- 13 Mart 2009
- 9.732
- 2.463
- 1.778
city cikacak finale ins.
city çıkar ise takımı finale çıkartan hoca gidecek yerine takımı yarı finalde elenen hoca gelecek futbol ne kadar garip değil mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
city cikacak finale ins.
city çıkar ise takımı finale çıkartan hoca gidecek yerine takımı yarı finalde elenen hoca gelecek futbol ne kadar garip değil mi?
O yanlarını bende sevmiyorum ama taktik ve takım savunma anlamında inanılmaz seviyedeler istikrarlı şekilde.Ya bırakın aga bu işleri, bu herifler savuna oynamanın yanında rakibi sindirmek için her türlü çirkefliği yapıyor. Bu heriflerin bir tane maçı yok rakiple dalaşmadıkları.
Son 5 yıl da Bayern ve Atletico nerdeyse ayni parayı harcamışlardır.Helal Olsun Atletico'ya...
Adamlar az para harcayarak netelere geldiler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Son 5 yıl da Bayern ve Atletico nerdeyse ayni parayı harcamışlardır.
Tam bir ' Vaterlandsverräter 'Bye bye Bayern.
Tebrikler Atletico!
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Şahsen benim Cüneyt'e garezim yok.. o ana kadar gayet iyi yönetiyordu ama penaltı yanlış..
Hareketin nereye taşındığı önemli değil, nerede başladığı önemli ve başladığı yer dışarda.. dolayısıyla saçma sapan bir penaltı..
Tam bir ' Vaterlandsverräter '
Alman mıyım lan benTam bir ' Vaterlandsverräter '
Bayern Almanya'da değil biliyordumTam bir ' Vaterlandsverräter '
Son yılları bilemem ama diğer büyük takımlara bakarak çok daha az para harcadılar diye biliyorum ilk başlarda.