#15 Ryan Henk Donk

Haftalardır söylüyoruz ama sakalımız yok ki dinlesinler.

Bunun iyi ayağına sokayım ben. Adam daha hava toplarına tenezzül edip adam akıllı sıçramıyor. 200-300 bine evet derse kalsın diyordum da vazgeçtim. Sezon sonu veda edilmeli.

Hoca çok istiyorsa evine alsın beslesin bu yalakayı.

Galip gelirken problem yokta puan kayıplarında uyuşukluğu çok gözüme batıyo

Skor 2-0 olmuş,10 kişiyiz ve dakikalar tükenmiş hala mıy mıy kafası dumanlı gibi hareketler

instada paylaştığı “duvar olmuşmu “ resmine hoca “olmuş evlatlarım “demişti,şu maçtan sonra sizin yapacağınız duvara sokayım diye editlese mesajını yanlış olmaz

Neden Luyindama yerine bu başladı anlamakda zorluk çekiyorum

Her şeyi geçtim. İkinci yarı başladı. 5 dakika da 3 kere topu taca attı. Rakip zaten yatmaya yer arıyor. Birde dikkat ediyormusunuz? Bu maç olmadı ama gol aradığımız maclarda dakika geç olsa bile yere düştün mü kalkmıyor adam , hiç bir sakatligida ciddi değildi üstelik. Kalkıp devam ediyordu. Ağır çekim . Sevmiyorum bir türlü bu adamı

Bireysel olarak futbolculara kesilecek maclar var, maclar var. Kimsenin bireysel performansindan dolayi bugün kaybetmedik. Donk yillardir takimin jokeri, artik neyi yapabildigini, neyi yapamadigini herkes cözmüs olmasi lazim. Tüm stoperlerimize göre workratesi daha zayif, ona karsi ise ikili mücadelelerde böyle kritik pozisyonlarda herkesten daha sogukkanli, yüksek tempoda oynamadigi icin nabizi hep saglam tutuyor.

Bugün Ankaragücü´ne 4-5 tane atmamiz gerekiyordu. Yanlis ilk 11 tercihleri, daha yanlis oyuna müdahaleler, ve olagandisi bir hakem katliami maci buraya getirdi. Yoksa 10 kisi bile bu maci cevirebilirdik.

Haftalardır söylüyoruz ama sakalımız yok ki dinlesinler.

Bunun iyi ayağına sokayım ben. Adam daha hava toplarına tenezzül edip adam akıllı sıçramıyor. 200-300 bine evet derse kalsın diyordum da vazgeçtim. Sezon sonu veda edilmeli.

Hoca çok istiyorsa evine alsın beslesin bu yalakayı.
Ayagı iyi flan degıl ya yarım saat topu ayagında tutuyor mesnevi gibi dönüyor. Laubaliliği ayrı bir şey zaten son dakıkalarda 2 tane pas hatası var direkt rakıbe verdı topu 2 metre'den ulan diyorum acaba mac mı satıyor sonra dıyorum adam her mac aynı 2 metreye pas vermekten aciz ayagını.. Pardon pardon senede 1-2 kere 30-40 metreye top atıyor.

Ayagı iyi flan degıl ya yarım saat topu ayagında tutuyor mesnevi gibi dönüyor. Laubaliliği ayrı bir şey zaten son dakıkalarda 2 tane pas hatası var direkt rakıbe verdı topu 2 metre'den ulan diyorum acaba mac mı satıyor sonra dıyorum adam her mac aynı 2 metreye pas vermekten aciz ayagını.. Pardon pardon senede 1-2 kere 30-40 metreye top atıyor.

Bence de kesinlikle iyi degil. Burada ayagi iyi diye Luyindama ya tercih edenlere ithafen yaziyorum ben bunu haftalardir zaten.

Luyi nin yaptigi defansif hamlelerin ceyregini bile yapamaz. Deli gibi üstümüze geldikleri Alanya macinda Luyi yerine bu gamsiz oynasa kesin galip cikamazdik oradan.

Bence de kesinlikle iyi degil. Burada ayagi iyi diye Luyindama ya tercih edenlere ithafen yaziyorum ben bunu haftalardir zaten.

Luyi nin yaptigi defansif hamlelerin ceyregini bile yapamaz. Deli gibi üstümüze geldikleri Alanya macinda Luyi yerine bu gamsiz oynasa kesin galip cikamazdik oradan.
Ayağı iyi mi ? Kim diyorsa saçmalamış. Ayağı ne iyi ne kötü. Zaten orta saha devşirme stoper , ayağının idare eder seviye de olması normal.

Bu takımda oynayacak ikili Boss-Marcao'dur her türlü
Donk joker olarak kenarda beklemeli

Kupadan eletti, her maç 2-3 kere net pozisyon verdiriyor ama kesik yemiyor :D ayağı düzgünmüş çok da şeyimizde stoperlik yapsın sahada gezmesin

Defol bu takımdan sezon sonu dilloların ile birlikte

Gol yediğimiz pozisyonda 2 defa tam kafasına gelen topa ıska geçti, bu adam stoperde en son oynayacak futbolcu vallahi tiksindirdi iyice artık.

Oyun kuran stoper vs
2 kere üst üste yarısı kadar adama kafa topu veren stoper

Geri
Üst Alt