#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Aralarinda rekabet de var tabi. Elmander donunce ikisinden biri oynayacak, bunun da etkisi var anlasamamalarinda.

bence 2'side Elmander'in yanında oynayacak kadar formda değiller

ama bir seçim yapmamız lazım ise Baros diyorum

Neco çok kötü son haftalarda...

Baros nasıl iyi oynar biliyomusunuz ?

__________Muslera__________

Eboue__Tom___Semih___H.Balta

_______Melo___Selcuk________

_________Emre Colak_________

__Engin______________Yigit___

___________Baros____________

^mesela

cunku Baros capraz kosu adamı.

Elmander fizigi ve giriskenligi sayesinde rakipleri oyundan cok dusuruyor, Baros bu yuzden etkili oldu Elmander'le oynarken. Su an iki kanattan bindirme + Selcuk ve Emre'nin dikey/capraz pasları gerekiyor. Necati-Baros ve 4-4-2 cıkmaya devam ettigimiz surece bu iki oyuncu ilerde hep marke yiyecek ve bir halt edemeyecekler, cunku Elmander gibi direncleri yok. Tek forvet ve 10 numara(Emre Colak)+kanat bindirmesi[rakip defansı aforoz etme amaclı], arkadan Inan ve Melo. Bu sekilde Baros istediginiz etkiyi yapar yine, ki Terim artık bunu bugun gormustur, bundan sonra boyle oynayacagımızı sanıyorum en azından Elmander donene kadar.

Bu saatden sonra Baros´u savunanlar bunu sirf ismi var ve yabanci oldugu diye yapiyorlar.

Batdal ne kadar yetersiz olsada (ve inanin Batdal baya yetersizdir) Baros´un yapamadigini yapabildi.

Ben dün yazmisdim.Baros adam degil.Hadi bugün kötü oynamasini gectim.Lan oglum sen ilk 11´deki yerini hakemle tartisdigin icin kayip ettin,bi macdada hakeme dallasma.Ya daha yeni ilk 11´in yüzünü görmeye basladi ve ilk macinda yine hakemin yaninda palavra yapiyor.

Oyunu degerlendirmek isterdimde oyun felan yoktu.Her topu aldiginda,Servet gibi sirti dönük topu saklayarak dönmeye calisdi ve her zaman topu kayip etti.

Artik lütfen git.

Batdal'ı savunanları intihara davet ediyorum. Nedeni tabii ki acik.

Kime acik? Sana mi? Bu ancak senin hakkinda bir sey der, baskalari hakkinda degil. Batdal girdikten sonra, Baros ve Necatinin yapamadigini yapti. Sen bunlari goremediysen, tartismak zor olur. Zaten bu Baros'u savunanlarla tartismak Fenerlilerle tartismak gibi birsey. Mantik olayi pek sayilan bir olay degil, bakiyorumda. Duygusal, bir pozisyon kacmis diye futbolcu saymiyanlar...haha.

Baros nasıl iyi oynar biliyomusunuz ?

__________Muslera__________

Eboue__Tom___Semih___H.Balta

_______Melo___Selcuk________

_________Emre Colak_________

__Engin______________Yigit___

___________Baros____________

^mesela

cunku Baros capraz kosu adamı.

Tek forvet oynayacak fizik yok Baros'ta su an. Baros Lincoln, Diego falan gibi biriyle iyi oynar, ya da cok iyi asist ozelligi olan forvetlerle.

Açıkçası play-off a Necati-Baros 2lisi ile çıkacaksak kaybederiz.Ayrıca Barosun savunulacak tek bir yanı yoktu bence Barosu savurmak için çıldırmış olmak gerek.Adam 2li mücadelelerin hepsinde yerde kaldı yada topu alamadı.Beşiktaşla Mustafa Pektemek<<>>Baros takası yapabilsek 10 numara olurdu :)

Bu saatden sonra Baros´u savunanlar bunu sirf ismi var ve yabanci oldugu diye yapiyorlar.

Batdal ne kadar yetersiz olsada (ve inanin Batdal baya yetersizdir) Baros´un yapamadigini yapabildi.

Ben dün yazmisdim.Baros adam degil.Hadi bugün kötü oynamasini gectim.Lan oglum sen ilk 11´deki yerini hakemle tartisdigin icin kayip ettin,bi macdada hakeme dallasma.Ya daha yeni ilk 11´in yüzünü görmeye basladi ve ilk macinda yine hakemin yaninda palavra yapiyor.

Oyunu degerlendirmek isterdimde oyun felan yoktu.Her topu aldiginda,Servet gibi sirti dönük topu saklayarak dönmeye calisdi ve her zaman topu kayip etti.

Artik lütfen git.

yazik. :mymeka:

Açıkçası play-off a Necati-Baros 2lisi ile çıkacaksak kaybederiz.Ayrıca Barosun savunulacak tek bir yanı yoktu bence Barosu savurmak için çıldırmış olmak gerek.Adam 2li mücadelelerin hepsinde yerde kaldı yada topu alamadı.Beşiktaşla Mustafa Pektemek<<>>Baros takası yapabilsek 10 numara olurdu :)

Şu Pektemek'i Beğenmeyen Bi Tek Benim Heralde .

pardon 3 sene önce gol krali olmusdu.:yenieek:

adam degil, serefsizlere söylenir ....

gercekten ayip, ne yapmisda adam adam degilmis?????

servet ve arda gibi gruplasmami yapmis?

sarp ve baris gibi takimi satmis?

riberyi gibi kacip gitmismi?

lincoln gibi ülkesine gidip 2 hafta sonrami gelmis?

bende cok kizdim kart görmesine ama yuh yani sirf bunun icin böyle seler diyorsan yazik sana !!!!!

adam degil, serefsizlere söylenir ....

gercekten ayip, ne yapmisda adam adam degilmis?????

servet ve arda gibi gruplasmami yapmis?

sarp ve baris gibi takimi satmis?

riberyi gibi kacip gitmismi?

lincoln gibi ülkesine gidip 2 hafta sonrami gelmis?

bende cok kizdim kart görmesine ama yuh yani sirf bunun icin böyle seler diyorsan yazik sana !!!!!

haa öyle bakarsanda adam degil.

milli takimin elenirken,evde karin ve kizin otururken sen ne hakla gidip hayat kadinlarla eglenirsin?

baros bence hem saha disi ve sahaici bize göre biri degildir.ayni servet felan gibi.yani simdik ondari savuniyorum sanma.

haa öyle bakarsanda adam degil.

milli takimin elenirken, evde karin ve kizin otururken sen ne hakla gidip hayat kadinlarla eglenirsin?

baros bence hem saha disi ve sahaici bize göre biri degildir.ayni servet felan gibi.yani simdik ondari savuniyorum sanma.

buna kanıt sun

transfer dönemi acil da kurtulak barosdan artik bir olumlu hareketi yoktu heralde bu macta

5. Czech national team

The Czech Republic prostitute scandal initially claimed the international careers of coach Petr Rada and players Milan Baros, Radoslav Kovac, Martin Fenin, Marek Matejovsky and Vaclav Sverkos. There was public outcry when the players were photographed with hookers shortly after a 2-1 defeat to Slovakia. The indefinite bans placed on the players were later lifted for those who wanted to return to the international fold.

milan-baros-hayat-kadinlari.jpeg

milan-baros-hayat-kadini.jpg

5. Czech national team

The Czech Republic prostitute scandal initially claimed the international careers of coach Petr Rada and players Milan Baros, Radoslav Kovac, Martin Fenin, Marek Matejovsky and Vaclav Sverkos. There was public outcry when the players were photographed with hookers shortly after a 2-1 defeat to Slovakia. The indefinite bans placed on the players were later lifted for those who wanted to return to the international fold.

milan-baros-hayat-kadinlari.jpeg

milan-baros-hayat-kadini.jpg

tarihi ne bunun ?

Baros'un kızı yok 2 yasında oglu var ayrıca.

baros dan ne köy olur nede kasaba arkadaslar acik ve net king öldü bunu görün artik saygilar

2009 senesinden olmasi lazim.ya 2009 yada 2010.

emir kardesim,senin yazdigin gibi degil.o olay ortaya cikti zaaten,yani medya uydurmasi felan degil.yanilmiyorsam bi kac oyuncu baros dahil milli takimdan bi kac mac icin men edilmislerdi.bi arastirmam lazim.ama bu olayin dogru oldugu ortaya cikti.

Geri
Üst Alt