#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

takıma uygun değil kaliteyi arttırıyor gönderilmeli!!!

Bugün hakliydi belki ama Baros´un bu tavirlari beni rahatsiz ediyor artik ve antipatik geliyor. 3 senedir faul yapip da sari kart gördügünü görmedim. Ligimizin acik ara kart rekortmenidir Baros ve hep itiraz yüzünden. Hep itiraz. Artik kulagi cekilmeli ciddi anlamda. Beni rahatsiz ediyor bu davranislari. Galatasaray´a yakismiyor ve hakemler inadina Baros aleyhine düdük caliyor

Gördüğü sarı kart tamamen Fırat Aydınus'un eyyamcılığıdır. Adam düdüğü duymadı, ayrıca orada faul bile yoktu, golümüzü yedi hakem.

Doğrusunu söylemek gerekirse bugün seyrederken sanki bilgisayarda kontrol edilen bir sanal oyuncu gibi oynuyordu!!!

Adam geçmesi, dönüşleri, topu saklaması gerçekten sakatlıktan çıkan bir oyuncudan beklenmeyecek nitelikteydi!

Gördüğü sarı kart tamamen Fırat Aydınus'un eyyamcılığıdır. Adam düdüğü duymadı, ayrıca orada faul bile yoktu, golümüzü yedi hakem.

Topu aldığı pozisyonda Gönül uyudu, tabir-i caiz ise tereyağından kıl çeker gibi aldı topu faul falan yoktu, golünü attı ama hakem maalesef konjoktüre uygun davranarak golü iptal etti, ama düdüğü duyduğuna eminim!

bugün bencede cok iyi oynadi ama görülen o ki, barosun bir sorunu var

eger gitmek gibi bir niyeti varsa, kesinlikle karsi cikmamak lazim.

artik faydasindan daha cok zarari var, gene kirmizi yemis, hemde mac bittikten sonra

sonucta bunu görmemezlikten gelirsek, iyi olmaz.

Bugün tek eksiği goldü. O kadar iyiydi ki, Ahmet Çakar zavallısı, Baros dopingli olabilir dedi.

Gol attigi pozisyon faul degildi degil mi ? Izlediniz mi tekrarlari, bilmiyorum fakat o gøruntunun tekrarini fazla vermediler mac sirasinda bana faul degil gibi geldi. Anlamiyorum Digiturk diger seyleri 10 defa gøsterirken o pozisyonu es gecti ya da ben farkli bir dunyadaydim o sirada.

Gol attigi pozisyon faul degildi degil mi ? Izlediniz mi tekrarlari, bilmiyorum fakat o gøruntunun tekrarini fazla vermediler mac sirasinda bana faul degil gibi geldi. Anlamiyorum Digiturk diger seyleri 10 defa gøsterirken o pozisyonu es gecti ya da ben farkli bir dunyadaydim o sirada.

Bence de faul yoktu.

bugün bencede cok iyi oynadi ama görülen o ki, barosun bir sorunu var

eger gitmek gibi bir niyeti varsa, kesinlikle karsi cikmamak lazim.

artik faydasindan daha cok zarari var, gene kirmizi yemis, hemde mac bittikten sonra

sonucta bunu görmemezlikten gelirsek, iyi olmaz.

Evet Baros'un bir sorunu var, Baros gibi iyi oyuncuların sorunudur bu aslında, sen kariyerinin en verimli dönemlerindesin etrafında çok sıradan vasat bile olmayan bir oyuncu grubu ile oynamaya mahkum ediliorsun, bundan bir iki yıl sonra zaten sizin esameniz okunmaycak o zaman ne yaparsınız ya bu takıma kaliteli adamların alınmasını istersiniz -ki bu tür oyuncuların tamamı çok zekidir ve bunu yapacak bir ortam olmadığını anlarlar- ya da gitmek istersiniz son iki yılınızı değerlendirmek için!

Daha macin basinda 2-3'cu dakkasi mi ne adam ellerini birbirine cirpiyor hirsi yuzunden, mac sonu hakeme sizin tv'den verdiginiz tepkiyi veriyor, Alexe bir seyler atiyorlar, yuce insan, buyuk kaptan servet hakemin itmesiyle kenara gelip, yapmayin etmeyin gibilerinden dandrik hareketler yapiyor. Futbol sifirsa hepsinde sifir, yonetimimiz yok hepsi tamam ama ben bu takimda kaptan servetken, nice reziller varken, yerliler bu kadar galatasaraylilikla alakasizken baros'a laf atilmasini anlamiyorum

cakar, erman bile kesinlikle faul yok, Gs nin golu verilmedi diyorsa, bilmiyorum ...

hicbirsey yoktu orda, gokhan barosu hic ama hic beklemiyordu, topu alir almaz korkudan atti kendini yere, hakemde faul dedi.

Faul değildi. Hakemin maçı katlettiği pozisyonlardan birisi.

burda barosa laf yetiştireceğinize verilmeyen golden sonraki yediği sarı kartı konuşun,fıratın eyyamcılığını konuşun ,ama bu hagiyide konuşmayın adnanıda konuşmayın anlamına gelmiyor...

Adamsin umarim takimda kalirsin gitmek istesende haklisin ya neyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt