15/16 YF M:2 | Bayern München 2-1 Atlético Madrid | M.S | 3 Mayıs | TRT 1

Real'in 10 tane var, bu sefer Atletico affetmez. Son finalin acısını çıkarır.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ya bırakın aga bu işleri, bu herifler savuna oynamanın yanında rakibi sindirmek için her türlü çirkefliği yapıyor. Bu heriflerin bir tane maçı yok rakiple dalaşmadıkları.
O yanlarını bende sevmiyorum ama taktik ve takım savunma anlamında inanılmaz seviyedeler istikrarlı şekilde.
Bunların yaptığı savunma çok zor ve birazda hırçın olacaksın takım olarak.

Hollanda televizyonda Psv Atletico maçının özetini tekrar gösteriyorlar biz onları penaltılara kadar yenilmedik Bayern daha önce yedi diye :red:

Oooo gel bakalım atletico gell

Şahsen benim Cüneyt'e garezim yok.. o ana kadar gayet iyi yönetiyordu ama penaltı yanlış..

Hareketin nereye taşındığı önemli değil, nerede başladığı önemli ve başladığı yer dışarda.. dolayısıyla saçma sapan bir penaltı..

Yorumun dogru baslayip yanlis bitmis .. Evet hakemin oyuncunun dustugu yere gore karar vermemesi gerekir , fakat ihlal noktasi basladigi yer de denemez. Darbe hangi anda geldiyse karar orda verilmeli

Malum pozisyon icin darbe ya tam cizgi uzerinde ya da bir miktar disarida olmus gibi duruyor

UEFA asla boyle kararlardan nokta 1 puan bile kirmaz, atleticonun golu de ofsayt degil , yani hakem bu macta 8.5-9.0 arasi bir not alacaktir

Topa vuran ve bazi sertlik yapan oyunculara iki takim adina da biraz fazla musamaha gosterdi

Lewy yerine Umut olsa idi tur Bayern'ın olurdu.

adamın oynattığı taktiği kimden aldığı belli

Chj3fg_XAAE2Lm9.jpg

Bayern juventus macinda da bunu yapti, macin 30 dakikasini muthis oynuyorlar, bunu 60 dakika oynasalar, donuslerde degil 1 ,2 gol bile yeseler fazlasini atarlar

Juventus macini 0-2 den 4-2 ye de boyle cevirdiler, ama her mac olmaz bu, gun gelir atamazsin

Son yılları bilemem ama diğer büyük takımlara bakarak çok daha az para harcadılar diye biliyorum ilk başlarda.

Hemen hemen aynı parayı harcadılar, Bayern'in 2008-2009'dan bu yana Atletico'ya kıyasla 13 milyon Euro fazla harcaması var. Buraya sürekli kaynak koyuyoruz kimse bakmıyor. Atletico fakir kulüp değil, Asya'lılar ortak oldu Atletico'ya, iki takım da pahalı değil akıllı transfer yapıyor.

netspend.png

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt