#15 Léo Dubois

Dübüa idmana katılmış. Muhabirler yine patladı.

Bence yarım sezon lisansı çıkmadan idmanlarda oynamaya devam edecek Linnes gibi. Kurulu düzenini bozmaz. Ücreti yüksek olduğu için İstanbul takımları da almaz. Pendik'in 14 yabancısı oldu. Onların da alacağını sanmıyorum

Keşke daha çok süre alsaydı. Tam bir set oyuncusu. Dripling özelliğini neredeyse hiç göremedik.

Dübüa idmana katılmış. Muhabirler yine patladı.

Bence yarım sezon lisansı çıkmadan idmanlarda oynamaya devam edecek Linnes gibi. Kurulu düzenini bozmaz. Ücreti yüksek olduğu için İstanbul takımları da almaz. Pendik'in 14 yabancısı oldu. Onların da alacağını sanmıyorum
Başakşehir'in hocası belli olunca -Çağdaş Atan diyorlar- orda gelişmeler olabilir. Bizim verdiğimiz maaşı karşılayabilecek tek takım ligde onlar olur.

Ligin yarısı İstanbul takımı yav her türlü bir tanesine gider yarım dönem de olsa gidip oynamalı ha parasını vermişiz yarım dönem lisans çıkartmamışız ha maaşının %70ini karşılamış gidip oynamasını sağlamışız. İkisinde de götümüze gireceği için hazır hale gelmesi için çabalamak daha mantıklı.
Ksımpaşa vs bir sürü takım var.

Biz boeyi seneye %100 satacağız zaten bu sene zor tuttuk hazır elimizde kalitesini bildiğimiz sağ bek varken bu adamdan niye çıkıyoruz .boey gidince geçer ilk 11e zaten.

Biz boeyi seneye %100 satacağız zaten bu sene zor tuttuk hazır elimizde kalitesini bildiğimiz sağ bek varken bu adamdan niye çıkıyoruz .boey gidince geçer ilk 11e zaten.
15 yabancı oldu biri dondurulacak veya kiralık gönderilecek mecbur

Boey gittiği gün yerine yeni transfer yapılır Dubois falan dolduramaz yerini

15 yabancı oldu biri dondurulacak veya kiralık gönderilecek mecbur
O kural geçen sezon değişmedi mi. Hatta geçen sezon sırf Fener için kural çıkartıldı, fazla yabancı takımda tutulabiliyor ama aynı maçta kadroya giremiyor deniyordu.

O kural geçen sezon değişmedi mi. Hatta geçen sezon sırf Fener için kural çıkartıldı, fazla yabancı takımda tutulabiliyor ama aynı maçta kadroya giremiyor deniyordu.
Yok değişmedi. Zaten öyle olsa geçen sezon Bruma'yı oynatırlardı.

Bu değişmiş o zaman.
Burada değişen şeyi anlamadım. 3 tane 21 yaş altı yabancı hakkı vardı geçen sezon onu kaldırdılar bir tek. 1 tane de mavi pasaport eklediler. Başka değişen bir şey görmedim.

Burada değişen şeyi anlamadım. 3 tane 21 yaş altı yabancı hakkı vardı geçen sezon onu kaldırdılar bir tek. 1 tane de mavi pasaport eklediler. Başka değişen bir şey görmedim.
yabancı kuralı kalkacakmış
melikşah öyle bişeyler dediydi

Hem dubuae hem micoya haksızlık yaptık
Dubois önemli oyuncu ve bence ülke içinde kiraya vermeliyiz seneyi belki ihtiyacımız olur

Geri
Üst Alt