#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Derhal gönderilmeli,ciddiyim.

Reis ya sen ağladın ya çok duygulandım. :(

Güzel kardeşim kendini burda ziyan etme Mustafa Sarp, Ayhan, Barış, Balta gibi adamlarla, git gollerini başka bir takım için at, hem başka takımda bu kadar kıçını yırtmana gerek kalmaz, toplar genelde ayağına gelir, 2 gol attığın zaman sevinebilirsin, niye burda ziyan ediyosun kendini?

Yerinde olsam 1dk durmam burada. Tşkler Baros. Adamsın.

Sadece sen sen.Klubün anahtarını vermeleri lazım sana.Sadece senin için ağlıyorum. Emeklerine yazık oluyor.Git buralardan.Çöplüğümüzde boğulalım.

Derhal bedavaya gönderilmeli, kaldığı her saniye ona zarar. Kariyerini bitirdi bu takımda. Üzülüyorum,her gol attığında üzülüyorum.

Sen şampiyonlar ligi kaldıran adam buraya gel servet'in,hakan balta'nın, mustafa sarp'ın kahrını çek.Git abi sen.Lütfen git.Çöplüğümüzde boğulalım.Yalnız adam olma buralarda.Fazlasın çok fazlasın.

Şampiyonlar liginde santra yapmış,o kupayı kazanmış adam sakat sakat direniyor,ağlıyor,bizim kazmalar 2 m adım atmıyor.

Senin dışında çabalayan adam göremiyorum reis.

Çırpınıyorsun ama yok seninle birlikte çaba gösteren yok.

İnsanlara yabancı düşmanı vesaire diye kulp takan adamların utanması gereken, takımdaki bütün yerlilerden daha fazlası oynayan, kırk kat Galatasaray ruhu ile oynayan Florya'nın anahtarının verilmesi gereken tek isimsin.Ayaklarının altını öperim. Seni sırtımda taşırım. Büyük adamsın .

Balta'nın, Sarbi'nin attığı havan toplarına baldır-bacak mı dayanır! Topçu müsvetteleri içinde altın gibi parlıyorsun Baros. Işığın sönmeden, solmadan kaç git. Sahadaki isyanına vücudun da dayanmıyor artık. Galatasaray'a fazlasın koca adam..

Sendeki Galatasaray aşkı bizim yerli oyuncularda yok.

Ne istersen yaparız reis sen söyle yeterki.

Arkadaşlar maçı izleyemedim, Milan Baros neden ağladı ve nasıl sakatlandı bilgilendirir misiniz?

Baroşun yerinde olsam mustafa sarpın servetin oynadığı takımda oynayacağıma,katar da oynarım daha iyi.

Ve Kanaltürk'ün dediğine göre Baros Fener maçında yok.

Geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt