Şenol Tufan
Sarı Üye
- 12 Nisan 2009
- 614
- 0
- 266
Cevap: #15 Milan Baroš
.
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emre, alex felan bizi ilgilendirmez.
baros dünkü macta bir kirmizi degil 3x kirmizi kart hak etti.
hakem kötüydü ama art niyetli olsa barosu daha ilk omuz atiginda kirmiziyi gösterir.
kendimizi kandirmayalim.
baros kirmizi icin resmen yalvardi.
dk 70 mac 1:1 iken böyle aptalca hareket olmaz.
baros 19 yasinda delikanli degil.
eger bu durumda böyle hareketler yapiyorsa bilincli sabote ediyordur takimi bence!
Barosun kabahatini bu şekilde örtbas edemeyiz..
Ne yapalım reis idam mı edelim ?
Kendi oyuncusuna sahip cıkmayan onları medyaya yem eden taraftar olduğu sürece biz bir 5 sene daha sampiyon olamayız.
Kendi oyuncusuna sahip cıkmayan onları medyaya yem eden taraftar olduğu sürece biz bir 5 sene daha sampiyon olamayız.
bakın en büyük rakibin oyuncusu aynı hareketlerde görmüyorsa benim oyuncumda g-ö-r-e-m-e-z
görüyorsa hakkını sonuna kadar arıcaktır baştakiler artık ne işe yarıyorlarsa
hagi zamanında erol ersoya tükürdü neden???
o da mı sorumsuzdu????
bu zaman ki taraftar olsa linç ederdi zaten ya neyse
hagi 5 maç ceza aldı sezonun en kritik döneminde ve biz şampiyonluğu kaçırdık canı sağolsun
Ozamanki şartlar ile şimdiki şartlar bir değil.Belki dünkü maçı kazansak ya da bukadar sakatlk sorunu ile karşılaşmasa Baros'a da kimse bişey demez.Ancak Bak Fatih Baros oyuna girdiği andan itibaren yapmacık bir gerginliğe sahipti yaptığı kartlık hareketleri daha evvel hakem korkudan zaten görmezden geldi hakemi itti suratına suratını dayadı bağırdı ve bunu iki kez yaptı oyuna girdiği andan itibaren.Durum 1-1 ken ona ihtiyaç varken o kalite ve tecrübedeki bir oyuncu eğer bunları yapıyorsa tek bir açıklaması var sorumsuzlukta değil kasten atılmak.
Bilmiyorum nedenini geçen yıl dan beri Baros da mental olarak bişey var tam 1 yıl önce Pino Ve Culio ile kavgası olsun yaz trasnfer döneminin son gününe kadar gitmek istemesi fenerle görüşme çabaları falan Baros da çoğumuzun göremediği başka bişey var ama anlıycaz elbette birgün ne olduğunu.
Sana bir soru, Dün baros atılmasa bu maçı çevirirmiydik sence..
Bence kesinlikle gol bulacaktık bir cok kişide bu şekilde düşündügü için bu kadar sitem ediyor..Yaptıgının affedilecek bir tarafı yok Cihat..resmen orda ordaki emege yazık etti takıma ihanet etti bu benim görüşüm..
Formanın hakkını verip oynayınca nasıl övüyorsak,Yalnısındada eleştirmek bizim en doğal hakkımız..
İlla asıp, kesmek lazım değil.
Yönetim sağolsun sezon sonuna kadar Baros'a mecburuz. O zamana kadar "ayıya, dayı" der gibi Baros'la idare edeceğiz. Ama, mümkünse sene sonu Baros gönderilip; yerine daha genç ve daha disiplinli ve tabikii Baros'tan daha iyi bir forvet almalıyız.sırf Baros'un her an patlamaya hazır bomba olması nedeniyle gönderilmesi gerekir sene sonu.
Ha yönetim, Baros'u ikame edebilecek veya onda daha iyi performans gösterecek bir adam bulup transfer edebilir mi? Ondan şüpheliyim. Yoksa, Baros Galatasaray'daki misyonunu doldurmuştur bence.
Baros'a burun mu kıvırıyorsunuz? Bas tacı yapılan Elmander'den daha cok katkı yapmıs skora acın bakın istatistiklere. Veya oynadığı tüm macları izleyin rakip defansı rahatsız edip arkadaki oyunculara rahat sut atma imkanı sağlayan adam kimmiş bakın ?
Tamam dün yaptığı cok doğru birşey değil ama bizlerde taraftar olarak iyice tadını kacırmaya basladık. Rıdvan'a Gökmen'e Gürcan'a yüzlerce kez küfür ediyoruz ama oyuncularımızı onlara yem ettirende biziz farkında değiliz.
hala barosu savunan var lan. hala hakem diyen var.
Tamam abi her görüse saygımız var. Ben sadece oyuncumu koruyorum.