#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

bitik olup olmadigini bilemiyoruz ustats, sans vermedi ki.

cok yanlis davrandi baros konusunda gecen sezonun ilk yarisi son derece iyiydi cunku, baros takimdan kesildikten sonra oynadigimiz futbol da rezillesti farkindaysaniz yeri halen dolmus degil kolay dolamaz, ki yonetim sorumlu bundan baros'u gondereceklerse ayni kalitede bir santrafor mutlaka gelmelidir bu takima f'sher.

hoca kesmedi baroş kendi kendisini kesti. arada fark var.

beni katma simdi sen ben ticaret yapiyorsam 2 sene de ticaret yapmasam , ben 3. sene yine yaparim isimi

ama futbolcu 6 ay oynamasin hemen geriler
aynı şey değil söylediğimiz ben sana açıkça soruyorum sana bir kurum 1 sene sözleşmende olduğu halde hakkın olan parayı ödemesse almam diyebilrmisin bırak şimdi futbolcunun 6 ay oynayıp oynamamasını! sonuçta bu işi niye yapıyorlar para! bjk bissuru oyuncuya parasını ödemedi sözleşmesi olduğu halde sonuç en az 30 milyon euro tazminat ödediler ekstradan! bizde böylemi olalım.

aynı şey değil söylediğimiz ben sana açıkça soruyorum sana bir kurum 1 sene sözleşmende olduğu halde hakkın olan parayı ödemesse almam diyebilrmisin bırak şimdi futbolcunun 6 ay oynayıp oynamamasını! sonuçta bu işi niye yapıyorlar para! bjk bissuru oyuncuya parasını ödemedi sözleşmesi olduğu halde sonuç en az 30 milyon euro tazminat ödediler ekstradan! bizde böylemi olalım.
direk feshetmem %50 gibi bir miktar alirsam ok

bence gayet iyi rotasyonda faydalanabilirdi bu sezon, kupada mesela abuk zubuk oyuncular yerine baros oynayabilirdi.. yazik oldu sana.. gecen sezon bi kirmizi kart icin takimdan kesildi, engin 11 mac ceza aldi,sans buluyor.. bence adil degil fatih hoca bu durumda.. barosun da futbol disi takimda büyük bir sorun cikarip ondan bu hale geldiginide hic zannetmiyorum

direk feshetmem %50 gibi bir miktar alirsam ok
bak sen %50 sini alırım diyorsun oynamadığım halde neden tamamını alıyım gibisinden guzel bir düşünce ama işte bu futbol piyasasında öyle yurumuyor işler adamlar 10 bin 20 bin dolarını hesabını yapıyorlar milyon euroları neden bıraksın hakkı olduğu halde neyse çok fazla uzatmaya gerek yok bunları.

sanırım antalya maçında f..of dediği için 3 maç ceza aldı ondan sonra kesildi.

Evet. Gelir gelmez takıma katılmasını ben de doğru bulmazdım mesela ama Fatih Terim Baros'un dönüşünden sonra çok yanlış kullandı onu. Necati ile oynattı oynattığı maçlarda, çok da kötü anlaştılar. Maç eksiğini kapatması adına bişey yapmadı. Oysa ki Süper Final'de iyi oynayıp şampiyonluğu son maça bırakmama ihtimalimiz oldukça yüksekti.

sanırım antalya maçında f..of dediği için 3 maç ceza aldı ondan sonra kesildi.

o işin sadece görünen tarafı. antalya maçı önceside var bunun. baroş antalya maçı öncesi 2-3 hafta sakat kaldı. geri döndüğü maç antalya maçıydı. antalya maçından önce 2-3 hafta ''yine'' sakatlanmıştı. takım sisteminde önemli yere sahipti. onun sakatlanmasıyla takım maç kazanamamaya başladı. herkes baroş gelecek dertler bitecek diyordu 4 gözle baroşu bekliyordu.

antalya maçında direk 11 e yazmadı hoca onu. sonradan girdi oyuna. ihtiyacımız vardı çünkü ilerde birşey yapamıyorduk. oyuna girdi sonra atıldı. herkes ondan beklentileri varken o yine bir şampiyonluğumuza neden olacaktı. sorumlu davranmadı. 3 maç ceza aldı boş yere.

Allahtan Fatih hoca gibi biri var takımın başında. Tak diye Necatiyi alıp geldiler. adam gelir gelmez oturdu. Elmanderle iyi işler yaptı. Sonra baroşun cezası bitti. Burada adaletten bahseden bazı terbiyesizler baroşu oynat hoca baroşu diye salya akıttılar. Baroşa yine fırsat verildi. oyuna sonradan girdi. Necati/Elmander den birisi olmadığında kadroya yazıldı.

Ama baroş o eski baroş değildi. şampiyonluk maçında da görüldü ki baroş tamamen bitmişti. o maçta yine şampiyonluğumuza neden olabilirdi. takım resmen 10 kişi oynadı.

haa bu kadarıda yeterli diyorsanız son avrupa şampiyonasına bakabilirsiniz. baroşun ne yaptığını bilen varsa buyrun gelsin.

Fatih hoca baroş konusunda elinden geleni yapmıştır olmamıştır boş boş hocaya laf dokundurma çabasına girmeyin artık.

Elazığspor ve yılmaz vural istiyormuş :D Bence git ve kendini göster baros efendi. Bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese. Oyuncular gelip geçici mühim olan arma sevgisi.

Gönderelim artık Baros'u eziyet çekmesin adam, bulur elbet bir kulüp.

:(

Baros artık bitmiş euro 2012 ve son 2 yıldaki oyununa bakın 0 adam hala bu adamdan medet umanlar var zaten fatih hocada bitirmiş kafasında derhal bir klup bulsa iyi olacak

Geri
Üst Alt