#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

asıl bu forumda bazı isimli oyuncuları(sadece barostan bahsetmiyorum) verimsiz olmalarına rağmen savunmayı -çok matah bi şeymiş gibi- entellektüellik faaliyeti sanan tipler, karşılarında bazı argumanlara dayanarak konuşan üyeleri görünce sürekli üsluplarını bozup(belki de gerçek hayatta hep böyle terbiyesizlerdir) forumu mahalle arasına çeviriyorlar, bunlara da ceza verilmeli mi sizce

Baros'un kötü olduğunu hangi argumanlara dayandırıyorsunuz? ahahaha

Görüşlerle alakası yok adam her mesajında bir ayar verme,laf çarpma çabasında.Boşa edebiyat parçalama bana meşrulaştırma çabası bikbik diye.Bu takımın en kaliteli oyuncusuna yatıyor yeaa diye sallayıp bu benim görüşümdür karışamazsın deyip çekilemezsin.Sen o adama sallarsan ben de sana sallarım.İtirazın varsa raporla.Hadi bakayım sahilden sahilden.

görüşlerle alakası var bence

herkes kendi görüşünü söylebilsin diye bu oluşumlar ayakta

birbirimizi kırmadan, birbirimize saldırmadan tartışmayı becerebiliriz

kızdığınız kişinin kim olduğunu bilmiyorum ama barosa hakarete varan bir yorum yapan görmedim henüz

belki gözden kaçırmışımdır

Görüşlerle alakası yok adam her mesajında bir ayar verme,laf çarpma çabasında.Boşa edebiyat parçalama bana meşrulaştırma çabası bikbik diye.Bu takımın en kaliteli oyuncusuna yatıyor yeaa diye sallayıp bu benim görüşümdür karışamazsın deyip çekilemezsin.Sen o adama sallarsan ben de sana sallarım.İtirazın varsa raporla.Hadi bakayım sahilden sahilden.

Bir yere çekilen mi var kamil(senin lafın), sen futbolla ilgili bi kaç cümle döküver de görelim bakalım öyle , "baros yeeeaaa laf atamazsınız en kaliteli adam" diyip körü körüne savunmak mesele değil. Gerçi hata barosta değil ona güvenip bi tane daha onun yarısı kadar iyi forvet almayan yönetimde

Baros'un kötü olduğunu hangi argumanlara dayandırıyorsunuz? ahahaha

okuma-anlama kopukluğu var sanırım sizde, ben barosa kötü futbolcu ne zaman demişim şu yorumları bi okuyun, olumsuz bi şey söylenince o oyuncunun futbol yeteneğine laf dendiği mi geliyor direk aklınıza

bence de körü körüne bir savunma var burada

barosa dair en ufak eleştiriye tahammül yok

halbuki herkes fikrini söylesin, beğenen katılır beğenmeyen katılmaz

birbirimizi kırmanın lüzumu yok

Takım kötü tamam durumda tamam ama taraftar daha da kötü durumda be.

Yanındaki diğer futbolcu bozuntularının koşmamasına, takımı resmen satmasına, önünden geçen topu bırakmaya kadar giden hainliklerine rağmen tek başına o sakat haliyle deli gibi sağa sola koştuğunu sonra yorgunluktan, bitkinlikten sakatlandığını hatırlayın ve kesin sesinizi...

bu arkadaşlar sanırım yorumları okumuyor bile, ben adam takıma uzun süredir katkı vermiyor diyorum , "futbolcu değil-koşamıyor-boş kaleye bile atamıyor" falan yazdım da haberim mi yok , bi de hahaha diye kopmaları yok mu , benim yaşımı tiye alanlar çocuk çocuk yorumlar yazıyor

2 sezon önce barosun hızı üst düzeydeydi

şu an sadece vasatın üstünde

belki de form tutarsa eski hızını görebiliriz

buna rağmen zihinsel ve teknik özelliklerinde körelme yok

Yanındaki diğer futbolcu bozuntularının koşmamasına, takımı resmen satmasına, önünden geçen topu bırakmaya kadar giden hainliklerine rağmen tek başına o sakat haliyle deli gibi sağa sola koştuğunu sonra yorgunluktan, bitkinlikten sakatlandığını hatırlayın ve kesin sesinizi...

kimseye sesini kesmesini söylemeye hakkınız yok

isteyen istediği yorumu yapar

sizin de istediğiniz yorumu yapabilmenizi, bu özgür ortam sağlıyor

Eleştri değil sizin yaptığınız.Kötü oynadı diyen bir kişi bile alıntılanmış mı bak bakalım.Yatıyor diye element uyduran adam,açıkça iftira atıyordur eleştri değil bu.Biz neyin eleştri olduğunu iyi biliyoruz.Adamın ayağı kırıldı bilmem birşey ifade ediyor mu?Hayatınızda top oynanamışsınız muhtemelen anlamak istemediğinize göre.Düzgün eleştri yapan herzaman saygıyla karşılanır,ona göre cevap alır.Baros kötüdür doğru ama adam uzun süre sakattı ve yeni çıktı sakatlıktan.Güçsüz bu adam.Sözün özü çamur atma,düzgün eleştri yap,saygıyla karşılan.Bu kadar basit.

okuma-anlama kopukluğu var sanırım sizde, ben barosa kötü futbolcu ne zaman demişim şu yorumları bi okuyun, olumsuz bi şey söylenince o oyuncunun futbol yeteneğine laf dendiği mi geliyor direk aklınıza

Yatıyor, para kazanıyor diyorsun. Bende yattığı halde böyle olacaksa Servette yatsın hep diyorum. Git istatistiklerine falan bak adamın.

eyvallah reyis, ama biliyor musun biz de bu ankaragücü maçı destanından bıktık, bi konuda söyleyecek laf bulamayınca temcid pilavı gibi aynı şeyi önümüze koymayın, fikriniz varsa belirtin masaya yumruğunuzu vurmayın

Baros yeteneklerini kaybetmiş açık ve net.Ama hala takımın en iyi oyuncusu o ayrı mesele!

bazı arkadaşlar hakaretvari söylemlerle diğer üyelere "ayar" verme çabasında olabilir

herkesin seviyesi aynı olmayabilir

Eleştri değil sizin yaptığınız.Kötü oynadı diyen bir kişi bile alıntılanmış mı bak bakalım.Yatıyor diye element uyduran adam,açıkça iftira atıyordur eleştri değil bu.Biz neyin eleştri olduğunu iyi biliyoruz.Adamın ayağı kırıldı bilmem birşey ifade ediyor mu?Hayatınızda top oynanamışsınız muhtemelen anlamak istemediğinize göre.Düzgün eleştri yapan herzaman saygıyla karşılanır,ona göre cevap alır.Baros kötüdür doğru ama adam uzun süre sakattı ve yeni çıktı sakatlıktan.Güçsüz bu adam.Sözün özü çamur atma,düzgün eleştri yap,saygıyla karşılan.Bu kadar basit.

"Düzgün eleştri yapan herzaman saygıyla karşılanır,ona göre cevap alır." sözünüz, son birkaç sayfadır içinde bulunduğunuz hal ve tavırları desteklemiyor

eyvallah reyis, ama biliyor musun biz de bu ankaragücü maçı destanından bıktık, bi konuda söyleyecek laf bulamayınca temcid pilavı gibi aynı şeyi önümüze koymayın, fikriniz varsa belirtin masaya yumruğunuzu vurmayın

Sadece Ankaragücü maçını kastetmedim, Baros geldiği ilk günden beri terinin son damlasına kadar mücadele eden bi adam, hatta kendini aşıp kendini sakatlayacak kadar mücadele eden adam. Ve üstelik mükemmel bir forvet.

Ya düşündüm de siz gerçekten dalga geçiyosunuz. Baros ulan bu Baros, takımda o kadar öküz varken eleştirdiğiniz adama bak. Adam hazır da değil henüz üstelik.

Yatıyor, para kazanıyor diyorsun. Bende yattığı halde böyle olacaksa Servette yatsın hep diyorum. Git istatistiklerine falan bak adamın.

şu "böyle"yi bir açar mısın lütfen , böyle derken attığı 7 gol sayesinde hala kümede kalma mücadelesinde rahat konumdayız, bundan mı bahsediyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt