#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Baros'un bu sezon bizim bir golümüzde bile imzasının olacağına inanmıyorum.

Sönük, bitik falan değil. Ölmüş gibi sahanın içinde.

Altay´a attığı golü hatırlayan var mı?Adamı 3 kişide deviremedi.Şimdi gaz çıkarsan uçacak.Nasıl bu hale geldi çok ilginç.

Bu sistem, bu anlayış Baros'a göre değil. Yedek kulübesi onun için kaçınılmaz oldu.

Olay sistem falan değil, ben Real Madrid maçından beri söylüyorum bu adamın ayakta duracak, topa hareketlenecek hali yok.

Kendini toparlarsa başımızın üstünde yeri var ama hiç sanmıyorum.

Ölmüş ağlayanı yok,emre çolaktan beter olmuş fiziği.Ayakta duramıyor,top süremiyor,top tutamıyor.Kendine gelmesi lazım artık.

Muhtemelen Sercan-Elmander ikilisi kötü bir performans sergileyene veya sakatlanana kadar bir daha 11'de başlayamaz.

İlk maça göre daha iyiydi. Elmander yada Kazım ile çift forvet oynarsa geri dönüş yapar.

Sercan tam hazır olana kadar.

Baros- Elmander denenebilir.

Ama kesinlikle 4-4-2 oynanmalı artık!

Baros kötü falan değildi, Sercan-Elmander girene kadar yapayanlız oynadı ne yapacak, ne yapmasını bekliyorsunuz ? Baros'un oynaması için takım oyunu gerekir, bizde henüz takım oyunu yok.

Baros!

Saka bir yana kimi arkadaslarin da dedigi gibi yalniz kaliyor, yeterli destegi alamiyor ki bir pozisyonda pas verecek adam aradi ateda ve cizgiye kadar cekmek zorunda kaldi topu. Özetle; King ikili forvette her türlü yazar, tehlikeli bölgelerde faul alir, atamazsa eger attirir. Olmadi, yedek kalir ki düsünün Milan Baros'un da dahil oldugu bir takima sahip olmak daha bir güven vermiyor mu? Hani "forvetsiz ciktigimiz maclari hatirlayalim" derim...

Baros kötü falan değildi, Sercan-Elmander girene kadar yapayanlız oynadı ne yapacak, ne yapmasını bekliyorsunuz ? Baros'un oynaması için takım oyunu gerekir, bizde henüz takım oyunu yok.

Yine ilk maça göre daha uzun süre tuttu topu ayağında. 4-4-2 'ye dönersek Baroş 'tan bu sene faydalanırız.

hala baros baros diyenler var baros önce ayakta durmayı öğrensin yeter her pozisyonda yerde fiziği bu kadar kötü iken oynaması zarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt