#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

emre, alex felan bizi ilgilendirmez.

baros dünkü macta bir kirmizi degil 3x kirmizi kart hak etti.

hakem kötüydü ama art niyetli olsa barosu daha ilk omuz atiginda kirmiziyi gösterir.

kendimizi kandirmayalim.

baros kirmizi icin resmen yalvardi.

dk 70 mac 1:1 iken böyle aptalca hareket olmaz.

baros 19 yasinda delikanli degil.

eger bu durumda böyle hareketler yapiyorsa bilincli sabote ediyordur takimi bence!

Barosun kabahatini bu şekilde örtbas edemeyiz..

bakın en büyük rakibin oyuncusu aynı hareketlerde görmüyorsa benim oyuncumda g-ö-r-e-m-e-z

görüyorsa hakkını sonuna kadar arıcaktır baştakiler artık ne işe yarıyorlarsa

hagi zamanında erol ersoya tükürdü neden???

o da mı sorumsuzdu????

bu zaman ki taraftar olsa linç ederdi zaten ya neyse

hagi 5 maç ceza aldı sezonun en kritik döneminde ve biz şampiyonluğu kaçırdık canı sağolsun

Ne yapalım reis idam mı edelim ?

Kendi oyuncusuna sahip cıkmayan onları medyaya yem eden taraftar olduğu sürece biz bir 5 sene daha sampiyon olamayız.

Sana bir soru, Dün baros atılmasa bu maçı çevirirmiydik sence..

Bence kesinlikle gol bulacaktık bir cok kişide bu şekilde düşündügü için bu kadar sitem ediyor..Yaptıgının affedilecek bir tarafı yok Cihat..resmen orda ordaki emege yazık etti takıma ihanet etti bu benim görüşüm..

Formanın hakkını verip oynayınca nasıl övüyorsak,Yalnısındada eleştirmek bizim en doğal hakkımız..

Vay arkadaş adam vefasız da oldu.Tamam yanlış yaptı kabul ama vefasız sıfatını hakedecek birşey yapmadı bu adam.Birkaç zerzevat takımını satarken Ankaragücü maçında bu adam kendini yırttı,isyan etti sakatlandı bu yüzden.Ayıptır ayıp.Bir kırmızı kart,iki puan yüzünden kredisi bitmemeli bu adamın.En azından bende bitmez.Yanlış yapmıştır,kart konusunda geldiğinden beri yanlış yapıyor ama candır yine de Baros.

Ulan Necati geldi diye,bana 2.evlat muamelesi yapılır,Necati'yi yerime aldılar diyemi hakeme saldırarak dikkat çekmeye çalıştın yoksa lan Baros?

Kendi oyuncusuna sahip cıkmayan onları medyaya yem eden taraftar olduğu sürece biz bir 5 sene daha sampiyon olamayız.

İlla asıp, kesmek lazım değil.

Yönetim sağolsun sezon sonuna kadar Baros'a mecburuz. O zamana kadar "ayıya, dayı" der gibi Baros'la idare edeceğiz. Ama, mümkünse sene sonu Baros gönderilip; yerine daha genç ve daha disiplinli ve tabikii Baros'tan daha iyi bir forvet almalıyız.sırf Baros'un her an patlamaya hazır bomba olması nedeniyle gönderilmesi gerekir sene sonu.

Ha yönetim, Baros'u ikame edebilecek veya onda daha iyi performans gösterecek bir adam bulup transfer edebilir mi? Ondan şüpheliyim. Yoksa, Baros Galatasaray'daki misyonunu doldurmuştur bence.

bakın en büyük rakibin oyuncusu aynı hareketlerde görmüyorsa benim oyuncumda g-ö-r-e-m-e-z

görüyorsa hakkını sonuna kadar arıcaktır baştakiler artık ne işe yarıyorlarsa

hagi zamanında erol ersoya tükürdü neden???

o da mı sorumsuzdu????

bu zaman ki taraftar olsa linç ederdi zaten ya neyse

hagi 5 maç ceza aldı sezonun en kritik döneminde ve biz şampiyonluğu kaçırdık canı sağolsun

Ozamanki şartlar ile şimdiki şartlar bir değil.Belki dünkü maçı kazansak ya da bukadar sakatlk sorunu ile karşılaşmasa Baros'a da kimse bişey demez.Ancak Bak Fatih Baros oyuna girdiği andan itibaren yapmacık bir gerginliğe sahipti yaptığı kartlık hareketleri daha evvel hakem korkudan zaten görmezden geldi hakemi itti suratına suratını dayadı bağırdı ve bunu iki kez yaptı oyuna girdiği andan itibaren.Durum 1-1 ken ona ihtiyaç varken o kalite ve tecrübedeki bir oyuncu eğer bunları yapıyorsa tek bir açıklaması var sorumsuzlukta değil kasten atılmak.

Bilmiyorum nedenini geçen yıl dan beri Baros da mental olarak bişey var tam 1 yıl önce Pino Ve Culio ile kavgası olsun yaz trasnfer döneminin son gününe kadar gitmek istemesi fenerle görüşme çabaları falan Baros da çoğumuzun göremediği başka bişey var ama anlıycaz elbette birgün ne olduğunu.

Asıl her böyle sana zarar veren kazanmanı engelleyen seni her fırsatta yanlız bırakan oyuncuların gereksizce arkasında durursan gereksizce savunursan 5 sene 14 sene şampiyon olamazsın.İsim taraftarlığını isimlerin karizmasındaki sihire olan hayranlığı bırakıp yapılan yanlışı görmek lazım Baros'u bende severim ama dün çok büyük yanış yaptı çok büyük.

Ozamanki şartlar ile şimdiki şartlar bir değil.Belki dünkü maçı kazansak ya da bukadar sakatlk sorunu ile karşılaşmasa Baros'a da kimse bişey demez.Ancak Bak Fatih Baros oyuna girdiği andan itibaren yapmacık bir gerginliğe sahipti yaptığı kartlık hareketleri daha evvel hakem korkudan zaten görmezden geldi hakemi itti suratına suratını dayadı bağırdı ve bunu iki kez yaptı oyuna girdiği andan itibaren.Durum 1-1 ken ona ihtiyaç varken o kalite ve tecrübedeki bir oyuncu eğer bunları yapıyorsa tek bir açıklaması var sorumsuzlukta değil kasten atılmak.

Bilmiyorum nedenini geçen yıl dan beri Baros da mental olarak bişey var tam 1 yıl önce Pino Ve Culio ile kavgası olsun yaz trasnfer döneminin son gününe kadar gitmek istemesi fenerle görüşme çabaları falan Baros da çoğumuzun göremediği başka bişey var ama anlıycaz elbette birgün ne olduğunu.

aynı şartlar nasıl farklı yahu yine aynı pislik aynı kirli oyun işte.

baros kasten atılmak istese hakemi itmez veya itiraz zaten etmez daha kolay yolları var en basitinden gider rakibe arkadan tekme sallar .

yapmacık bir gerginlik de değildi bana göre gerek barosun psiklojisi gerek takımın psiklojisi ve antalyanın çirkefliğiyle hakem ekleyince gerçekleri göreceksiniz .

şimdi koyun kendinizi barosun yerine sakatlık psiklojisi bir kere çok kötü birşey tam form tutmuşsunuz takımla beraber ve yine o kahrolası durum sorumlu her oyuncu gibi takımı yalnız bırakmak istememesi takıma birşeyler katmak istiyor adam .

son 20 dk oyuna grimişisiniz herkes sizden birşeyler bekliyor ve hakem buna gerçek manada izin vermiyor diyorum ya mesala bi pozisyon var işte rakible hava topuna çıkıcaklar rakip çıkarmıyor barosu kendiside ıska geçince top barosun önünde kalıyor ve barosu boynundan tutup indiriyor aşşağı faulu antalyaspora vericek kadar şerefsiz hakem diye biri vardı sahada

barosun yaptığı normal futbol müsabakalarında hatalı yanlış ama bizim oynadığımız normal değil daha 5.dk dan itibaren kuyruk acıları varmışçasına bize çalınan faulde hakemin etrafını saran ve tıpkı barosun yaptığı gibi hakemi iten deniz barış neden kırmızı görmedi ozaman? ardından yaptıklarıda cabası penaltı pozisyonunda felan barosu attıysa onları 50 kere atmayan namerd oğlu namerdtir

işte fenerin yaptıklarını hiç saymıyorum tekrar tekrar anlatmaya lüzum yok

Sana bir soru, Dün baros atılmasa bu maçı çevirirmiydik sence..

Bence kesinlikle gol bulacaktık bir cok kişide bu şekilde düşündügü için bu kadar sitem ediyor..Yaptıgının affedilecek bir tarafı yok Cihat..resmen orda ordaki emege yazık etti takıma ihanet etti bu benim görüşüm..

Formanın hakkını verip oynayınca nasıl övüyorsak,Yalnısındada eleştirmek bizim en doğal hakkımız..

Herşeyden önce şunu bilelim. Baros takıma ihanet etmedi. Saha içindeki eyyamcı yönetime isyan etti ve abarttığı için atıldı(%100 doğru yaptı demiyorum). Yıllardır Fener maclarını izlerken hepimiz görüyorduk saha içinde bir mevzu cıktığı zaman kaleci Volkan bile gidiyordu olay yerine veya hakeme itiraz etmeye. Ve bizde forumlarda diyorduk niye bizim isyan eden kadromuz yok diye. Alın işte bizimde saha içinde heryerden isyan eden oyuncularımız var. Şimdi kırmızı kart gördükleri için ihanetmi etmiş oluyorlar? Basarı dediğiniz dey hep beraber isyan ederek gelir onun için sahip cıkalım oyuncularımıza. Kırmızı kart gördüklerinde hemen medyaya yem etmeyelim.

İlla asıp, kesmek lazım değil.

Yönetim sağolsun sezon sonuna kadar Baros'a mecburuz. O zamana kadar "ayıya, dayı" der gibi Baros'la idare edeceğiz. Ama, mümkünse sene sonu Baros gönderilip; yerine daha genç ve daha disiplinli ve tabikii Baros'tan daha iyi bir forvet almalıyız.sırf Baros'un her an patlamaya hazır bomba olması nedeniyle gönderilmesi gerekir sene sonu.

Ha yönetim, Baros'u ikame edebilecek veya onda daha iyi performans gösterecek bir adam bulup transfer edebilir mi? Ondan şüpheliyim. Yoksa, Baros Galatasaray'daki misyonunu doldurmuştur bence.

Baros'a burun mu kıvırıyorsunuz? Bas tacı yapılan Elmander'den daha cok katkı yapmıs skora acın bakın istatistiklere. Veya oynadığı tüm macları izleyin rakip defansı rahatsız edip arkadaki oyunculara rahat sut atma imkanı sağlayan adam kimmiş bakın ?

Tamam dün yaptığı cok doğru birşey değil ama bizlerde taraftar olarak iyice tadını kacırmaya basladık. Rıdvan'a Gökmen'e Gürcan'a yüzlerce kez küfür ediyoruz ama oyuncularımızı onlara yem ettirende biziz farkında değiliz.

ben baros boyzlardan degilim, gitmesin kalsin candir kandir, yakisiklidir, liverpoolda oynamis iyi kariyeri vardir, karizmatiktirde demiyorum

ama arkadas adamin yaptiginada dibine kadar hak veriyorum. benim gozumde 1 gram hatasi yok. sutten cikmis diye buna derim ben iste. helal olsun aslan keske kafa atsaydin

napsin adam ingilterede boyle bisey gormemis. hatta kariyeri boyunca. iste azizin usaklarida kendine gore mac yorumluyo bunlarda itiraz ediyo. markusunda dedigi gibi her oyuncunun itiraz hakki vardir.

direk kirmiziyi yedigindeki surat ifadesi hala aklimda. gercekten kendiside cok fazla sasirdi

Hakemler önce hakemliğini yapsın. Milan Baros'un İngilizce küfürlerini Anlayıp kırmızı gösteren hakemler Emre Belözoğlu'nun Türkçe küfürlerini görmez nedense.

kimse baros fan değil kimse kewell fanda değildi öncelikle bunu herkes bilsin ben zannetmiyorum ki burda biri futbolcunun kara kaşına kara gözüne hasta olsun oluyorsada gaydir kendi cinsel hayatıdır vs karışamayız efendime söyliyim şimdi kewellıda aynı şekilde bu takımdan yine bu zihniyet gönderdi ulan şimdi çeyreği yeteneğinde böyle bi adam var mı takımda?

bu sezon olsaydı kafadan elmander kadar golü vardı adamın yine.

eğer eleştiriceksiniz zihniyeti eleştiriceksiniz daha iyisini al ama bu adamlarıda takımda tut arkadaş her zaman faydalanabiliceğin isimler bunlar ama nerdeee futboldan anlamıyanları getirirsen camianın başına vay efendim şöyle böyle sonra kahrolan yine taraftar

+
Baros'a burun mu kıvırıyorsunuz? Bas tacı yapılan Elmander'den daha cok katkı yapmıs skora acın bakın istatistiklere. Veya oynadığı tüm macları izleyin rakip defansı rahatsız edip arkadaki oyunculara rahat sut atma imkanı sağlayan adam kimmiş bakın ?

Tamam dün yaptığı cok doğru birşey değil ama bizlerde taraftar olarak iyice tadını kacırmaya basladık. Rıdvan'a Gökmen'e Gürcan'a yüzlerce kez küfür ediyoruz ama oyuncularımızı onlara yem ettirende biziz farkında değiliz.

Ben Baros'a burun kıvırmıyorum. Aksine, bu sezon çok ihtiyaçımız olduğunu da belirtim. Baros'un futbol yeteneklerine -haşa- hiçbir şey deme hakkım yok. Ancak hem sakatlık illeti, hemde hırsı nedeniyle her an kart görme potansiyeline sahip olması yüzünden patlamaya hazır bir bomba. Fatih Hoca bile maç sonu "Baros'un sürekli sakatlanması ve kart görmesi sebebiyle Necati'i aldık" diyorsa benim düşüncelerim çok yanlış değil bence. Şimdi Necati, Baros'un çeyreği eder mi etmez. Elmander, Sercan Baros'un yokluğun pek tabi hissetirir.

Zaten sene sonu Baros'la aynı kalibrede veya ondan çok daha iyi bir adam alınması gerektiğini bu yüzden söylüyorum. (Baros'tan daha sağlıklı ve daha disiplinli olması kaydıyla tabi)

Her zaman dedim bir takım Baros'a güvenerek takım kuramaz.Bua dam son 3 yılda hep tam alıştırmışken gollerine ya sakatlanıyor ya da saçma sapan kart görerek cezalı duruma düşüyor.Bütün yönetimler de ona güvenip kadroya takviye yapmayarak 4 senedir belledi ebemizi.Bu sene de aynısı olabilir,forvete Necati'den 2 kat daha iyi bir isim almamız gerekirken onu aldık umarım Antalya'da ki koşamayan bitik halinden sıyrılır yoksa çok sıkıntı çekeriz.

Olmuyor King olmuyor. Ne senle ne de sensiz

İtiraz etmesi normal ama küfretmesi normal değil..

Artı maça yeni girmişsin Elmander onca tekmeye rağmen ağzını açmıyorda sen girer girmez küfür ediyorsan burda psikolojik bir sorun var..

Bildiğimiz Baros fakat dün takımına ayıp etti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt