#15 Erick Pulgar

10 dakika oynadi diye savunuyorsunuz renkdaslar anliyorum da, asil problem zaten 10 dakika oynamasi degilmi. Acil maclar kazanmamiz gereken ortamda geldigi gibi Taylan’i kesemeyecek adami niye aldik. Ustelik oynadi toplam 20 dakika endise verecek duzeyde yavas kaldi. Teknigi belki fark yaratacak bilmiyoruz henuz yalniz bize teknik yaninda hatta daha elzem rakibi caydirici savunma gucu lazimdi. Bu adamda olmadigi net. Neyse bizi Taylan’dan kurtarsin baska bisey istemiyorum.

Oynadığı 20dk üzerinden değerlendirme yaparsak; Taylan ve Berkan'dan daha kötü bir orta sahayı bulmayı nasıl becermiş yönetim şöyle bi zamanda inanılacak gibi değil.

Bence hazır, kaldı ki hazırım diye açıklaması vardı, Torrent amca başlatmıyor.

İlk 11 başlasa TayBer ikilisinden kötü oynamayacağı aşikar.

hazir olmadigini sanmiyorum

iki secenek vardi Emre kadroya alinmadigi icin (yabanci sinirindan dolayi)

Pulgar > Taylar/Berkan
Halil > Babel/Fegh/Gomis

ve

Taylan/Berkan > Pulgar
Babel/Fegh/Gomis > Halil

hoca tercihini bu yönde kullandi ki yanlis karar oldu

Halil Gomis pulgar, bu üçlüyü görmek lazım aynı anda.

emre kılınç dönerse taylanı ancak kesebiliyor saçmalık yabancı kuralına göre. haftaya kerem-halil-berkan 3lüsü oynasa, çift forvet oynayasak bu seferde defans açık verecek.

Yürüyerek oynuyor gibi görünmesi hoş değil. Haftaya 11'de görmek için sabırsızlanıyorum yine de

hazır olunca görürüz ama beleş kiralık gelen adamdan beklentilerimizi doğru ayarlamak lazım

belki hiç forma giremeyip geldiği gibi gider

Bu adamı son 10 dakika oynatmak için mi aldık. 1 tane doğru işleri yok

Bir cok mac performans goruntulerini izledim. Oyle topla dikine giden ve tempolu bir oyuncu degil. Orta sahayi yonetmez. Sogukkanli, topu stoperlerden alip pas dagitir, orta sahaya sertlik getirir, top kapar ama orta saha sorununu tek basina cozmez. Yaninda oynayan adamlarin ozellikleri de onemli.

10 dakika oynadi diye savunuyorsunuz renkdaslar anliyorum da, asil problem zaten 10 dakika oynamasi degilmi. Acil maclar kazanmamiz gereken ortamda geldigi gibi Taylan’i kesemeyecek adami niye aldik. Ustelik oynadi toplam 20 dakika endise verecek duzeyde yavas kaldi. Teknigi belki fark yaratacak bilmiyoruz henuz yalniz bize teknik yaninda hatta daha elzem rakibi caydirici savunma gucu lazimdi. Bu adamda olmadigi net. Neyse bizi Taylan’dan kurtarsin baska bisey istemiyorum.
Aslında tam konu bu ,kısa süre için geldi bu adam hazır bir şekilde gelmek zorundaydı aslında hazır oyuncu almak zorundaydık direk monte edebileceğimiz belki iyi bir adamdır bilemiyorum ama hazır olmadığı sürece ne işimize yarayacak ki ? 2 maç kaçırdı bile şimdiden bilmiyorum ne olacak dediğin gibi 10 dklık perfonmans ala ala oynayacaksa işimiz var . Yoksa kazma bi boh olmaz felan demek yanlış

Yaklasik 3.5 ay once ilk 11 çıkmış,yani fiziken şu an diplerde

Bu adam pek futbola değil de tatile gelmiş gibi gözüküyor hazır adam alıyoruz diyip hazır olmayan adamı getirmişler Assuncao gibi İstanbul havası alıp İtalya'ya geri döner. Bizim ligin kalitesinde hiç hazır olmasa dahi gelenler en azından bir ışık verirdi bu hiçbir ışık vermedi.

Ceyhun gülselam’i hatirlatti

Umarim duzelir ve oynadikca performansi artar
Gedson geldi oyuna girdi adam uzun zamandır maç bile yapmıyor farkı hissettirdi Antalyaspor'da Fernando geldi uzun zamandır oynamıyordu farkını hissettirdi Kasımpaşa'da Muleka geldi şov yaptı. Genel de hazır olmasalar dahi kalitesi olan adam kendini direk belli ediyor bu 2 maçta az bir süre alsa da pek aranan futbolcu olmadığı gözüktü umarım hepimizi yanıltır yoksa Aytaç Kara'yı bari yollamasaydık.

Ceyhun gülselam’i hatirlatti

Umarim duzelir ve oynadikca performansi artar
Ceyhun gülselam bunun yanında pirlo kalır.
Bu sırık bildiğin.
Kebab sevenler bilir kuzuyu sokarsın sırığa 5 saat çevirirsin inanılmaz lezzetli bir yemek olur ayran soğan ile çok iyi gider kilosu 160 TL oldu ama para artırıp bütçeden sık sık yemeye çalışıyorum. Ne diyorduk sırık bu Bulgar çevir çevir dön dön başka işe yaramaz.
Kuzmanoski den sonra ki en kötü transfer belki de. Aklıma gelen iorfa var birde İngiliz venison. Taylan ve Berkan a dua edelim sakat cezalı olmasın yoksa bu kiralık sırık dövme yapmaktan futbolu unutmuş ağır vasıtaya kalırsak küme düşeriz.
Bunu transfer edenlerin analarının öperim elinden.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Babel ve Fegh en fazla 45 dakika oynamalilar. 2 yerli Halil ve Kerem olmali.
3. yerli de artik maca gore secilir.

Geri
Üst Alt