15. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Tolga Aybakan ve Arda Aycan 1.Oldu!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonuncu olanlar nasil birinci olur yarismasina donuyor (benim ki gibi)

miyon siniri bana uyar bi suru ispanyolca sarki var dinledigim ,ama anlamayinca bir ingilizce kadar populerlikle dinlenmez ne oy alir ne bisi

Videosuz olunca ne değişecek diyorum?

videoyla hit arasinda bir relasyon oldugu ortada o yuzden ya single ya da video demistim

cozum queen, top gun, beatles falan bu tarz meshur seylerin katilmamasi zaten herkesin bildigi seyler. buna da yarismayi duzenleyen karar versin

yalnız tüm yarışmalardaki şarkıları listelemek lazım @Tolga Aybakan halledelim bu işi, hiç değilse ilk 5i çıkarsak iyi olur,millet pişti olmaya başladı son zamanlarda

1 Milyon hit altı için bile şarkım hazır şu an. :D

Şimdi onlar düşünsün.

videoyla hit arasinda bir relasyon oldugu ortada o yuzden ya single ya da video demistim

cozum queen, top gun, beatles falan bu tarz meshur seylerin katilmamasi zaten herkesin bildigi seyler. buna da yarismayi duzenleyen karar versin

quenn, sting, beatlesın şarkısı kalmadı nerdeyse yarışacak hepsiyle katılan oldu, ama woodkid mesela çoğu kişi bilmiyor ama 26 milyon tıklanmış, hit olayı işi bozar ama belirli gruplar ile katılmaya sınırlama koyulabilir

quenn, sting, beatlesın şarkısı kalmadı nerdeyse yarışacak hepsiyle katılan oldu, ama woodkid mesela çoğu kişi bilmiyor ama 26 milyon tıklanmış, hit olayı işi bozar ama belirli gruplar ile katılmaya sınırlama koyulabilir

WOODKID'E NEDEN PUAN VERMEDİN O ZAMAN

[media]https://www.youtube.com/watch?v=L3RMMZ_iUqo[/media]

1 milyon altı hit gerçekten çok mantıklı olur. Kıyıda köşede kalmış bi sürü güzel şarkılar keşfederiz. Milyonlarca dinlenmiş şarkıları zaten çoğumuz biliyoruz.

herkes ayni sayfada NO oy toplamak icin secilen gay shit

İnternette hem 1 milyon altı kadar dinlenilmiş hem de canlı performansı olan çok şarkı yoktur bence.Canlı performans olmasın.

Bir şarkı meşhur olmuş olsa bile iyiyse oy alması gerektiği taraftarıyım.

Bununla birlikte her zaman meşhur olmuş şarkı kazanıyor diye bir durum da yok ki.

Dünkü yarışma buna bir örnek. Ben Sandman' ı gönderirken hiç bu kadar oy alacağını tahmin etmemiştim, pek bilindik bir şarkı değil, youtube' da izlenme sayısı 100.000 bile değildi, işin açıkçası millet dinlemez ve diğer şarkılara oy verir zannetmiştim. Ama Wild World ile aynı oyu aldı ve kazandı.

Bence şarkılar yeterki dinlenilsin. Playlist yayınlanıyor, 10 dakika sonra oylarını gönderenler oluyor.

Geçmişten bugüne piştiler(hatırladıklarım)

R.E.M-Losing My Religion

Evanescance-My Immortal

Cranberries-Zombie

Amy Mcdonald-This is the life

Adele-Set Fire to the Rain

Adele-Someone like you

Top gun-Take my breathe away

Sting-Desert Rose

Sting-Englishman in New-York

Gotye-Somebody that I used to know

Celine Dion- My Heart Will Go On

Sarah Brightman+Banderas düeti

Michael Jackson-Billie Jean

Michael Jackson-Smooth Crimal

Michael Jackson-They Don't Care About Us

Roxette-Listen To Your Heart

Noir Desir-Le Vent Nous Portera

Lara Fabien-Je Taime

Pink Floyd- Another Brick on the Wall

Pink Floyd-Confortably Numb

Coldplay-Paradise

Nirvana-Smells Like Teen Spirit

Quenn-Bohemian Rhapsody

Quenn-Europe

Metallica-Fade to Black

Blind Guardian-The Bard's Song

Enya-Only Time

Rihanna-Where you have been

Gun N'Roses-November Rain

Daha da var sanırım.

Bunlardan bazıları 4 DEFA, BAZILARI 3 DEFA BİLE KATILMIŞ. :D

oha michael jacksonla katilmis biri

fuckin ridic

Yukarı da yazdığım listeyi ezberden sayabilmişsem daha da vardır herhalde.

Bu arada o şarkılara neden puan vermediğimi de açıklamış oluyor sanırım bu.

15 defa düzenlenen yarışmaya 4 defa katılan şarkı olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt