Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Stoper olmadigini gecen sezon da gorduk ama orada oynamaya devam ediyorbu adam stoper degıl
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stoper olmadigini gecen sezon da gorduk ama orada oynamaya devam ediyorbu adam stoper degıl
Ayagı iyi flan degıl ya yarım saat topu ayagında tutuyor mesnevi gibi dönüyor. Laubaliliği ayrı bir şey zaten son dakıkalarda 2 tane pas hatası var direkt rakıbe verdı topu 2 metre'den ulan diyorum acaba mac mı satıyor sonra dıyorum adam her mac aynı 2 metreye pas vermekten aciz ayagını.. Pardon pardon senede 1-2 kere 30-40 metreye top atıyor.Haftalardır söylüyoruz ama sakalımız yok ki dinlesinler.
Bunun iyi ayağına sokayım ben. Adam daha hava toplarına tenezzül edip adam akıllı sıçramıyor. 200-300 bine evet derse kalsın diyordum da vazgeçtim. Sezon sonu veda edilmeli.
Hoca çok istiyorsa evine alsın beslesin bu yalakayı.
Ayagı iyi flan degıl ya yarım saat topu ayagında tutuyor mesnevi gibi dönüyor. Laubaliliği ayrı bir şey zaten son dakıkalarda 2 tane pas hatası var direkt rakıbe verdı topu 2 metre'den ulan diyorum acaba mac mı satıyor sonra dıyorum adam her mac aynı 2 metreye pas vermekten aciz ayagını.. Pardon pardon senede 1-2 kere 30-40 metreye top atıyor.
Ayağı iyi mi ? Kim diyorsa saçmalamış. Ayağı ne iyi ne kötü. Zaten orta saha devşirme stoper , ayağının idare eder seviye de olması normal.Bence de kesinlikle iyi degil. Burada ayagi iyi diye Luyindama ya tercih edenlere ithafen yaziyorum ben bunu haftalardir zaten.
Luyi nin yaptigi defansif hamlelerin ceyregini bile yapamaz. Deli gibi üstümüze geldikleri Alanya macinda Luyi yerine bu gamsiz oynasa kesin galip cikamazdik oradan.
Ayağı iyi mi ? Kim diyorsa saçmalamış. Ayağı ne iyi ne kötü. Zaten orta saha devşirme stoper , ayağının idare eder seviye de olması normal.