#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Hizmetlerinden dolayı teşekkür edilip gönderilmeli. Yerine Trabzonlu Umut gibi daha az yetenekli olsa da sağlıklı ve istikrarlı bir adam alınmalı.

çok ciddi bir sağlık taraması yapılmalı çok sıkıt sakatlanıyor ve biizim kazma yönetim halen bir alternetif bulup alamadı eğer sağlık problemleri böle zırt pırt olucaksa hemen teşekkür edip gönderilmeli yazıkdır

Geçen sezon başına geri döndük millet, bu yorumlar bana fazlasıyla tanıdık geliyor nedense .

Hatta Gökhan Ünal olabilir hatta Veysel Cihan.

Umut bu sezon Trabzon'da en flas çikisi yapan oyuncu. Ayrica maçlarini izlediysen bariz bir degisiklik görmüssündür. Eskisi gibi deli gibi kosmalar, her pozisyonda daglara taslara vurmalar yerine dogru ve akilli yerlere kosular ve daha iyi bitirici vuruslar yapiyor. Keske Trabzonspor uygun bir bonservis bedeline biraksa da alabilsek.

Umut bu sezon Trabzon'da en flas çikisi yapan oyuncu. Ayrica maçlarini izlediysen bariz bir degisiklik görmüssündür. Eskisi gibi deli gibi kosmalar, her pozisyonda daglara taslara vurmalar yerine dogru ve akilli yerlere kosular ve daha iyi bitirici vuruslar yapiyor. Keske Trabzonspor uygun bir bonservis bedeline biraksa da alabilsek.

Bir sezonluk oynayan oyunculardan.Umut ile Baros'un adını yan yana yazmak hakarettir Baros'a.Bugün Trabzon orta sahasına, kanatlarına sahip takıma Baros'u koy ligi 30 gol ile bitirmezse ben de Merih değilim.Bu kadar net..

menejeri gs tv ye dedikodularla ilgili açıklama yapmış. adam bizde futbolu bırakmak istiyor. KİNG BAROS

Bir sezonluk oynayan oyunculardan.Umut ile Baros'un adını yan yana yazmak hakarettir Baros'a.Bugün Trabzon orta sahasına, kanatlarına sahip takıma Baros'u koy ligi 30 gol ile bitirmezse ben de Merih değilim.Bu kadar net..

Ben ikisini kiyaslamadim veya "Umut gelsin Baros gitsin" demedim. Yazdiklarim, senin Umut'u Veysel ve Gökhan ile ayni kategoriye koymana cevapti. Yazdiklarinda elbette dogruluk payi var ama takimimda Baros ve Umut'un bulunmasini isterdim.

Baros sezonda 10 maç oynuyor. Nasıl atacak 30 gol? Her maç hattrick mi yapacak? Adamın oyunculuğuna bişey diyen yok. Ama balatalar gevşemiş artık.

Çek starın menajeri Pavel Paska, "Onun gibi yıldızların her sene Avrupa sahnesinde olması gerekiyor. Sıradan takım onlara yakışmaz. Kadro güçlenmezse ona göre hareket ederiz" dedi.

Paska, "Milan Baros gibi yıldızların her sene Avrupa sahnesinde olmaları gerekiyor. Baros İstanbul'u çok seviyor ancak iddiası olan ve kaliteli oyuncularla bir arada oynamak istiyor. Şimdi olduğu gibi sıradan bir takım ona hiç yakışmıyor.

Yeni yılda yeni stada geçiliyor, kadro güçlendirilmez, hedefe oynar hale getirilmezse biz de ona göre hareket edeceğiz. Milan, Avrupa'da kolaylıkla kulüp bulur" dedi.

Pavel Paska, Baros'un sürekli sakatlanmasının şanssızlık olduğunu da ifade etti

mynet

Bu haber yalanlandımı? aslında adam dogru söylemiş yani hakkıdır

Çek starın menajeri Pavel Paska, "Onun gibi yıldızların her sene Avrupa sahnesinde olması gerekiyor. Sıradan takım onlara yakışmaz. Kadro güçlenmezse ona göre hareket ederiz" dedi.

Paska, "Milan Baros gibi yıldızların her sene Avrupa sahnesinde olmaları gerekiyor. Baros İstanbul'u çok seviyor ancak iddiası olan ve kaliteli oyuncularla bir arada oynamak istiyor. Şimdi olduğu gibi sıradan bir takım ona hiç yakışmıyor.

Yeni yılda yeni stada geçiliyor, kadro güçlendirilmez, hedefe oynar hale getirilmezse biz de ona göre hareket edeceğiz. Milan, Avrupa'da kolaylıkla kulüp bulur" dedi.

mynet

Bu haber yalanlandı. Baros bizde bırakmak istediğini söyledi futbolu.

Ne kadar sevsemde artık umutlu değilim malesef. Oynadığı her maç sakatlanıyor. Ne zaman 5 maç arka arkaya oynuycak merak ediyorum.

mynet

tamamda adam oynayamıyor ki neyine naz yapıyor onu anlayamadım?

müzmin sakat olmak üzere... keşke biri gelse de iyi paralara satsak...

2 maç arka arkaya oynadığını hatırlayanınız var mı?

basının baros a olan garezi nedir.adam gitmiyor iştee

basının baros a olan garezi nedir.adam gitmiyor iştee

Arda'ya, Elano'ya, Lincoln'e, Keita'ya, Neil'e, Kewel'a, ve daha bir çoğuna garezi ney ise, Baros'a olan garezleri de aynı ve hepsi elle tutulur, gözle gözle görülür futbolcular.Mustafa Sarp ile ilgili hiç haber çıkıyormu, veya Barış veya Hakan Balta?

İyice serdi bundan sonra toparlanması zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt