#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

izlemekle değil güçle kondisyonla yaşla alakalı bir durum baros fizik olarak bitmiş durumda yoksa buraktan zeki oyuncudur ama burak umut tarzı adamlar fizikleri inanılmaz iyi olduğu için selçuk bunları iyi besliyordu sercan forma girerse selçukla iyi anlaşır ama ben barosun artık forma gireceğine pek ihtimal vermiyorum kendine iyi bakmadığı ortada sürekli yerlerde maçta

olay burada bitiyor zaten

TSLde oynayan bir forvetin çok zeki olması gerekmez ama fizik olarak üst düzey olması lazım

Baros ne yazık ki kendi kendini bitiricek..

Defansın arkasına sarkması için çok fizikli olmasına gerek yok,sadece bunu yapması lazım.Adam ofsayta düşmedi yani,topsuz alanda illaki üst düzey fizik sahibi olman gerekmiyor ki.Kaleye doğru dik koşular yapsın Melo'ydu Selçuk'du zaten atar bu pasları.Bu adamın en iyi özelliği buydu zaten,ilk geldiği zamanda defanslar hırpalardı yine ayağına top aldığında.

Sağ veya sol kanattan Sabrinin attığı top hariç kaç tane kanat akını ile bu adam pozisyona sokuldu,yaptıgınız sadece eleştirmek!!Baros çıkana kadar defansla çok mücadele etti TEK başına..Adam top alır gider beğenmezsiniz mücadele eder beğenmezsiniz,defansı sağa sola oynatıp geriden gelen orta saha elemanlarına pozisyon açar beğenmezsiniz,ama sadece GOL atsa king olur reyisss olur yok böyle birşey !!!

biraz hızlı ve fizik olarak güçlü bir forvet çok gol atara TSL'de... bkz: niang

baroş'da hız var ama fizik gücü yok henüz...

kendisine çok faul yapılıyor ama her forvete faul yapılıyor hiç bir defans oyuncusu buyur kardeşim geç gol at demez herhalde...

Dun cok istekliydi, pres altinda, cok belli. bu sene daha iyi olacak insallah.

Eğer tek forvet oynarsak -ki deplasmanda tek forvet oynarız heralde, benim gözümde 1 hafta kredisi daha var yoksa Elmander formayı kapacak :D

Elmander-Sercan oynar, Baros kulübede bekler. Günlerdir söylüyoruz. Forvet mevkiinde en zayıf halka ne yazık ki Baros..

Gol atamayinca strese giriyor bu adam.

saat 20.28. ntvspor mehmet demirkolu dinleyin. Adam o kadar doğru söylüyorki. boşuna kurban seçiyoruz barosu :o

baros düzelmez kafasını gitmeye koymuş bu adam ve ocakta gidicektir %90

Hızlı. Ama, ufak bir darbede yere düşüyor, isyan ediyor. Çok sinirli. Ceza sahasına kadar giriyor fakat sonrasını getiremiyor. Topa geç vuruyor veya topu kaybediyor. Sonra hakeme falan itiraz ediyor. Kendini toparlamazsa Ocak'ta gider.. ''Return of the King'' yazalım artık be reyiz :(

''Buda kaçmazki!'' dedirten organize gelişmiş 5 pozisyonu harcadıktan sonra karambolde,şansına önünde kalan topa dürterek attığı 1-2 golle ''The King'' yaftasının pekiştiği çok sayıda maçı hatırlıyorum...''Müthiş bir son vuruş ustası'' olduğu külliyen palavra!...Birkaç saniye içinde alıp vurmaya-dönüp vurmaya-açıp vurmaya endekslemiş kendini...Kalabalığı yırtıp attığı bir kafa golünü hatırlayan var mı?...

Topu tutup servis yapabilmesiyle çoğu zaman Barostan daha faydalı olmuş olan Nonda yı düşünün;geldiğinde enkaz haldeydi -Öyle olmasa 30 yaşında ancak tatil için gelirdi Türkiyeye- biz paketleyince kimse de talip olmadı...En iyi haliyle bile Baros ideal bir forvet tipi olmadı benim gözümde...Oyunu rakip ceza sahasına yıkıp,rakibi bayıltacak bir kadro yapısı olursa Baros goller atar ama böyle bir durumda da ya daha iyi bir bitirici ya da hava hakimiyeti daha yüksek birini tercih ederdim şahsen...

Saçlarını uzatması iyi olcak.Farklı tarzda yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt