Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Cevap: #15 Milan Baros
Direğin sapı nontvye
Direğin sapı nontvye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligi 15.bitiren Bolton'un sözleşmesini uzatmaya bile çalışmadığı Elmander,ya da Hagi'nin bize sağlam kazığı b.ktan Stancu ile yola devam ederiz diyosanız bişey diyemem. Drogba gelse bile belirsiz. Burayı katar gibi bi yer sanmayacağı ne malum. O kadar para verirsek öyle zannetmesi normal olacaktır. Baros elimizdeki en iyi forvet şu an tartışmasız. Ben Baros'a olan sempatimden değil takım için iyi olduğunu düşündüğümden kesin kalmalı diyorum.
Baros'un kalitesini forumda tartışan yoktur. Ama şampiyonluğa gidecek bir takımda, Baros yine 10 maç oynayacaksa bu takımın as futbolcusu olamaz. Yedek futbolcu için de demek ki pahalı gönderdi deriz, eğer giderse. Yoksa Baros kötü, Baros yeteneksiz diyen zaten birşey bilmiyordur, ama Baros giderse de sonumuz geldi gibi bakmayın.
Baros'un kalitesini forumda tartışan yoktur. Ama şampiyonluğa gidecek bir takımda, Baros yine 10 maç oynayacaksa bu takımın as futbolcusu olamaz. Yedek futbolcu için de demek ki pahalı gönderdi deriz, eğer giderse. Yoksa Baros kötü, Baros yeteneksiz diyen zaten birşey bilmiyordur, ama Baros giderse de sonumuz geldi gibi bakmayın.
Baros elimizdeki en iyi forvet şu an tartışmasız. .
Şampiyon olmak isteyen takım mecbur barındıracak.Fener direk 11 oynamayacak adamına 9 milyon gömebiliyor
Olm Baros'un yedekliği yok zaten onu diyorum. Adam sakatsa zaten sakat, sakat değilse ilk 11 oynar her türlü. Baros'un gitmesi kalmasından daha riskli duruyor. Geçen sene istisnaydı bana göre bu sene pek sakatlanacağını düşünmüyorum.