Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.436
- 1.113
Nolacak bu aslanın durumu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başakşehir'in hocası belli olunca -Çağdaş Atan diyorlar- orda gelişmeler olabilir. Bizim verdiğimiz maaşı karşılayabilecek tek takım ligde onlar olur.Dübüa idmana katılmış. Muhabirler yine patladı.
Bence yarım sezon lisansı çıkmadan idmanlarda oynamaya devam edecek Linnes gibi. Kurulu düzenini bozmaz. Ücreti yüksek olduğu için İstanbul takımları da almaz. Pendik'in 14 yabancısı oldu. Onların da alacağını sanmıyorum
Kiralik ta gidebilir. Yarisini verelim.Başakşehir'in hocası belli olunca -Çağdaş Atan diyorlar- orda gelişmeler olabilir. Bizim verdiğimiz maaşı karşılayabilecek tek takım ligde onlar olur.
Başak da karşılamaz bence. Dalavere yöntemiyle ancaBaşakşehir'in hocası belli olunca -Çağdaş Atan diyorlar- orda gelişmeler olabilir. Bizim verdiğimiz maaşı karşılayabilecek tek takım ligde onlar olur.
15 yabancı oldu biri dondurulacak veya kiralık gönderilecek mecburBiz boeyi seneye %100 satacağız zaten bu sene zor tuttuk hazır elimizde kalitesini bildiğimiz sağ bek varken bu adamdan niye çıkıyoruz .boey gidince geçer ilk 11e zaten.
Boey gittiği gün yerine yeni transfer yapılır Dubois falan dolduramaz yeriniBiz boeyi seneye %100 satacağız zaten bu sene zor tuttuk hazır elimizde kalitesini bildiğimiz sağ bek varken bu adamdan niye çıkıyoruz .boey gidince geçer ilk 11e zaten.
O kural geçen sezon değişmedi mi. Hatta geçen sezon sırf Fener için kural çıkartıldı, fazla yabancı takımda tutulabiliyor ama aynı maçta kadroya giremiyor deniyordu.15 yabancı oldu biri dondurulacak veya kiralık gönderilecek mecbur
Yok değişmedi. Zaten öyle olsa geçen sezon Bruma'yı oynatırlardı.O kural geçen sezon değişmedi mi. Hatta geçen sezon sırf Fener için kural çıkartıldı, fazla yabancı takımda tutulabiliyor ama aynı maçta kadroya giremiyor deniyordu.
Yok değişmedi. Zaten öyle olsa geçen sezon Bruma'yı oynatırlardı.
Burada değişen şeyi anlamadım. 3 tane 21 yaş altı yabancı hakkı vardı geçen sezon onu kaldırdılar bir tek. 1 tane de mavi pasaport eklediler. Başka değişen bir şey görmedim.![]()
2022/23 sezonunda Süper Lig yabancı oyuncu kuralı nasıl olacak? TFF'den yeni düzenleme | Goal.com Türkçe
Yeni dönemde Türkiye'nin en üst liginde ve TFF 1. Lig'de futbolcu uygunluk kuralları nasıl olacak?www.goal.com
Bu değişmiş o zaman.
yabancı kuralı kalkacakmışBurada değişen şeyi anlamadım. 3 tane 21 yaş altı yabancı hakkı vardı geçen sezon onu kaldırdılar bir tek. 1 tane de mavi pasaport eklediler. Başka değişen bir şey görmedim.
Melikşah dediyse kalkmaz azalıryabancı kuralı kalkacakmış
melikşah öyle bişeyler dediydi
Öylemi yaw?Boey'i bile kesemediyse futbolu bıraksın.