#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

Cinayet işledi galiba. Yok oynamasın ötekiler civciv konduruyor !

Anlamıyorum abi bizim Baros gibi bi forveti yedek oturtma lüksümüz nasıl oluyor hem de bu adama senelik 2.7m€ civarı verilirken. Hazırla şu adamı sezona, lazım olunca oynatırsın kara kara düşünmek yerine. En azından söveceksen Baros'a söversin. Her maç aynı alternatifin olmaz.

Anlamıyorum abi bizim Baros gibi bi forveti yedek oturtma lüksümüz nasıl oluyor hem de bu adama senelik 2.7m€ civarı verilirken. Hazırla şu adamı sezona, lazım olunca oynatırsın kara kara düşünmek yerine. En azından söveceksen Baros'a söversin. Her maç aynı alternatifin olmaz.

Bak kardeşim Terim önceki gelişinden bu yana değişti diyorlar evet %90 değişim var ama hâlâ o kalan %10 böyle saçma sapan işler yaptırıyor. Terim, Lucescu oynatıyor onun adamı diye ucuz iyi oynayan bir kanat beki vardı V. Mendez diye adamı sattı yerine başka birini getirdi. Nedeni? Yok! Terim inadı Allah islah etsin ne diyeyim.

Bak kardeşim Terim önceki gelişinden bu yana değişti diyorlar evet %90 değişim var ama hâlâ o kalan %10 böyle saçma sapan işler yaptırıyor. Terim Lucescu oynatıyor, onun adamı diye ucuz iyi oynayan bir kanat beki vardı V. Mendez diye adamı sattı yerine başka birini getirdi. Nedeni? Yok! Terim inadı Allah islah etsin ne diyeyim.

Evet. Ben de bunu dile getirdim. "Engin'i kazanmaya çalışıyor hoca, Baros'u sildiyse bişey vardır" diye. Aynısını dedim. Engin Fatih hocanın transferi, Baros değil.

Hatta Ali Dürüst "Baros'u göndermeye çalışıyoruz, Riera'nın durumu farklı" gibi bişeyler diyodu transfer döneminde. Farklı olan durum aynı yine. Riera hocanın transferi.

Baros'un ölüsü, Burak'tan iyiymiş. Hani geçen yıl normal ligde 30 maçta 32, bu yıl bizim formayla 5 maçta, gol+asist 5 gollük performans sergileyen Burak.

Şuanki Baros < Sercan.

Herkes kötü olunca birden oynasin sesleri gelmeye basladi, caresizlikten ne diyecegimizi bilmiyoruz.

Yahu ne inat varmış Terim'de anlamadım gitti. Şu adamı bir kere oynat be hoca, her hafta kendin diyorsun ''Kaybetmek kolay, kazanmak zor'' diye. Bu adamı sen silebilirsin ama Galatasaray taraftarının büyük çoğunluğu kolay kolay silemez, bir şansı fazlasıyla hakediyor.

Bi yenildik baroş oynasın demeye başlandı 1 yenilgiyi aşırı abartıyosunuz. Adam hiç maç yaptımı resmi maçlarda . Yok. ee adam siz neyin kafasını yaşıyonuz .

bazı maçlarda bitirici forvet gerekiyor.takımdaki en bitirici forvet baros ama fatih hoca kendi kaybetti barosu.artık dönüsü zor.

Beyler baros sevdasından vazgeçin artık.. Hazırlık maçı bile yapmamış adamdan medet ummak ruh çağırmak gibi bişeydir.

Baros'a hiçbir antisempatim yok ama o defter kapandı artık.. Şansı hoca hazırlık maçlarında verecekti, o tren kaçalı yıl oldu.

Beşiktaş taraftarının Kuvaresma dilenciliğine benzedi şu Baros işiniz

bazı maçlarda bitirici forvet gerekiyor.takımdaki en bitirici forvet baros ama fatih hoca kendi kaybetti barosu.artık dönüsü zor.

hani şu 2 yıldır oynanan maçların sadece yarısında (ve forvet yokluğu olmasına rağmen) forma giymiş barosu Fatih Hoca kaybetti?

tam tersi olmasın?

İşler iyi gittiği sürece hatalar görünmüyor. Başkan kendinden emin, esprili. Terim son derece olgun, babacan görüntüde. Taraftarda öyle. Olgun, hoş görülü...

Ancak işler ters gitmeyegörsün. Her şey bir anda değişiverir. Başkan suskun. Terim kabadayı, taraftar isyankar haline geri dönüverir. Daha ilk yenilgide baltalar çıkarıldı.

Geçen sene son maçta kazara bir gol yeseydik, neler olurdu çok merak ediyorum.

İşler iyi gittiği sürece hatalar görünmüyor. Başkan kendinden emin, esprili. Terim son derece olgun, babacan görüntüde. Taraftarda öyle. Olgun, hoş görülü...

Ancak işler ters gitmeyegörsün. Her şey bir anda değişiverir. Başkan suskun. Terim kabadayı, taraftar isyankar haline geri dönüverir. Daha ilk yenilgide baltalar çıkarıldı.

Geçen sene son maçta kazara bir gol yeseydik, neler olurdu çok merak ediyorum.

berabere biten fenev ve ts maçlarında birer gol atsaydık nolurdu? bende bunu cok merak ediyorum.

Geri
Üst Alt