#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Hah müthis bir yorum bu iste. Keske Elmander golleri sıraladıgında da Baros icin Elmanderi rahatlatıyor deseler. Cift forveti sus diye mi sahaya cıkarıyoruz, maksadı bu.

ben barosun çevikligiyle adam eksiltip oyunu açtıgını pek görmedim

Bu gün iyiydi ama bir sonraki maçta bu performansını tekrar yansıtamayacağına eminim, aksini savunan herkesle de bahse girebilirim.

müthis oynadi eski barosu gördük hic yikilmadi aynen böyle devam eder umarim

Hah müthis bir yorum bu iste. Keske Elmander golleri sıraladıgında da Baros icin Elmanderi rahatlatıyor deseler. Cift forveti sus diye mi sahaya cıkarıyoruz, maksadı bu.

Elmander'in Baros'a katkısı daha fazla yalnız, vurgulamak istediğim nokta bu, adam defansa geliyor top alıyor, top kapıyor, sürekli defansı üzerine çekip Baros'a boşluklar bırakıyor. Elmander tek forvet oynadığında da aşağı yukarı bu performansını gösteriyordu ancak Baros kayboluyor tek forvet oynadığında, son dönemde ama tabi.

Nihayet Baros. İlk gol tam bir İnzaghi golüydü. (bal + fırsatçılık) İkinci golde attığı çok zekiceydi.

kral bügün iyidi ama cok top eziyor

bazi pozisyonlarda pas vermek yerine topla gitmeyi tercih ediyor ve kaptiriyor

Baros ve Elmander bu ligin en iyi ikilisidir.Çevik değil dediğiniz adam 3 adamın arasından çıkarken neredeydiniz,En diri dönemini yaşıyor Baros, siz istediğiniz kadar kulp takın Baros bu takımda kalacak.

Yani diyosun ki, ben Barosa her daim kulp bulurum. Adamı benimsemiyorum period.

iyi oynasın saçmalamasın takıma fayda versin canım feda .. üşenmedim asistinden sonra tobu açtim . kolay kolay yapmam böyle hareketler :yenieek:

Baya bir kişi mors oldu olmayada devam edecek..Adam 3 tane net gollük pas birisi gol oldu.Artı bir gol.Daha ne yapsın?

1 gol 1 asistle görevini fazlasıyla yaptı. Diğer futbolcularımız biraz daha dikkatli olabilseler en az 3 asistle bitirirdi maçı.

Elmander'in Baros'a katkısı daha fazla yalnız, vurgulamak istediğim nokta bu, adam defansa geliyor top alıyor, top kapıyor, sürekli defansı üzerine çekip Baros'a boşluklar bırakıyor. Elmander tek forvet oynadığında da aşağı yukarı bu performansını gösteriyordu ancak Baros kayboluyor tek forvet oynadığında, son dönemde ama tabi.

Dediklerinin her birini Baros takım ve Elmander icin son iki macta da yaptı.

Baros ve Elmander bu ligin en iyi ikilisidir.Çevik değil dediğiniz adam 3 adamın arasından çıkarken neredeydiniz,En diri dönemini yaşıyor Baros, siz istediğiniz kadar kulp takın Baros bu takımda kalacak.

he peki :/

kalsın . ona sözüm yok . 11 oynayacak forvet özellikleri olan bir santrfor lazım

Dediklerinin her birini Baros takım ve Elmander icin son iki macta da yaptı.

Olumlu yönler kadar olumsuz yönler de görülmeli, topu alıp gereksiz top sürme sevdasından vazgeçmeli mesela, her aldığı topu iyi kullanamaz tabii ki ama biraz daha aklıyla oynamalı, neyse istikrarını korumasını diliyorum, ben hala yeterli bulmuyorum ama genel olarak.

Öyle bir konuşuyorsunuz ki Baros'u eleştirenler sanki Baros'un iyi oynamasını istemiyor gibi..

Günah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt