#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Bizde ona ederiz xDe

Adam 3 maç ceza alıyor cezası bitiyor yine ilk 11'de.Gerçi maçı izlemedim bilmiyorum maça başladımı başlamadımı.Böyle olunca adam forma nasılsa garanti deyip kafasına göre takılıyor.Nonda zamanında nasıl oynuyordu? Biliyordu ki kötü oynayınca Nonda yerini alacak.Önüzmüzdeki yılda Baros'u kesebilecek bir forvet şart.

bu sezon toparlanmasi guc neden derseniz toparlanan kimse yok takimda cunku adamda maradona degil kendi kalemizden topu alip rakip kaleye gol atsin su saatten sonra barostan performans beklemek hayalcilik olur seneye 2 forvet sahaya cikicagimizi dusunursek bunlardan biri baros olmali

Adam 3 maç ceza alıyor cezası bitiyor yine ilk 11'de.Gerçi maçı izlemedim bilmiyorum maça başladımı başlamadımı.Böyle olunca adam forma nasılsa garanti deyip kafasına göre takılıyor.Nonda zamanında nasıl oynuyordu? Biliyordu ki kötü oynayınca Nonda yerini alacak.Önüzmüzdeki yılda Baros'u kesebilecek bir forvet şart.

sonradan girdi. Eee müsade edin de bu rezil takimda baros gibi adamin formasi garanti olsun..

baros u çok abartıyoruız çek milli takımında bile sürünüyor baros bence karambol gölcüsü

stancu forvetten ayrılınca kaç pozisyona girdik tabiki sıfır bu tesadüf mü

maçı aydını çıkarıp barosu almakla kaybettik anıl yada emre girseydi çok rahat alırdık maçı

gelelim öve öve bitiremediğimiz barosa

kafa toplarında etkisiz

bitiriciliği yetersiz

depar yetersiz

ani patlama iyi

top sürme zayıf

top kontrol zayıf

top saklama zayıf

baros u çok abartıyoruız çek milli takımında bile sürünüyor baros bence karambol gölcüsü

maçı aydını çıkarıp barosu almakla kaybettik anıl yada emre girseydi çok rahat alırdık maçı

kafa toplarında etkisiz

bitiriciliği yetersiz

depar yetersiz

ani patlama iyi

top sürme zayıf

top kontrol zayıf

top saklama zayıf

Kim bu Guiza mi

Ne dedigini sasirmissin Bilbo reis

Baros birkac mac oynamayinca sasirir, 1-2 ay once de boyleydi ayni. Sonra duzelir.

Milan reyiz :yenieek:

her zaman sölüyorum yine sölücem kaçırdıklarının 5 te birini atsa en az 1 kez şampiyon olurduk lincoln ün sayesinde ilk senesinde gözümüze girde şimdi çıkmıyor işte çirkefliği de cabası nonda varken neden futbolcular borosu değil nonda nın oynamasını istiyordu

çünkü toplar nonda oldumu duvara çarpmış gibi geri dönmüyordu barosun oynadığı maçlarda çok kontra yememiz de bu yüzden

gerçek bi forvet değil 2. forvet baros, hakanla oynasaydı her sezon 25 den aşağı gol atmazdı

kafa toplarında etkisiz

bitiriciliği yetersiz

depar yetersiz

ani patlama iyi

top sürme zayıf

top kontrol zayıf

top saklama zayıf

Arkadaş birşey geçmiş ama nolduğunu henüz anlayamadım.

Cirkef falan demeyelim simdi.

Diger sozler kismen dogru, ama Nonda gibi statik bir forvet degil gezen ve kanatlara destek veren bir forvet kendisi. O yuzden yahsidir. O konuda ben de kafa karisikligi yasamistim ama baktim Baros iyi ben de iyidir iyi dedim.

Cirkef falan demeyelim simdi.

Diger sozler kismen dogru, ama Nonda gibi statik bir forvet degil gezen ve kanatlara destek veren bir forvet kendisi. O yuzden yahsidir. O konuda ben de kafa karisikligi yasamistim ama baktim Baros iyi ben de iyidir iyi dedim.

Ben hiç barosun kanatlardan bi oyuncuyu kaçırıp gol pozisyonuna soktuğunu hatırlamıyorum.Bence bize oynayan değil oynatan forvet lazım.Zaten tek forvet oynuyoruz o da bireysel olunca bütün gol yükü o adamın sırtına biniyo

Baros ne yapmamis anlamadim

Baros'un bizim icin "mutlaka kalmali" listesinde oldugunu düsünmüyorum. Gitmek istiyorsa ugurlar olsun.

Bu taraftar Baros'u satıyorsa onlarada yazıklar olsun.

Herşey günlük yaşanıyor ülkemizde.Ve ne yazık ki insanların çoğu balık hafızalı.

Her poh bitti Baros'u mu eleştiriyorsunuz? Sizden sabun olsa köpürmez.

Baros icin sanırım dun (ben izlemedim) telegol de biseyler soylenmis

Millet onları izleyip etkileniyo sonra da adamlar programda Galatasaraya kufredince niye ettin.

O zaman izlemiycen.

Ayrıca bugun medya sozum ona Galatasaray yazarları Baros uzerinde yogunlasmıs suru gibisiniz ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt