Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.732
- 11.815
- 1.163
Marcao ile Donk ikilisi bizi fena yamulttu bu maçta ligde böyle oynamazlar umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocanın böyle huyları var.Bazı oyuncuları diğer oyunculardan daha ''yakın'' oluyor.Bazen de takarsa bir oyuncuya şampiyonluk gidecek olsa oynatmıyor.Kesinlikle luyindama oynamalı.Hata yapabilir illaki yapacaktır.Ama formunu bulduğu zaman böyle hava toplarında kendini filan atmaz yanına adam yaklaştırmaz.Her maç hata yapıyor her maç.
Ama neymiş oyun kuruyormuş topu alıp 10 saniye dürterek oyun kuruyor evet.
Hocam saydığın üç ismin ortak özelliği fizik olarak zayıf olmaları.Babel'le Donk zaten yaşlı bir de düzgün yaşamıyorlarsa ki yaşamadıkları bariz.Güçleri çabuk tükeniyor.Bilmiyorum reis bir tek benim mi zoruma gidiyor Babel'in Donk'un veya Belhanda'nın bu gamsız laubali tavırları takımın en çok maaş alan senelerdir bu takımda olan adamları batırırken Kerem gibi 3. ligden gelmiş Mostafa & Gedson gibi 2 gün önce takıma katılmış adamlar mücadele ediyor onlar skoru düzeltmeye çalışıyor
Bir pozisyon vardı 3-0 'ken skor Gedson önde pas istedi Donk pas atmak yerine topa bastı Gedson baktı Donk pas atmıyor dibine kadar gelip pas istedi Donk bayağı sağa bakıyor sola bakıyor bekliyor hala Gedson isyan edip vazgeçti Donk şöyle biraz daha oyalanıp Marcao'ya geri pas attıHer maç hata yapıyor her maç.
Ama neymiş oyun kuruyormuş topu alıp 10 saniye dürterek oyun kuruyor evet.
Hıh işte reis bu kadar yaşlı mücadele tarafından uzak adamın aynı anda sahada olması sorun zaten. Daha Arda da oynasın Feghouli de oynasın forumdakilerin derdiHocam saydığın üç ismin ortak özelliği fizik olarak zayıf olmaları.Babel'le Donk zaten yaşlı bir de düzgün yaşamıyorlarsa ki yaşamadıkları bariz.Güçleri çabuk tükeniyor.
Evet zaman zaman bunu yapıyor. Genel olarak zaten çok rahat adam. Savaşçı karakterde olsa şeyapsan düşmez. Gamsız, aşırı rahat adamları ben de sevmiyorum esasen. Luyi ve Marcao ilk sezonunda çok iyi ikili olmuşlardı, Luyi sakatlandıktan sonra bunu yakalayamadık, kötü oldu.Lig. Maçında da düşüyor ya. Kendini atıp kalmadığı zibilyon tane pozisyon var. O vücuda hakarettir yaptıkları.
GSC Mobile App
ftnın prensi donk oldugu icin kesiyor donktan bi stoper yaratma hayali yüzünden kaybedilmiş bir mac ve acı tecrübe donk artık eski mevkisine yedek kulubesine gidebilirBunun gamsızlıkla falan alakası yok bence, bu maç konsantrasyonu kötüydü bütün takım gibi ama genel olarak söylüyorum dünyada Donk'un Luyindama'yı keseceği 2. bir takım yoktur. Luyindama havadan çok üstün, yerde çok seri, fizik gücü çok üstün, topla çıkışları da çok iyi bazen kaptırsa da. Kötü yanı bazen hata yapıyor ama adamın yaptığı her hata da gol oluyor enteresan bir şekilde. Donk'la arasında Yasin Öztekin'le Ronaldo derecesinde fark vardır dağlar var. Donk'un adamını kaçırması için her pozisyonun içinde olması lazım çoğunda pozisyonlarla alakası bile yok.
Son maclar iyi oynadi, hattagenc veriyonunu bulsak diyodumftnın prensi donk oldugu icin kesiyor donktan bi stoper yaratma hayali yüzünden kaybedilmiş bir mac ve acı tecrübe donk artık eski mevkisine yedek kulubesine gidebilir