#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Geçen seneki f5 maçından sonra bidaha düzelmedi.Böyle giderse linderoth dan bi farkı kalmayacak.Hem kendi adına hem bizim adımıza zararlı olmaya başlıyor.Biz takımda baros gibi bi forvet var diyerek yedeğe kaliteli bi isim almayarak yanlış yapıyoruz uzun zamandan belli.

Baros'un problemi taa geçen sene Emre Belözoğlu'nun sakatlayışı ile başladı. Çok uzun süreli ve kendini diri tutma şansı olmayan, koltuk değnekleri ile yürüyebildiği bir sakatlık. Bir oyuncunun bir kez bu kadar ciddi ve uzun süreli bir sakatlık geçirmesi onu başka sakatlıklara da açık hale getirir. Adam bilmemkaç ay sakatlandı sonra sene sonunda 3-5 maç oynadı ve tatile girdi, eğer tatilde kendini kuvvetlendirmek için çok ciddi çalışmalar yapmadıysa onu da sakatlık sebebi ile hafif çalıştığı sürelere benzetebiliriz. Tatilde ağır çalışması da sezon içinde form düzeyi açısından handikap olurdu aslında bu sefer, çünkü yüklene yüklene sene ortasında artık yavaş yavaş güçten düşerdi. O sebeple normal bir sezon öncesi hazırlık dönemi geçirip maçlara başladı. Malesef takım sene başında hem kadro açısından zayıf ve eksik olduğu için ilk maçlarda ona yine çok yüklendik ve yeteri kadar ısınmamış kasları hemen patlak verdi, ondan beridir de 2 maç var 3 maç yok 1 maç var 5 maç yok şeklinde ilerliyor.

Baros'un bunu atlatması için kontrollü maç performansına ihtiyacı var bir süre. Yani önce iyice çalışacak, kendini maç oynayabilecek hale getirecek, belki 1-2 maç sonradan girecek, sonra da dua edeceğiz ki en az bir 10 maç yavaş yavaş artan formu ile (kendini fazla hırpalamadan) arka arkaya uzun süreler alacak. Ondan sonra yeniden böyle tekrarlı sakatlıklar yaşayacağını sanmıyorum. 10 maç dediğim sayı ne kadar uzarsa ondan sonra korkmanıza gerek kalmaz. Yani, aslında adamın bir kronik sakatlığı yok. Eski sakatlığından dolayı zayıflayan adelelerinin üzerine çok yük binince yeniden kolayca sakatlanıvermesi var. Mesela Beşiktaş maçında bu adam girdikten sonra atak yaparken top yakınına bir yere düşüyordu. Önce Baros olduğunu bilmediğim için "koş la koş, belki alırsın" diye bağırdım tv başında ama sonra Baros olduğunu farkedince "aman aman, sen koşma, sen ağır ağır oyna, sakatlanma yine" diyordum ama sakatlanmış yine işte, yapacak birşey yok.

Bu devre arası kritik. Baros iyi bir devre arası geçirir, kendine iyi bakar, tatil seviyesinin biraz üstünde nispeten ağır antremanlarla kendini yavaştan ikinci yarıya hazırlar, sonra takımla beraber iyi antrenman yapar, 1-2 maç da sonradan girerse yeni bir ciddi darbe almadığı sürece devre sonunu çıkartır diye düüşnüyor ve umut ediyorum.

İnşallah dediğin gibi olur.Zaten Baros'ta kronik sakat olursa takım hepten batar.

Bu saatten sonra Baroş'tan hayır gelmez yerine onun gibi bir forvet alınması gerekir. Hele bu gol sıkıntısı yaşadığımız dönemde mutlaka alınmalı.

Burası Galatasaray Fizyoterapi ve Tedavi merkezi değil spor kulübü. Kronik sakatlığı olan adamla 2 yıl sözleşme uzatan aklı uzun! yönetim. Nemalandığınız yeter bu takımdan. Sevdirtmeden kendinizi gidin. Bu adama da inanmıyorum artık. Gönderin bonservis ücretsiz en azından yıllık alacağından kurtuluruz diyeceğim de siz de o akıl ne gezer

ÇOK ‘ALEM’SİN BAROŞ!

