#15 Ryan Henk Donk

Marcao ile Donk ikilisi bizi fena yamulttu bu maçta ligde böyle oynamazlar umarım.

Her maç hata yapıyor her maç.

Ama neymiş oyun kuruyormuş topu alıp 10 saniye dürterek oyun kuruyor evet.
Hocanın böyle huyları var.Bazı oyuncuları diğer oyunculardan daha ''yakın'' oluyor.Bazen de takarsa bir oyuncuya şampiyonluk gidecek olsa oynatmıyor.Kesinlikle luyindama oynamalı.Hata yapabilir illaki yapacaktır.Ama formunu bulduğu zaman böyle hava toplarında kendini filan atmaz yanına adam yaklaştırmaz.

Bilmiyorum reis bir tek benim mi zoruma gidiyor Babel'in Donk'un veya Belhanda'nın bu gamsız laubali tavırları takımın en çok maaş alan senelerdir bu takımda olan adamları batırırken Kerem gibi 3. ligden gelmiş Mostafa & Gedson gibi 2 gün önce takıma katılmış adamlar mücadele ediyor onlar skoru düzeltmeye çalışıyor
Hocam saydığın üç ismin ortak özelliği fizik olarak zayıf olmaları.Babel'le Donk zaten yaşlı bir de düzgün yaşamıyorlarsa ki yaşamadıkları bariz.Güçleri çabuk tükeniyor.

defansif anlamda luyindama'dan iyi değil zaten. iyi kötü bir ayağı var diye oynatıyor hoca.

Her maç hata yapıyor her maç.

Ama neymiş oyun kuruyormuş topu alıp 10 saniye dürterek oyun kuruyor evet.
Bir pozisyon vardı 3-0 'ken skor Gedson önde pas istedi Donk pas atmak yerine topa bastı Gedson baktı Donk pas atmıyor dibine kadar gelip pas istedi Donk bayağı sağa bakıyor sola bakıyor bekliyor hala Gedson isyan edip vazgeçti Donk şöyle biraz daha oyalanıp Marcao'ya geri pas attı

Oyun kurmaktan kasıt buysa ciddi sıkıntı var demektir. Mesela Marcao da bu maçta işin bokunu çıkardı soldan Ömer miydi Onyekuru muydu biri koşu atarken topu sağına çekti önündeki Alanya futbolcusuna çalım atıp peşinden gelen 2 futbolcunun arasına daldı ve tabii ki topu ayağından aşıp atak yememize sebep oldu

Tamam stoperin ayağının temiz olması önemli bir şey de biz bokunu çıkarıyoruz işin

Hocam saydığın üç ismin ortak özelliği fizik olarak zayıf olmaları.Babel'le Donk zaten yaşlı bir de düzgün yaşamıyorlarsa ki yaşamadıkları bariz.Güçleri çabuk tükeniyor.
Hıh işte reis bu kadar yaşlı mücadele tarafından uzak adamın aynı anda sahada olması sorun zaten. Daha Arda da oynasın Feghouli de oynasın forumdakilerin derdi

5-6 tane bu tipte oyuncuyla oynama derdinde genel olarak forumdaki arkadaşlar

Birkaç maç dinlense iyi olur gibi
Boss'u da görelim artık

Lig. Maçında da düşüyor ya. Kendini atıp kalmadığı zibilyon tane pozisyon var. O vücuda hakarettir yaptıkları.

GSC Mobile App
Evet zaman zaman bunu yapıyor. Genel olarak zaten çok rahat adam. Savaşçı karakterde olsa şeyapsan düşmez. Gamsız, aşırı rahat adamları ben de sevmiyorum esasen. Luyi ve Marcao ilk sezonunda çok iyi ikili olmuşlardı, Luyi sakatlandıktan sonra bunu yakalayamadık, kötü oldu.

2. golde de kimseyi savunmamış, topun gittiği yöne koşsa golü engellerdi.

2. golden once hemen babacarin arkasinda ondan sonra adami birakip geri gidiyor. Lan zaten 1 adam var orda. Orta sahada bos. Taylan Belhanda 2 lisi siviyor

Ilk golde onunda Marcao kadar hastasi var, Yere yatacagina takip etse zor gol olurdu.

Bunun gamsızlıkla falan alakası yok bence, bu maç konsantrasyonu kötüydü bütün takım gibi ama genel olarak söylüyorum dünyada Donk'un Luyindama'yı keseceği 2. bir takım yoktur. Luyindama havadan çok üstün, yerde çok seri, fizik gücü çok üstün, topla çıkışları da çok iyi bazen kaptırsa da. Kötü yanı bazen hata yapıyor ama adamın yaptığı her hata da gol oluyor enteresan bir şekilde. Donk'la arasında Yasin Öztekin'le Ronaldo derecesinde fark vardır dağlar var. Donk'un adamını kaçırması için her pozisyonun içinde olması lazım çoğunda pozisyonlarla alakası bile yok.

Bunun gamsızlıkla falan alakası yok bence, bu maç konsantrasyonu kötüydü bütün takım gibi ama genel olarak söylüyorum dünyada Donk'un Luyindama'yı keseceği 2. bir takım yoktur. Luyindama havadan çok üstün, yerde çok seri, fizik gücü çok üstün, topla çıkışları da çok iyi bazen kaptırsa da. Kötü yanı bazen hata yapıyor ama adamın yaptığı her hata da gol oluyor enteresan bir şekilde. Donk'la arasında Yasin Öztekin'le Ronaldo derecesinde fark vardır dağlar var. Donk'un adamını kaçırması için her pozisyonun içinde olması lazım çoğunda pozisyonlarla alakası bile yok.
ftnın prensi donk oldugu icin kesiyor donktan bi stoper yaratma hayali yüzünden kaybedilmiş bir mac ve acı tecrübe donk artık eski mevkisine yedek kulubesine gidebilir

umursamazlık değil. herif helmiş 34 yaşına. zaten ağır bir oyuncuydu şimdi tank gibi oldu. ayak fena değil, duran toplarda da kafa tehdidi var ama yapamadığı şeyler de ciddi sıkıntı yaratıyor.

yabancı kontenjanında yer işgal edecek kadar değerli olduğunu düşünmüyorum. belki biraz da yokluktan uzatıp duruyoruz ama artık vedalaşmak lazım.

Unutuldun sanma arada kaynadın.

Öne geçmiş maç bitimine 3 dakika kalmışken sırtı kaleye dönük adama ceza sahası içinde kontrolsüz girmek nedir lan?

Adam Allah'tan lige yeni gelmişte bu ligin dinamiklerini bilmiyor atmadı kendini ayakta kaldı.

Aynısını Demba Ba'ya yaptın... Daha önce bir maç daha var aynısını yaptın. Akıllan artık bu ne gereksiz bir harekettir?

Sırf formsuz diye 8 milyon yatırım yaptığımız stoper yerine bu oynuyor.

Az dikkat et adamların zaten düdükleri ağzında bir şey olsa da penaltı çalsam diye bekliyorlar.

Şunu bir kişi de uyarmaz mı teknik ekipten bu kaçıncı oldu artık?

Geri
Üst Alt