#15 Ryan Henk Donk

Genc oyuncu alinmali. Bu herifin yedigi gollerin haddi hesabi yok. Bir mac iyiyse 5 mac kotu. Nerede durmasi gerektigini bile bilmeyen bir defans oyuncusu. Boyle adamlari takimda tutup elimize ne gececek? 18-21 arasi genc al oynat ayni hatalari yapar zaten.

Korona sonrası takımı yakanlardan. 200 bin euroya kalacaksa kalabilir.

ne güzel kovacaktık

ft kadro dışıyken kadroya alıp başımıza sardı

şimdi bir kontrat daha verirler

ERewjh-XYAA1rTo

donkey kong adli atari oyunu gelir hep aklima bu lavugun adini gorunce veya duydugumda

Hollanda'da böyle futbolculara zamanı geldiğinde tam manasıyla cuk diye oturan meşhur bir söz vardır:

'Wegwezen ouwe lul'.

Demek istediklerim gayet açık. :cigara:

Antrenman a katildi, bugün kap gelirim sanirim

Emekli ikramiyesine hak kazanmış.Fatih terim ikramiyesi bir oyuncuya daha vurdu.Gule güle harcasin

Idmanda oldugu dogru da KAP aciklamasi nerede? Imza attirmadan antrenmana mi almislar?

Gecen sezon 2,4 milyondan fazla maas almis. Marcao+Luyindama beraber bu kadar almiyor. O parayi herhalde sözlesmesiyi uzatigi sezon baska yere gitse 3 senede zor alirdi.

1.895 milyon + 300 bin prim 21 mac yapti diye ve 200 binden fazla puan primi almis.

500 bin €’dan 1 yıllık sözleşme uygundur. Umarım yine söğüşlememiştir bizi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

öldü bitti git diyorsunuz da bu herif fenere hep gol atıyor ben kalsın diyorum jübilesini yapıp yollarız

Yazılanlara inanamıyorum.. bu adam her sıkıştığımızda can simidi oldu takım için.. bir kaleye geçmediği kaldı adamın..
Bizim taraftar kadar kolay insan harcayan bir kitle daha yoktur şu dünyada..

Geri
Üst Alt