#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

barosun gölüyle sampiyon olacagiz...

kadiköy macinda cogu kisi hakan balta nin gol atacagini söylemisti, milletin icine doguyor... su aralarda herkes barosun gol atip bizi sampiyon yapacagini söylüyor...

Hiçbir türlü kızamam kendisine, isterse berbat iğrenç oynasın. O rezil Ankaragücü maçını getirin aklınıza. Bu adam kaç kere sakatladı kendini Parçalı için...

Oooo yaptığı koşular manyak, Hakan Balta'dan bile pas alıyor olum buuuu xD

Oyuna sonradan girdi xD

Gol atacaktı hakem izin vermedi x

.

.

.

.

.

Görmeyeceğiz artık böyle saçma sapan mesajlar.

Şampiyon olsak da olmasak da gözümde efsanesin ama artık pilin bitti.

Tıp tarihinde 2 kez doğan insan olarak tarihe geçtin 3.kez yeniden doğarmısın bilinmez ama zor be Baroş.

Galatasaray taraftarının gözünde Kralsın kral.

İlk 11 başlamanı beklemiyorum ama oyuna girersen son resmi maçında çok iyi bir oyunla ayrıl bizimle Baros şampiyonlukla uğurlayalım seni.

Gol atacakmış gibi geliyor. Oyuna dahil olursa atar. Daha önce gol atacağını hiç iddia etmedim ama atacak sanki bu maç.

Oynarsan iyi oyna yeter, büyük ihtimalle bizle son maçın. Nolur güzel oyna, o kupayı sen de hak ediyorsun çünkü. Takımda o kupayı en çok hak edenlerdensin!

Bana da gol atacakmış gibi geliyor.

Biliyor bu maçın önemini.

Sezon sonu gider umarım,sakatlıklar acayip yıprattı adamı.

inş yarın ilk 11'de olur bence golünü yazıcak fenere baros barosu fazla sevmem ama içime doğuyor..

bu adami devre arasi satip, yerine 7-8 milyonluk bir golcu alsaydik, is bitmisti abi, bitmisti.

ligin ikinci yarisinda barosun katikisina bakin, anlarsiniz ne demek istedigimi

barosa fazla güvenemiyorum malesef dogrusunu söylemek gerekirse necatiyi tercih ederim ama dogrusunu yinede fatih hoca bilir.

İlk 11 başlarsa Fenerbahçe ilk 20 dakikada defansta açık vereceğinden o bölümde gol bulabilir fırsatcılığını konuşturarak.

Maç 0-0 giderse son yarım saatte Aydın ile birlikte oyuna alınması lazım.

Muhtemelen sezon sonu gidecektir , vedasını güzel yapar umarım.

asla bu riske girmez hoca

0-0 giderse

cunku 0-0 seni hala sampiyon yapiyor

belki 1 ni sokar ama ikisinide asla

Eninde sonunda zaman geçirmek için de olsa değiştirecek, opsiyonunu Aydın ve Baros'tan yana kullanmalı diyorum. 0-0 şampiyon yapsa bile riskli skor, hoca kesinlikle gol bulmak isteyecektir FB iyice açılınca.

Gider misin kalir misin bilmem ama gideceksen sayet muhtesem bir final oldu hem senin hem bizim adimiza. 2. yaridaki presini izlerken gurur duydum. KRAL BAROS

Geri
Üst Alt