Galatasaray’ın, Gençlerbirliği’ne yenildiği maçı izlemeye bile gitmeyen Çek futbolcu, cumartesi gecesi Kuruçeşme Supper’da loca kapattı. Sarı-kırmızılı golcü daha sonra soluğu Taksim’de aldı

Spor Toto Süper Lig’de resmen dibe vuran, lider Trabzonspor’un tam 19 puan gerisine düşen Galatasaray’da vurdumduymazlık ve boşvermişlik aldı başını gitti.

Sarı-kırmızılılarda son skandala imza atan isim ise taraftarın sevgilisi Milan Baros oldu. Çek golcü, takımının karanlık günlerden geçtiği bir dönemde hem de Gençlerbirliği’ne karşı Ali Sami Yen’de alınan 2-0’lık yenilginin gecesinde Kuruçeşme-Taksim hattında efkar dağıttı!

Beşiktaş’ın İspanyol yıldızı Guti’nin alkollü kaza haberlerinden sonra bu kez Galatasaray’ın golcü futbolcusu Milan Baros, olayın kahramanı oldu. Galatasaray’ın, Gençlerbirliği ile oynadığı maçı izlemeye bile gitmeyen, bu sezon sakatlıklar yüzünden takımına katkı sağlayamayan Çek yıldız, Kuruçeşme’de bulunan tanınmış gece kulübü Supper’da loca kapattı, alkolün de etkisiyle kendinden geçti.

Ancak Supper’daki eğlence Milan Baros’un hızını kesmedi. Tecrübeli golcü, Kuruçeşme’den sonra soluğu Taksim’de aldı, geç saatlere kadar eğlendi.

Bu arada mekandaki sarı-kırmızılı bazı taraftarların, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen, ama eğlenceden de geri kalmayan Baros’a tepki gösterdikleri belirtildi.

milliyetin heberi

eger dogruysa heber hic yakistiramadim ama yabanci oyunculardan ne beklersin bizim icimiz kan agliyor onlar ne bilsin aldiklari paraya bakarlar.

Adam o saatlerde isterse, uçaktan paraşütle bile atlar. Kimseyi ilgilendirmez. Loca değil, gece kulübünü kapatsın fark etmez. Basının saldıracak oyuncusu kalmadı Baros'a sarmışlar. Gülüyorum ve geçiyorum. :asd: Baros'a da afiyet bal şeker olsun ne içtiyse.

Adam o saatlerde isterse, uçaktan paraşütle bile atlar. Kimseyi ilgilendirmez. Loca değil, gece kulübünü kapatsın fark etmez. Basının saldıracak oyuncusu kalmadı Baros'a sarmışlar. Gülüyorum ve geçiyorum. :asd: Baros'a da afiyet bal şeker olsun ne içtiyse.

Panpa akalım kuruçeşmeye bi gün,ben ısmarlıcam lan :D Zaten alıştık artık :D

Burası Galatasaray Fizyoterapi ve Tedavi merkezi değil spor kulübü. Kronik sakatlığı olan adamla 2 yıl sözleşme uzatan aklı uzun! yönetim. Nemalandığınız yeter bu takımdan. Sevdirtmeden kendinizi gidin. Bu adama da inanmıyorum artık. Gönderin bonservis ücretsiz en azından yıllık alacağından kurtuluruz diyeceğim de siz de o akıl ne gezer

Sadece :asd::asd::asd:

değerli (!) basınımızın şimdiki hedefi de baros.

'Galatasaray'da çok mutluyum. Galatasaray benim için son duraktır. Futbol kariyerimi burada bitirmek istiyorum. Başka bir kulüpte oynamayacağım. Bu ülkede yaşamayı seviyorum. Ailem de benimle aynı görüşte ki bu benim için çok önemlidir'

Milan Baros

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt