#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

haberde one suruldu diyor.

insan karalamak bu kadar kolay mı ? belki futbolcu arkadaslarıyla icmeye gitti kaybedilen mac sonrası olamaz mı ? ne kadar kotu niyetlisiniz yahu. basın'ın her soyledigi dogru olaydı....

napıcaklar videoya mı çekicekler naptıklarını,ben sadece buldum dedim ne yaptıkları beni ilgilendirmez,iyi futbol oynasın yeter ki bu haber 2009 yılına ait sanırsam

yanlis anlasilmasin.ben barosu bu olayin yüzünden karalamiyorum.o aralar bende dedim,olur böyle seyler.ama artik hem saha icinde birsey yapmiyor,yapiyorsa hakeme girisiyor.artik gözümü acamamiz gerek.

sene sonu plaketini alsin,gitsin.

Baros'un uçkurunu tartışmasak. Uçkuru yüzünden kötü top oynasa hadi neyse.. :o

2009 senesinden olmasi lazim.ya 2009 yada 2010.

emir kardesim,senin yazdigin gibi degil.o olay ortaya cikti zaaten,yani medya uydurmasi felan degil.yanilmiyorsam bi kac oyuncu baros dahil milli takimdan bi kac mac icin men edilmislerdi.bi arastirmam lazim.ama bu olayin dogru oldugu ortaya cikti.

evet bende öyle hatırlıyorum renkdaş

ALLAH rızası icin ayagın top tut dicem ama sen ayakta kalamıyorsunki be kardeşim. biz senle sezon sonuna kadar kör topal gidecez başka yolu yok artık. şu andan sonra seni atsak atamahyız satsak satamayız. ama necati senden daha kötüydü onuda söylemek lazım.

ALLAH rızası icin ayagın top tut dicem ama sen ayakta kalamıyorsunki be kardeşim. biz senle sezon sonuna kadar kör topal gidecez başka yolu yok artık. şu andan sonra seni atsak atamahyız satsak satamayız. ama necati senden daha kötüydü onuda söylemek lazım.

sonuna kadar katılıyorum abi,necati de 3 maçtır yokları oynuyor.

Son iki macta da 90dk oynayip Play-Offlar'a diri ve hazir girmeli.

haa öyle bakarsanda adam degil.

milli takimin elenirken,evde karin ve kizin otururken sen ne hakla gidip hayat kadinlarla eglenirsin?

baros bence hem saha disi ve sahaici bize göre biri degildir.ayni servet felan gibi.yani simdik ondari savuniyorum sanma.

sana ne olm milli takim elendi diye evde cek milli marsini acip otursun mu HAYRET BIRSEY

5. Czech national team

The Czech Republic prostitute scandal initially claimed the international careers of coach Petr Rada and players Milan Baros, Radoslav Kovac, Martin Fenin, Marek Matejovsky and Vaclav Sverkos. There was public outcry when the players were photographed with hookers shortly after a 2-1 defeat to Slovakia. The indefinite bans placed on the players were later lifted for those who wanted to return to the international fold.

milan-baros-hayat-kadinlari.jpeg

milan-baros-hayat-kadini.jpg

bu olay sonrası baros,rosicky falan milli takımdan süresiz men edilmişti hatırıyorum böyle bi olay da burdan da vurmucam barosa.sahada topa vursun ,ayakta durabilsin isterse dışarda kime vurursa vursun

Haala Baros'un sene sonunda takımda kkalmasını isteyen var mı ?

toivonen-elmander nasıl olur?

toivoneni alabilir miyiz sizce?

Toivonen 10 numara gibi daha cok, baya iyi oyuncu ama alamayız daha dogrusu PSV bırakmaz

gezici forvet takılıyor,aslında aradığımız adamlardan o da.

yanlış hatırlamıyorsam kontratının son senesine girmesi lazım seneye.

bi şansımız olabilir mi sence emir?

gezici forvet takılıyor,aslında aradığımız adamlardan o da.

yanlış hatırlamıyorsam kontratının son senesine girmesi lazım seneye.

bi şansımız olabilir mi sence emir?

obur sezonun sonunda bitiyomuş sozleşmesi

Toivonen bize COK İYİ OLUR ozellikle bu sene fiyatını ikiye katladı adam, PSV'den oyuncu alınacaksa 1 Mertens 2 Toivonen derim ama coook zor hacı en az 12-13 isterler trink

mcgeady gelsin dertler bitsin diyenler

Geri
Üst Alt