Ender Akçay
Cezalı
- 31 Ağustos 2010
- 4.548
- 0
- 1.146
Cevap: #15 Milan Baros
niye öyle dedin ki okan başkan??????????????
ender gandalftlık yapma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ender gandalftlık yapma
Adam 3 maç ceza alıyor cezası bitiyor yine ilk 11'de.Gerçi maçı izlemedim bilmiyorum maça başladımı başlamadımı.Böyle olunca adam forma nasılsa garanti deyip kafasına göre takılıyor.Nonda zamanında nasıl oynuyordu? Biliyordu ki kötü oynayınca Nonda yerini alacak.Önüzmüzdeki yılda Baros'u kesebilecek bir forvet şart.
baros u çok abartıyoruız çek milli takımında bile sürünüyor baros bence karambol gölcüsü
stancu forvetten ayrılınca kaç pozisyona girdik tabiki sıfır bu tesadüf mü
maçı aydını çıkarıp barosu almakla kaybettik anıl yada emre girseydi çok rahat alırdık maçı
gelelim öve öve bitiremediğimiz barosa
kafa toplarında etkisiz
bitiriciliği yetersiz
depar yetersiz
ani patlama iyi
top sürme zayıf
top kontrol zayıf
top saklama zayıf
baros u çok abartıyoruız çek milli takımında bile sürünüyor baros bence karambol gölcüsü
stancu forvetten ayrılınca kaç pozisyona girdik tabiki sıfır bu tesadüf mü
maçı aydını çıkarıp barosu almakla kaybettik anıl yada emre girseydi çok rahat alırdık maçı
gelelim öve öve bitiremediğimiz barosa
kafa toplarında etkisiz
bitiriciliği yetersiz
depar yetersiz
ani patlama iyi
top sürme zayıf
top kontrol zayıf
top saklama zayıf
Cirkef falan demeyelim simdi.
Diger sozler kismen dogru, ama Nonda gibi statik bir forvet degil gezen ve kanatlara destek veren bir forvet kendisi. O yuzden yahsidir. O konuda ben de kafa karisikligi yasamistim ama baktim Baros iyi ben de iyidir iyi dedim.