#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Gözünü seveyim ikili mücadelelerde bırakma kendini Baros :o Mücadele et savaş yine topu kaptır ama şu kendini bırakmaların yedi bitirdi beni.

Senin kadar hiçbir futbolcu destek görmedi. Kimseye senin kadar sabredilmedi. Ama sen bizim desteğimize falan layık değilsin.

ayakta kaldigi pozisyon yok nerdeyse sürekli yerde

Baros sürekli yerdeydi falan da Selçuk'un frikik gol olsaydı burada daha farklı yorumlar olacaktı.

Yanlış anlaşılmasın, korumuyorum Baros'u. Gayet kötüydü bugün. Ama insanların yorumları çok çabuk değişiyor. Bunun emsalleri var. Karabük maçında aldığı penaltı mesela. 1 puanı kurtarmıştık onun penaltısıyla. Yorumlar çok farklıydı.

Baros sürekli yerdeydi falan da Selçuk'un frikik gol olsaydı burada daha farklı yorumlar olacaktı.

:mad:

ne alaka ya?bırakın abi artık şövenliği

bu adam futbolu unutmuş kabul edin

ha puan kaybının sorumlusu tek baros ta değil de.

şu adamı savunmayın

Sabri bile Baroştan iyiydi.Bu sene artık gidici galiba.Fatih Terim tutmaz onu

Ya siz neyi elestiriyosunuz? Sezon sonu gidecek olan bir oyuncuyu mu? Alkolu kaldiramiyosaniz icmeyin yada iciyosaniz buraya gelip yazmayin. Adamin gidecegi playofflar baslamadan belliydi. Bari kotu zamanlarimizda yuzumuzde olsuturdugu tebessum icin saygi gosterin bu adama.

Kral Baros

Milan_Baros_by_Pesimist60.jpg

:mad:

ne alaka ya?bırakın abi artık şövenliği

bu adam futbolu unutmuş kabul edin

ha puan kaybının sorumlusu tek baros ta değil de.

şu adamı savunmayın

Savunmuyorum abi. İnsanların yorumlarının ne kadar değişken olduğunu söylüyorum. Kötüydü bugün Baros.

Kimsenin saygısızlık yaptığı yok Baroş'a.

Yerinde başka biri olsa çoktan kovulmuştu. İlk 11'de olduğu vakit herkezin heyecanından belli ona olan sevgi.

Size daha iyisini soyliyim, Fener macina ne yapip edip Baros-Elmander ikilsiyle cikmaliyiz. Takim kesinlikle daha akici oynuyor. Zaten orada hurra bastiramayiz.

Geri
Üst Alt