#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

tuna bos ver, fatih hoca zaten seneye kadroda tutmaz

play offta olanüstü bir basari göstermezse

hayallerimi çaldı sakatlanmalarıyla

ulan sevmeye devam ettim ama antalya maçında yaptığıyla ben defterden sildim emir reis

silme reyis, her futbolcu zaman zaman yapar o isi. playoff'larda kazanır gonlunu yine sen raad ol :ka21:

Baros'ta istikrar sorunu var diyen adam , karşı arguman olarak toplamda 4 maç izlediği Cristaldo'yu savunuyor :asd:

impossible is nothing

"Baros'ta istikrar sorunu var" cümlesinin herhangi bir karşı argümana ihtiyacı yok ki.

Baros'ta istikrar sorunu varsa vardır, yoksa yoktur.

"Baros'ta istikrar sorunu var" cümlesinin herhangi bir karşı argümana ihtiyacı yok ki.

Baros'ta istikrar sorunu varsa vardır, yoksa yoktur.

"İstikrar sorunu varsa vardır yoksa yoktur" lafına itirazım yok da sorun burda değil be abi ; en azından benim bahsetmek istediğim bu değil . Konu başka yere çekilmesin .

Adam "Baros'un istikrar sorunu var" diyor , 2 post sonra "Cristaldo Baros'a 100 basar , 6 maçını izledim" diyor . Belki de Crist Baros'dan daha kaliteli / yeteneklidir ama mevzu o da değil .

Ben "istikrar" kriterini bu kadar ön planda tutsam , 5-6 maçını izlediğim bir adam hakkında bu kadar net bir hüküm vermem . Sorun burada . Bahsetmek istediğim bu .

Gerçi adamın Baros nefreti sağlıklı düşünmesini engelliyor abi , en sonunda "oyhş FT sezon sonunda nasıl olsa gönderecek , çatlayın - patlayın zaa " kıvamına geldi :asd:

Ulan Beşiktaş maçında ne kafaya çıktı ama Sidnei'in iki katı sıçradı.

baros_kewell_liverpool01.jpg

Kewell mate ile beraber :sad007:

Bir adamın 4-5 maçta nasıl oyuncu olduğunu anlarsın tabi malsan o ayrı konu.

^ oyuncunun kalitesini anlarsın da , istikrarlı olup olamayacağını anlayamazsın . Baros'un kalitesini kimse tartışmıyor , konuşulan şey istikrar .

Baros'u hiç bir zaman beğenmedim,o kral olduğu 2009'da bile.20 gol attı 3ü hat-trick'ti sanırım ama ortalama üstü bir forvet onun yakaladığı pozisyonlarla 30'u geçerdi.Zaten 2010'daki o uzun sakatlıktan sonra da hep bir sakatım bahanesi vardı.Şöyle adam gibi bir oynayamadı.Hiç zannetmiyorum play-offlarda coşacağını falan umarım beni yanıltır ama ben herşeye rağmen sene sonu gönderilmesini yerine bize yakışır bir adam alınmasını istiyorum.bu adam play-offlarda oynasa da biz zaten kaç senedir biliyoruz ne olduğunu cl falan gitmez barosla

Sözüm sana değil Serhan Demir!

^oops benim de kimseye değil mate :ka19:

Baros´un ilk geldiği seneki mücadelesine bakın,birde şimdikine.Elmander´in şuan yaptığı gibi defansı çok yıpratırdı.Bir Elmander´in pres gücüne bakıyorum birde şimdiki Baros´a,Baros fizik olarak çok güçsüzleşmiş.

ex veli new ser ' tam bir fanboydur . evet açıkladım . .

hakan tan sende acayipsin valla seviye düştü ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt