Ferhat Karakoç
Büyük Kaptan
- 2 Nisan 2010
- 22.824
- 8.630
- 1.933
Cevap: #15 Milan Baros
takıma uygun değil kaliteyi arttırıyor gönderilmeli!!!
takıma uygun değil kaliteyi arttırıyor gönderilmeli!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün hakliydi belki ama Baros´un bu tavirlari beni rahatsiz ediyor artik ve antipatik geliyor. 3 senedir faul yapip da sari kart gördügünü görmedim. Ligimizin acik ara kart rekortmenidir Baros ve hep itiraz yüzünden. Hep itiraz. Artik kulagi cekilmeli ciddi anlamda. Beni rahatsiz ediyor bu davranislari. Galatasaray´a yakismiyor ve hakemler inadina Baros aleyhine düdük caliyor
Hakeme son dakikada hareket çekmiş galiba.
Helal olsun.....
Gördüğü sarı kart tamamen Fırat Aydınus'un eyyamcılığıdır. Adam düdüğü duymadı, ayrıca orada faul bile yoktu, golümüzü yedi hakem.
Takımda kimse yönetimi, hocayı takmıyor, disiplin yok.
Bugün tek eksiği goldü. O kadar iyiydi ki, Ahmet Çakar zavallısı, Baros dopingli olabilir dedi.

Gol attigi pozisyon faul degildi degil mi ? Izlediniz mi tekrarlari, bilmiyorum fakat o gøruntunun tekrarini fazla vermediler mac sirasinda bana faul degil gibi geldi. Anlamiyorum Digiturk diger seyleri 10 defa gøsterirken o pozisyonu es gecti ya da ben farkli bir dunyadaydim o sirada.
bugün bencede cok iyi oynadi ama görülen o ki, barosun bir sorunu var
eger gitmek gibi bir niyeti varsa, kesinlikle karsi cikmamak lazim.
artik faydasindan daha cok zarari var, gene kirmizi yemis, hemde mac bittikten sonra
sonucta bunu görmemezlikten gelirsek, iyi olmaz.
Gol attigi pozisyon faul degildi degil mi ? Izlediniz mi tekrarlari, bilmiyorum fakat o gøruntunun tekrarini fazla vermediler mac sirasinda bana faul degil gibi geldi. Anlamiyorum Digiturk diger seyleri 10 defa gøsterirken o pozisyonu es gecti ya da ben farkli bir dunyadaydim o sirada.