletico-Napoli-Roma ayarı.
Objektif olarak yorumum evet haklısın maalesef.