#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Geçen sezon "hangi oyuncu daha leş" tartışması yapıyorduk, bu sezon "hangi oyuncu daha iyi" tartışması yapıyoruz; bence güzel olan bu :)

Top sürme sevdasından kesin olarak vazgeçmeli.Baros iyi forvet ama güvenip yola çıkılacak bir adam değil.Yarın sakatlansa 3 ay oynamasa kimse şaşırmaz.Çok kolay sakatlanan fizik yapısına sahip.Çok kolay kart yer, istikrarsızdır.Kaliteli de olsa güven problemi yaratan bir yapısı var

Güzel giden bir takım var, millet nerden kulp bulsam saldırsam diye bakıyor.Yahu Baros ilk geldiği sene gibi diri ve çevik bir hale gelmiş. Çatır çatır pasıyor, önce bunu çürüteceksin, he peki diye dalga geçeceğine.

Bir oyuncu iyi yada kötü oynadıktan sonra niye millet egolarını konuşturuyor?Bırakın abi iyi oynadığı zaman hakkını verin,kötü oynadığı zamanda adam gibi eleştirin.Bu nedir yahu?

Emir Satriani futbolcu konusunda yanılmaz.

Baros bu sezon 4, 5 maç verdi bize tek başına, vermeye de devam edecek. Gün geçtikçe iyi olacak. Siz destek olun, gerisi teferruat.

KING.

4 gol 5 asist yapmış bu adam, ve sayamadığım kadar çok penaltı yaptırdı şu ana kadar.Tadını çıkarın kardeşim.

Emir Satriani futbolcu konusunda yanılmaz.

Baros bu sezon 4, 5 maç verdi bize tek başına, vermeye de devam edecek. Gün geçtikçe iyi olacak. Siz destek olun, gerisi teferruat.

KING.

Hade iyisin. Bu ara pasını Lincoln'den kaptıgı bariz.

[video=youtube;L5Kla-X8Tes]https://www.youtube.com/watch?v=L5Kla-X8Tes[/video]

Baya bir kişi mors oldu olmayada devam edecek..Adam 3 tane net gollük pas birisi gol oldu.Artı bir gol.Daha ne yapsın?

1 maclamı mors olduk. kötü oynadıgında bile buraya iyi oynuyor diyenler vardı. en azından desteksiz savunmuyoruz bir adamı. bugün macın adamıydı 4-5 asist yaptı. keşke herkes bunu yapabilse.

Tebrikler King

Lincoln pası cidden.

Oyunculara baglı kalanlara kapak olsun. Galatasaray icin varolanlara da tebrikler. Galatasaray'ın bir iscisi takımı adına harikalar yarattı sahada.

Oyunculara baglı kalanlara kapak olsun. Galatasaray icin varolanlara da tebrikler. Galatasaray'ın bir iscisi takımı adına harikalar yarattı sahada.

ne kadar lüzumsuz genellemeler yapıp insanları bölüyorsun [2dir görüyorum] . neyse sağlam kafa .

Kral :016::016::016::016::016::016::016::016::016:

şunuda söyliyim ben barosa güvenmiyorum. 2. yarı fizik sorununu halletmeli. her an yıkılcak gibi geliyor bana. sakatlıgı heran cıkabilir. forvette almak lazım.

elmanderin bosalttigi alana kossun bir kerede dedimmi demedimmi?

boyle oyna canimi ye

şunuda söyliyim ben barosa güvenmiyorum. 2. yarı fizik sorununu halletmeli. her an yıkılcak gibi geliyor bana. sakatlıgı heran cıkabilir. forvette almak lazım.

Nasıl heran yıkılacak gibi yahu. Bugün fizik olarak en iyi oyuncuydu sahada... Baros'a çok sert giriyorlar, bir iki yere düşmesine bakma. Sağlam Baros.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt