#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

Sene sonu gönderilmeli, miladını doldurdu uzatmaları oynuyor. Kafasında bitirmis olayı...

ah baros ah hep ayni haraketler biraz beynini kullan yahu hakeme yaptigi hareketlerle resmen kirmizi geliyorum dedi 3 mac ceza verirler kesin

aynen oyle 1 dk oncesinde hakemi iteledi vs bişeyler yaptı tam foruma şimdi sarıyı yicek diye yazmaya giriyodumki kırmızıyı yedi :s of baros offf of

biz buna return of the king falan yazınca

gitmiş yüzüklerin efendisini izlemiş

sonra aklında savaş sahneleri kalmış

bana da öle oluyodu eskiden aksiyon filmi izleyince birine saldırıyodum

Ne desem sana boş.bu taraftar o kadar destek verdi sana.bu muydu karşılığı.

Kac oldu bu? En cok ihtiyacimiz oldugu zamanda yapilir mi bu? Benim icin bitti Baros.

Necati'nin gelmesi iyi oldu gercekten.

Bu Sezon ilk sakatligi idi, 3 Hafta dediler iki haftaya döndü, ama adi cikmis bir kere. Bir gün bile sakatlansa "yatiyor bu yeaa" der herkes.

Kim bilir hakeme sadece "F*ck off" yani "kahrolsun" demistir, bizim süper hakemler "F*ck" kelimesini duyar duymaz Küfür sanip basmistir Kirmiziyi.

Ben sahsen Barosun direk küfür edecek kadar sorumsuz oldugunu sanmiyorum. Tamam itirazci vs. ama o kadarda degil yani...

Sen gerçekten bu kelimenin kahrolsun manasına mı geldiğini düşünüyosun . Filmlerde yazan altyazılara güvenme dostum . Eğer o kelimeyi kullandıysa tam karşılığı siiiittir git demektir o da bariz küfürdür . Ha ne dedi bilmiyorum orası başka bir kou ama bu laf tamamiyle küfürdür .

Utan lan utan oyuna gireceğin anda tribünde olsun evinde televizyondan izleyen olsun hep bir ağızdan ''Milaaan Barooşş'' dediğimizden utan.

Sezon sonu güle güle denilmeli. Yerine de çok çok iyi forvet gelmeli. Orta saha oyuncumuz forvetlerden daha çok gol atıyor.

Dün olan şeylerden sonra baros kredisini tüketti dahada barosu görmek istemiyorum takımda . Sezon sonu gönderilmeli zaten geç bile kaldık sezon başında gönderilsin derken forumda linç ediliyordum nerdeyse.

tam baskı kurduk rakibi bogduk her an gol bulabiliriz gittin kırmızı gordun,

abi her seyi gectim bu sezon bu çapsızla idare edecez ama sezon sonu mutlaka bomba bir forvet lazım bize pozisyon yaratabilen, yakaladıgını da kacırmayan cinsten

Dün yaptığı hareketler hiç yakışmadı. Aklını başına toplamalı.

artik necatinin ölüsü bile baros'u keser (hakli olarak).

ufukta ayrilik var sayin baros.

efsane yerine kestane oldun bu disiplinsizkten dolayi.

yazik ...

şakamısınız siz?

aranızda hiç mi maçı izleyen olmadı?

her pozisyonda lime lime doğradı hakem dün takımı ve kimse sesini çıkarmıcak öylemi?

ne güzel istanbul

emre ana avrat sövsün hakeme hakem koyun gibi yüzüne baksın özer göğüs atsın hakeme tepki bile vermesin ama baros **** dediği için oyundan atılsın

kadıköyde olsa alexi felan atabilirmiydi aynı hakem?

sonra yaa fener kollanıyo sen oyuncuna sahip çıkmassan tabi kollanır

adam oyuna girmiş rakibiyle hava topuna çıkıyor top önünde kalmış rakibi boynundan tutup indiriyor barosu ama hakem faulu antalyaya veriyor.

top bariz şekilde antalyalı oyuncuya çarpıp kornere gidiyor hakem semşhe çarptı deyip autu veriyor

sağdan orta yapılıyor ya barosa ya elamndere gelicek top rakibin eli ve belinde 2-3 saniye sıkışmasına rağmen penaltı verilemiyor ve burda baros eleştirilliyor hala

şakamısınız siz?

her pozisyonda lime lime doğradı hakem dün takımı ve kimse sesini çıkarmıcak öylemi?

ne güzel istanbul

emre ana avrat sövsün hakeme hakem koyun gibi yüzüne baksın özer göğüs atsın hakeme tepki bile vermesin ama baros **** dediği için oyundan atılsın

adam oyuna girmiş rakibiyle hava topuna çıkıyor top önünde kalmış rakibi boynundan tutup indiriyor barosu ama hakem faulu antalyaya veriyor.

top bariz şekilde antalyalı oyuncuya çarpıp kornere gidiyor hakem semşhe çarptı deyip autu veriyor

sağdan orta yapılıyor ya barosa ya elamndere gelicek top rakibin eli ve belinde 2-3 saniye sıkışmasına rağmen penaltı verilemiyor ve burda baros eleştirilliyor hala

emre, alex felan bizi ilgilendirmez.

baros dünkü macta bir kirmizi degil 3x kirmizi kart hak etti.

hakem kötüydü ama art niyetli olsa barosu daha ilk omuz atiginda kirmiziyi gösterir.

kendimizi kandirmayalim.

baros kirmizi icin resmen yalvardi.

dk 70 mac 1:1 iken böyle aptalca hareket olmaz.

baros 19 yasinda delikanli degil.

eger bu durumda böyle hareketler yapiyorsa bilincli sabote ediyordur takimi bence!

şakamısınız siz?

ne güzel istanbul

Barosun kabahatini bu şekilde örtbas edemeyiz..

ulan baros,yararın oldugu kadar zararın var be abi..

oynadın mı eyvallah diyoruz,king diyoruz,ama ya sakatlanıyosun,ya da dır dır dır bır bır bır,2 sus abi be

tamam hakem denyonun teki de az sabret yahu,15 dakika kalmıs,11 kisi olsaydık yenecegimize inanıyordum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt