Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.859
- 3.198
Cevap: #15 Milan Baros
Hahaha
Alper hala aynı yerdesin:lol:
Hahaha
Alper hala aynı yerdesin:lol:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hah müthis bir yorum bu iste. Keske Elmander golleri sıraladıgında da Baros icin Elmanderi rahatlatıyor deseler. Cift forveti sus diye mi sahaya cıkarıyoruz, maksadı bu.
Hah müthis bir yorum bu iste. Keske Elmander golleri sıraladıgında da Baros icin Elmanderi rahatlatıyor deseler. Cift forveti sus diye mi sahaya cıkarıyoruz, maksadı bu.
Bu gün iyiydi ama bir sonraki maçta bu performansını tekrar yansıtamayacağına eminim, aksini savunan herkesle de bahse girebilirim.
ben barosun çevikligiyle adam eksiltip oyunu açtıgını pek görmedim
Yani diyosun ki, ben Barosa her daim kulp bulurum. Adamı benimsemiyorum period.
Elmander'in Baros'a katkısı daha fazla yalnız, vurgulamak istediğim nokta bu, adam defansa geliyor top alıyor, top kapıyor, sürekli defansı üzerine çekip Baros'a boşluklar bırakıyor. Elmander tek forvet oynadığında da aşağı yukarı bu performansını gösteriyordu ancak Baros kayboluyor tek forvet oynadığında, son dönemde ama tabi.
Baros ve Elmander bu ligin en iyi ikilisidir.Çevik değil dediğiniz adam 3 adamın arasından çıkarken neredeydiniz,En diri dönemini yaşıyor Baros, siz istediğiniz kadar kulp takın Baros bu takımda kalacak.
Dediklerinin her birini Baros takım ve Elmander icin son iki macta da yaptı.