Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Bire bir hatırlıyorum kardeşim, Bilal Hamit Selçuk daha iyi diyenleri. Melo'nun gitmesi iyi oldu falan filan.
Büyük algı manipülasyonu yapıyorsunuz. Ben hala Melo'nun gitmesi iyi oldu diyorum ama o günkü bağlamdan koparırsanız tabiki kendinizi haklı bulabilirsiniz. 1 senedir leş gibi top oynayan, kampa gelmeyen, şampiyonluk yuolunda hakemlerin insafı sayesinde her maç 3 keer kırmızı kart görmekten yırtan, geliyorum gelmiyorum aha geldim diyerek taraftarı yemleyen adam yerine daha iyisi alınabilir dedik.
Hamit daha iyi diyen de görmedim ben. Geçen sene Melo sakat iken Hamit de gayet iyi kapattı orayı dediğimi hatırlıyorum. Şimdi manipülasyon yaomaya gerek yok.
Melo gitmeliydi ama yerine adam gibi bir ön libero alınmalıydı. En azından Mbia vb. alınabilirdi. Burada Melo'nun çok uzun süredir leş gibi oynamasına tepki gösteren adamların suçu yok, O'nu son gün gönderip yerine adam almayanların suçu var. Mesela daha Temmuzda tekmeleseydik Melo'yu Bilal ve Jem evlatlar yerine adam gibi bir ön libero alınabilirdi.
Aynı şey Eboue için de geçerli. Eboue rezilleşmişti son dönemlerinde ve gitmeliydi. Ama yerine Sabri, Tarık, Veysel vb. adamlar alarak değil. Bir sürü sağ bek imkanı vardı ama almadı rezil yöneticiler. Bu Eboue kalmalıydı şeklinde okunamaz. Yönetim istifa denebilir.
Donk mu Melo mu diye sorsan o gün kimse Donk demezdi bence. Melo gitsin diyen ben demezdim zira devre arası da transferine en çok ben karşı çıktım. Darida diye bir adam vardı alın Melo yerine dedik herif 3 kuruşa Hertha'ya gitti döktürüyor şimdi.