#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Bana kalsa gitmeli, ancak 5 milyon euro civarı bir bonservis alınabilir Baros için, piyasası hala var.

Gitseydi üzülürdüm ama gitti diye de ağıtlar yakmam. Gitmesi gerekiyor bana göre.

Reis futbolu inşallah Galatasaray'da bırakıcak.

2-2.Jpeg

Ligi 15.bitiren Bolton'un sözleşmesini uzatmaya bile çalışmadığı Elmander,ya da Hagi'nin bize sağlam kazığı b.ktan Stancu ile yola devam ederiz diyosanız bişey diyemem. Drogba gelse bile belirsiz. Burayı katar gibi bi yer sanmayacağı ne malum. O kadar para verirsek öyle zannetmesi normal olacaktır. Baros elimizdeki en iyi forvet şu an tartışmasız. Ben Baros'a olan sempatimden değil takım için iyi olduğunu düşündüğümden kesin kalmalı diyorum.

kalpten gidiyordum ha bu nasıl bişeydi. dalga geçer gibi. Allah belasını versin ntv sporun. boşuna no ntv spor diyip durmuyoruz ya işte.

Ligi 15.bitiren Bolton'un sözleşmesini uzatmaya bile çalışmadığı Elmander,ya da Hagi'nin bize sağlam kazığı b.ktan Stancu ile yola devam ederiz diyosanız bişey diyemem. Drogba gelse bile belirsiz. Burayı katar gibi bi yer sanmayacağı ne malum. O kadar para verirsek öyle zannetmesi normal olacaktır. Baros elimizdeki en iyi forvet şu an tartışmasız. Ben Baros'a olan sempatimden değil takım için iyi olduğunu düşündüğümden kesin kalmalı diyorum.

Baros'un kalitesini forumda tartışan yoktur. Ama şampiyonluğa gidecek bir takımda, Baros yine 10 maç oynayacaksa bu takımın as futbolcusu olamaz. Yedek futbolcu için de demek ki pahalı gönderdi deriz, eğer giderse. Yoksa Baros kötü, Baros yeteneksiz diyen zaten birşey bilmiyordur, ama Baros giderse de sonumuz geldi gibi bakmayın.

Baros'un kalitesini forumda tartışan yoktur. Ama şampiyonluğa gidecek bir takımda, Baros yine 10 maç oynayacaksa bu takımın as futbolcusu olamaz. Yedek futbolcu için de demek ki pahalı gönderdi deriz, eğer giderse. Yoksa Baros kötü, Baros yeteneksiz diyen zaten birşey bilmiyordur, ama Baros giderse de sonumuz geldi gibi bakmayın.

Şampiyon olmak isteyen takım mecbur barındıracak.Fener direk 11 oynamayacak adamına 9 milyon gömebiliyor

Olm Baros'un yedekliği yok zaten onu diyorum. Adam sakatsa zaten sakat, sakat değilse ilk 11 oynar her türlü. Baros'un gitmesi kalmasından daha riskli duruyor. Geçen sene istisnaydı bana göre bu sene pek sakatlanacağını düşünmüyorum.

Baros elimizdeki en iyi forvet şu an tartışmasız. .

Nokta.

Servet Ayhan bu takim'a yararli oluyor size göre Baros olmuyor oylemi? :2aloh1:

4-4-2 oynuyacagimiza göre Baros kesinlikle kalmali. Drogba geldimi belli bile degil daha. Gelse bile fark etmez.

Drogba-Baros ikilisi>>

Şampiyon olmak isteyen takım mecbur barındıracak.Fener direk 11 oynamayacak adamına 9 milyon gömebiliyor

Emenike'nin neden alındığı malum.

Olm Baros'un yedekliği yok zaten onu diyorum. Adam sakatsa zaten sakat, sakat değilse ilk 11 oynar her türlü. Baros'un gitmesi kalmasından daha riskli duruyor. Geçen sene istisnaydı bana göre bu sene pek sakatlanacağını düşünmüyorum.

Zaten aynı şeyleri düşünüyoruz da, yazarken farklı oluyor. Drogba gelcekse bile kalsın yani bana görede bir zararı olmaz. Sonuçta Stancu'dan 20 gömlek üstün bir adam.

Sizi nlamıorm.

Drogbada gelcek belki sakatlancak.

Elmander de gidicek belki ?

En azından yedekte Stancudansa Baroşun kalması çok çok daha rahatlatıcı olur.

Ki türkiye liginde yedek kalcak bi adamda değil Baroş!

Barosun bedavaya gitmesi zaten saçma idi.

Neyseki king bizimle.

antu

C. Ender

Milan Baros´un sözleşmesi fesh edildi

Baros gibi adamı bıraktı mallar..

mydyingbride

iyi olmus

cinconda en beğendiğim topçuydu.zaten başkada beğendiğim yok.iyi olmuş iyi

angutlar hemen atlamış yanlış anons :D :haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt