Mehmet Vural
Parçalı Üye
- 22 Kasım 2008
- 4.183
- 0
- 1.306
Cevap: #15 Milan Baroš
Cinayet işledi galiba. Yok oynamasın ötekiler civciv konduruyor !
Cinayet işledi galiba. Yok oynamasın ötekiler civciv konduruyor !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ölüsü bile Burak'dan daha çok iş yapar.
Anlamıyorum abi bizim Baros gibi bi forveti yedek oturtma lüksümüz nasıl oluyor hem de bu adama senelik 2.7m€ civarı verilirken. Hazırla şu adamı sezona, lazım olunca oynatırsın kara kara düşünmek yerine. En azından söveceksen Baros'a söversin. Her maç aynı alternatifin olmaz.
Bak kardeşim Terim önceki gelişinden bu yana değişti diyorlar evet %90 değişim var ama hâlâ o kalan %10 böyle saçma sapan işler yaptırıyor. Terim Lucescu oynatıyor, onun adamı diye ucuz iyi oynayan bir kanat beki vardı V. Mendez diye adamı sattı yerine başka birini getirdi. Nedeni? Yok! Terim inadı Allah islah etsin ne diyeyim.
Abartma.
Bi yenildik baroş oynasın demeye başlandı 1 yenilgiyi aşırı abartıyosunuz. Adam hiç maç yaptımı resmi maçlarda . Yok. ee adam siz neyin kafasını yaşıyonuz .
Bi yenildik baroş oynasın demeye başlandı 1 yenilgiyi aşırı abartıyosunuz. Adam hiç maç yaptımı resmi maçlarda . Yok. ee adam siz neyin kafasını yaşıyonuz .
bazı maçlarda bitirici forvet gerekiyor.takımdaki en bitirici forvet baros ama fatih hoca kendi kaybetti barosu.artık dönüsü zor.
İşler iyi gittiği sürece hatalar görünmüyor. Başkan kendinden emin, esprili. Terim son derece olgun, babacan görüntüde. Taraftarda öyle. Olgun, hoş görülü...
Ancak işler ters gitmeyegörsün. Her şey bir anda değişiverir. Başkan suskun. Terim kabadayı, taraftar isyankar haline geri dönüverir. Daha ilk yenilgide baltalar çıkarıldı.
Geçen sene son maçta kazara bir gol yeseydik, neler olurdu çok merak ediyorum.
berabere biten fenev ve ts maçlarında birer gol atsaydık nolurdu? bende bunu cok merak ediyorum.